Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Abipalve klubilistele lukku (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2085)
ets1
huviline

Registreerunud 11.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8 4.2 Quattro

postitati 23.01.06 18:15 Tsiteeri
Abipalve klubilistele lukku

Ootak abi mõnelt lahkelt klubiliselt, mure nimelt selles, et sai siis tuttava autotöökojas enda Audi V8 tagatulesid vahetatud ja kõik oli ilus, uued tuled juba põhimõteliselt küljes, lõin siis luugi kinni, et tuled sirgeks sättida ja mis juhtus, juhtus see, et see varras mis luku küljes on, mis luuki avab ununes lukustamata sinna klambri külge ja ära ta sealt kukkus:( niiet nüüd keerab lukk lihtsalt tühja ning kuidagimoodi sisse ei saa. Uusi tulesid lõhkuda ei tahaks ja salongist ka ligi ei pääse, seega pakuti Revalist välja arvatavasti kõige parem variant, et läbi luugi auk puurida, nemad aga pole ammusest ajast enam V8-t remontinud ja ei tea täpset kohta kuhu puurida. Nii ma olengi taga väga hädas, rahakott, telefon ja nii mõnedki hädavajalikud asjad on sees kinni, ainuvõimalik variant on siis see, kui keegi abivalmis inimene tuleb oma Audi V8/200-ga minuga koos korra Revalisse, sealt pealt vaadatakse täpne koht(võtab aega võibolla 30min.) ja hea õnnega saab luugi lahti ka, ma pole päris kindel kas ka Audi 100-ja luuk on samasugune seest? Igaljuhul ootan kellegi abikätt, vajadusel korvan kõik sellega seotud kulutused ja äkki saan vastu abiks olla kudagi!

56658651

www.aprilia.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
RaidoT
klubiliige

Registreerunud 26.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 TQ 20v -89, Audi V8 4,2 -92, Audi A8L 4,2TDi -08

postitati 23.01.06 18:35 Tsiteeri

Kui Audi 200 sobib siis võin sind auto näitamisega Revalis abistada. Kontaktid leiad profiilist

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ets1
huviline

Registreerunud 11.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 18:45 Tsiteeri

100% kindel pole, kuid peaks ju sama olema, igaksjuhuks helistan kohe hommikul Revalisse ja küsin täpselt järgi.

www.aprilia.ee
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 18:55 Tsiteeri

kunagi enda 10v 200 sain luugi lahti läbi tagaistme käetoe... paras jamamine oli traadi, kandelambi ja kondimurdja harjutustega, aga avanes.
ühel autol olen ka lihtsal jõuga luugi lahti kangutanud, pidi vist uue luku siis muretsema...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 23.01.06 19:14 Tsiteeri

V8-l on luugi seesküljes kate, mis muudab luku seespoolt kättesaamatuks kahjuks :( a kui katet küljes pole siis võiks proovida muidugi läbi käetoe õngitseda sest augu puurimine keresse on küll karuteene endale tulevikule mõeldes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 23.01.06 19:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarts
kunagi enda 10v 200 sain luugi lahti läbi tagaistme käetoe... paras jamamine oli traadi, kandelambi ja kondimurdja harjutustega, aga avanes.
ühel autol olen ka lihtsal jõuga luugi lahti kangutanud, pidi vist uue luku siis muretsema...

Suusakepp läbi suusaluugi toimis minu auto puhul ;)
Aga kui V8-l seestpoolt lukk kaetud, siis on jama jah. Äkki saab selle katte mingi kaikaga eemale lükata?

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 23.01.06 19:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaits
Tsitaat:
Algselt postitas: tarts

Suusakepp läbi suusaluugi toimis minu auto puhul ;)
Aga kui V8-l seestpoolt lukk kaetud, siis on jama jah. Äkki saab selle katte mingi kaikaga eemale lükata?

see kate on üleni üle pagasiluugi (nii ots kui lagi) ja ääred tüüblite ja kruvidega kinni

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
pingvin
huviline

Registreerunud 09.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi100 89a

postitati 23.01.06 20:25 Tsiteeri

minu audi 100 on pagasiluugil taga must plastik osa kuhu käivad numbrituled ja number külge , kui on sama siis võib selle lihtsalt küljest kangutada , eeldusel et teine sama sugune plastmass tükk valmis vaadatud siis selle tagant peaks saama lukule ligi väljastpoolt . see on muidugi minu arvamus aga eks kohapeal on parmini näha

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.06 21:24 Tsiteeri

Kui 200-l on kõik sama siis pole kellegil tarvis Revalisse tulla, minu 200 on kõiksepäev kohal - kontakti leiad profiilist;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ets1
huviline

Registreerunud 11.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.06 20:08 Tsiteeri

Niih, asi hakkab vaikselt selginema, loodetavasti saab asja võimalikult valutult korda, räägin siis täpsemalt, kui midagi tehtud saab:)

www.aprilia.ee
ets1
huviline

Registreerunud 11.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.06 16:53 Tsiteeri

tere, kuna vahepeal sai mõned nädalad autost eemal oldud, siis polnud enam kiiret, kuid nüüd tagasi ja luuk juba mingi nädalakese lahti:) tänusõnad kasutaja TT-le abivalmiduse eest ning kel kunagi juhtub sama probleem olema siis viige julgelt Revalisse, nemad teevad luugi väga kiirelt lahti. Selle teema võib vist lukku kirjutada.

www.aprilia.ee
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 19.02.06 16:57 Tsiteeri

Kas sulle ei öeldud kuidas see lahti saadi ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ets1
huviline

Registreerunud 11.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.06 17:44 Tsiteeri

Kusjuures eriti ei tahetud öelda küll, niipalju ainult, et natuke nokitsemist oli:D ja tegelt ega ma väga ei uurinud ka, sest oma vigadest ikka õpid ja ma julgen arvata, et sellist viga teist korda enam ei tee.

www.aprilia.ee
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 41.1% - SQL: 58.9%]