Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2.6 V6, koda kahene aiatraktor
postitati 09.08.03 05:16
spido valgustus & salongi tuled
Varaomik.
Olen probleemi ees. Viskasin yühed inimesed linna ära ja tagasitulles vaatan, et hmm, laetuli ei kustu ära. Mis seal ikka - 1 ukse lüliti oligi
poolpidune, ilmselt jamab. Kuid siis avastasin, et kustunud on kellade valgustus Ja põlema ei hakka, pane tuled peale või mitte. Signat peale pannes teeb auto mõne seki pärast klõpsu ja vilgutab 5x tulesi.
Mul on hetkel mõistus otsas. Kustund spido viitaks justkui miskile läbipõlenud kaitsmele. Kuid miks siis salongituled põlevad.. Justkui vool käiks
miskeid eriti imelikke radu pidi..
Ideid .. ?
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
postitati 09.08.03 05:34
mul on analoogne probleem, kaitsmed kõik terved, a üxteise järel kustusid ära spidovalgus, tagumised numbrituled ja mõned asjad veel. kui viisin
ringtoite numbritule klemmidele, hakkas spido taustavalgus ka tööle. kuna kaitsmed olen üle kontrollind on 2 varianti: peidetud kaitse kusagil või on
toitejuhe kuskilt ää väsind. pole kahjux siiani jõudnud tõsisemalt probleemiga tegelda, a ma arvan, et sul võib äkki analoogne viga olla...
galen
huviline
Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal
postitati 09.08.03 06:39
PS: kus on B4 A80'el pagassiluugi avamise andur ?
galen
huviline
Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal
postitati 09.08.03 08:14
Niih, olgugi et mõned asjad juhtuvad korraga ei pruugi neil olla mingit omavahelist seost... Tuled jäid peale pagassi tõttu, pagassiluugi kylge
minevas juhtmes on katkestus.. eriti kui pagass kinni lüüa ja juhe kõverasse keeratakse ning spidovalgustus oli lihcalt mahapõlenud kaitse (hea
kysimus on muidugi et miks ta maha põles..)
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.9% - SQL: 61.1%]