Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Küsimus sigari tagapiduri supportite kohta (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1031)
Jaanus100
huviline

Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Corolla

postitati 07.01.06 13:42 Tsiteeri
Küsimus sigari tagapiduri supportite kohta

Probleem järgmine: hakkasin vahetama siis tagapidurite kettaid-klotse, aga suportitel silindrid kinni, vasakpoolses oli ta täitsa sees ja selle liikuma saamisest ei tulnud midagi välja, paremal pool oli aga juba asi niikaugel ,et silinder oli pikki ketast liugu lasknud, seda sain natuke sissepoole tagasi aga mitte piisavalt, nüüd ongi küsimus et kas neid silindreid saabki enam üldse liikuma ja kuidas, või on mõtekas hankida uued ja kui ma selle ühegi nüüd sisse tagasi lükkan kas siis on ka see võimalik et pidurdades jääb pidur peale?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Po18
huviline

Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: S4 avant 2.2 tq

postitati 07.01.06 13:57 Tsiteeri

Võta tagumised suportid lahti ja vaata kuidas kolvid on kui ei ole eriti roostes siis on võimalik et saad veel käima nad.Vaheta ära kõikk tolmukatted ja mansetid.Kolb käib välja keerates.MIdagi rasket ei ole aga et kui liikuma paned siis vana mansetiga.Kui juba ilusti liiguvad siis uued asjad sisse ja külge.

Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
koit46
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 3.0

postitati 07.01.06 14:31 Tsiteeri

mnjaa... hea probleem... ma ise samade asjadega olin just hädas.
Kui Sul on vanema tüübi support, siis on seda kergem parandada, sest kõiki juppe saab poest osta. Uus (B-kat) kolb diameetriga 36 mm maksab mingi 150.- eeku, rem. tihendite komplekt maksab 90 eeku ja liugureid saab ka poest aga hinda ei mäleta.
Vanemal supportil on see eelis, et seda saab külje pealt avada kolme poldiga. Uuem aga jahhh............... õudusunenägu..... parem osta romulast kasutatud... maksab 700 eeku. Ma olen seda rem. korra, kuna kässeri ots oli täitsa kinni.... ei soovita seda tegevust kellegil korrata.... ilge nu**
võimalus on ka panna Golf III suport kõik kinnitused samad, aga pead lihtsalt Golfi vasaku supporti Audile paremale panema ja õhutama pead pitskruviga, kuna õhutusnippel on supportil all... ah ja klotsid siis ka Golfi omad, kuna neil lühemad kõrvad.

Tõlkis: Luule Zavoronok
Teksti luges: Malle Peedo
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.7% - SQL: 84.3%]