pri3rt
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B1 Typ 82 1973 , Ford Sierra Sapphire RS Cosworth
|
|
postitati 06.01.06 07:26
|
|
|
troopiline pilv
aurab - autole järgneb valge pilv(niiske).kuidas sellest vabaneda?mootori kapitaal
remondist möödas a. 300km .sellel samal põhjusel sai remont tehtud , plokikaane tihend oli
läbi.siiani arvasin ,et see on see jahutusvedelik , mis ennem remonti süsteemi sattus .praegu
enam mahlad ei kao. aurupilv peaks hakkama juba ära kaduma ,kuid muudatusi pole märgata.tõenäoliselt on selle jama tõttu ka katalüsaator kutu.
kõik arvamused on teretulnud.
|
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
|
postitati 06.01.06 07:51
|
|
|
Külm mootor peabki jahedama ilmaga aurama.
|
|
|
|
|
|
PRAKTIK
huviline
Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 1,9TDI 96kw 2004
|
|
postitati 06.01.06 07:52
|
|
|
Asi tundub olema väljalaskesüsteemi jäänud jahutusvedelikus. Aurab veel kaua aega, eriti talvisel ajal.
|
|
|
|
pri3rt
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B1 Typ 82 1973 , Ford Sierra Sapphire RS Cosworth
|
|
postitati 06.01.06 08:50
|
|
|
kas seda süsteemi on võimalik ehk kuidagi puhastada ?
|
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.01.06 09:23
|
|
|
10 punkti pealkirja eest ma juba mõtlesin et keegi hakkab mõnest
tulevasest looduskatastroofist pajatama.
talvel jah see jama et kiirendades aurab.oleneb ainult kui palju seda auru on. ka uued autod auravad.
|
|
|
|
Timo
huviline
Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.01.06 10:26
|
|
|
Olen oma autolgi seda märganud ja see ei ole vaid külma mootoriga. Tundub justkui teistest suvalistest autodest rohkem aurab. Olen siis veel püüdnud
jälgida linnaliikluses teisi B4-sid millel V6 vahel ja need auravad samamoodi. Seega mina eriti ei muretse.
|
|
|
|
Sniper
huviline
Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.01.06 11:15
|
|
|
Mul samuti külmade ilmadega tuleb sumpsist valget auru ja mitte vähe, kuid pikema sõiduga kaob ära.Nii, et ära näe põhjust muretsemiseks-see on
normaalne nähe.Iseasi kui suvel + kraadidega valge pilv üleval on, siis jah oleks põhjust muretsemiseks.
|
|
|
|
|
|
pingvin
huviline
Registreerunud 09.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi100 89a
|
|
postitati 06.01.06 17:22
|
|
|
mul on mitu korda läind polkikaane tihend ja peale tihendi vahetust oli võimas aurupilv üleval veel nädal aega vähemalt, see ikka sumpsi sattunud
dosoolist . See aurupilv on lausa hirmutav aga see kaob ära.
|
|
|
|
statix
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: B4;B2;Yaris
|
|
postitati 06.01.06 17:35
|
|
|
mina juba ka vaikselt hakkan muretsema.
Mulle samuti tundub, et ma olen ainus aurusti kes tõsiselt liikluses tossab.
Mulle tekitab see muret sellepärast, et ring tln-elva-tln ca 500km on paisupaagist jahutusvedelikku kadunud max-st min-ni. Kas siis tõesti
plokikaanetihend? Samas õli vaadates ei saa nagu midagi aru, et tase oleks suurenenud või õli kuidagi vahutaks.
|
|
|
|
must_ratsu
huviline
Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: quattro coupe
|
|
postitati 06.01.06 17:52
|
|
|
jahmatav jah aga ....
mul ka siis see pilvekese teema...aga ma juba aru saanud et need audid mis on olnud b4-d et mingi auruke see on ok...mul nyyd b4 85 kw ja seal selline
jama ka aga miks tekib see aur ...sest eesti kytus on saast ja seal on mingi osa vett..sellepärast pole ka masinal minekut...lasin paagi tyhjaks ja
panin venemaalt toodud kytust sain sõidetud ja kiirendatud ja kõik on mingi väike pilveke tuli sumpsist aga see loomulik kuna talv ju.....
teine jama oli see et kuhu kadus tosool...avastasin et ploki juures olev toru mis on tehtud plastikust laseb nii minimaalselt läbi et mootorile
sattudes see aurustub ....leidsin selle siis nii et pimedas lasin yhel kaasi tallata ja ise taskulambiga ligi ...tekkis väike aurupilveke...uurisin ja
leidsin koha ylesse!!!!
selline ajalugu mul siis pajatada!!!!loodan et on abi sellest
märgiks maha et kui on kellegil mingeid probleeme mootoritega siis peaks ikka mainima milline mootor on...uupi on ikka raske aidata!!!!
|
|
|
|
statix
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.01.06 17:59
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: must_ratsu
nuh minupuhul vähemalt näeb ka seda avatarist, aga kes sealt üless ei leia siis 2.0 85kw
märgiks maha et kui on kellegil mingeid probleeme mootoritega siis peaks ikka mainima milline mootor on...uupi on ikka raske aidata!!!! |
|
|
|
|
must_ratsu
huviline
Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: quattro coupe
|
|
postitati 06.01.06 18:12
|
|
|
nuh minupuhul vähemalt näeb ka seda avatarist, aga kes sealt üless ei leia siis 2.0 85kw
tähenorija!!!!anna andeks kui solvasin!!!!
|
|
|
|
Cera
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi coupe 90.a
|
|
postitati 06.01.06 18:44
|
|
|
Mul sama teema jahutusvedeli kaob imekiirelt, tagant tuleb valget auru ja tagatipuks on nüüd radikas ka lekkima hakkanud, suure tõenäosusega on ikkagi
plokikaane tihend, kuigi peale selle valge auru ja tosooli kadumisele ükski sümptom sellele ei viita, vaid paisupaagile tehtud test, mis näitas co2-he
sisaldust seal, seega ikkagi plokikaane tihend, kuigi auto sõitev.....soe jne...
|
|
|
|
pingvin
huviline
Registreerunud 09.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi100 89a
|
|
postitati 06.01.06 18:49
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: statix
Mulle tekitab see muret sellepärast, et ring tln-elva-tln ca 500km on paisupaagist jahutusvedelikku kadunud max-st min-ni. Kas siis tõesti
plokikaanetihend? Samas õli vaadates ei saa nagu midagi aru, et tase oleks suurenenud või õli kuidagi vahutaks. | võib ju olla nii et
tihend on katki silindri ja jahutussüsteemi vahel , siis karterisse ei lähe jahutusvedelik, muidugi võib üle kontrollida jahutussüsteemi lõdvikud
igaks juhuks.
|
|
|
|
statix
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.01.06 19:20
|
|
|
No jahutussüsteemi lõdvikutes on survet sees küll, kuid ma pole päris pädev hindama, et kas see on norm. või mitte. Igatahes töökuuma mootoriga
mäletamistmööda kokku neid suruda ei jõua. Võibolla paneb pange ka paisupaagi korgiklapp. Kui korgi pisut irvakile jätan, siis survet lõdvikutes
pole(peakski norm olema), kuid jahutusvedelik kaob mäletamistmööda endistviisi.
| Tsitaat: | Algselt postitas: pingvin
| Tsitaat: | Algselt postitas: statix
plokikaanetihend? Samas õli vaadates ei saa nagu midagi aru, et tase oleks suurenenud või õli kuidagi vahutaks. | võib ju olla nii et
tihend on katki silindri ja jahutussüsteemi vahel , siis karterisse ei lähe jahutusvedelik, muidugi võib üle kontrollida jahutussüsteemi lõdvikud
igaks juhuks. |
|
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.01.06 19:47
|
|
|
fakt on see et mingi surve peabki seal olema, aga jah, kuidas seda käega katsudes määrata et kas on normaalne või mitte. mul tutikas paisupaagikork a
ikka lõdvikud nii kõvad et kokku neid ei suru...niiet targemad andke teada kuidas aru saada kas on norm rõhk või mitte
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
|
postitati 06.01.06 20:56
|
|
|
Üks lihtlabane meetod oleks küll - nimelt ajada mootor nii soojaks,et ventikas läheb ees käima. Seejärel ettevaatlikult (nii, et pool vedelikku
välja ei tuleks) proovib paisupaagi korgi paotades surve süsteemist välja lasta ja keerame korgi uuesti kinni. Selle liigutuse järel käivitab mootori
uuesti - nüüd ei peaks enam süsteemi kuigi olulist survet tekkima, kui kõik on korras (eeldusel, et temperatuur rohkem ei tõuse).
|
|
|
|
|
|