Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Esisillas imelikud hääled tõkk-tõkk hääled (Vastuseid: 22 | Vaatamisi: 2622)
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 04.01.06 18:45 Tsiteeri
Esisillas imelikud hääled tõkk-tõkk hääled

Nimelt peale kiiremat sõitu hakkab esisillas tuleb hoogu vähendas selline tõkk-tõkk-tõkk-tõkk hääl (Nagu käiks midagi vastu) aga see ei käi nii tihedalt kui ratas näiteks pöörleb. Ja kõige imelikum on asja juures see, et kui jätad auto seisma, seisad umbes minut siis on jälle vaikus :? Visuaalselt ka midagi ei leidnud, et mis viga.
Tean, et ebamäärane selgitus aga ei oska seda paremini seletada. Muidu alles 2 nädalat tagasi tehti esisillas kõikide šarniiride vahetus ja öeldi, et ülejäänud asjad korras. Ja see hääl paistab tulevat vasaku esiratta juurest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 04.01.06 19:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raunz
Nimelt peale kiiremat sõitu hakkab esisillas tuleb hoogu vähendas selline tõkk-tõkk-tõkk-tõkk hääl (Nagu käiks midagi vastu) aga see ei käi nii tihedalt kui ratas näiteks pöörleb. Ja kõige imelikum on asja juures see, et kui jätad auto seisma, seisad umbes minut siis on jälle vaikus :? Visuaalselt ka midagi ei leidnud, et mis viga.
Tean, et ebamäärane selgitus aga ei oska seda paremini seletada. Muidu alles 2 nädalat tagasi tehti esisillas kõikide šarniiride vahetus ja öeldi, et ülejäänud asjad korras. Ja see hääl paistab tulevat vasaku esiratta juurest.

Kas seismise ajal ka "tõk-tõksub"?

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.06 19:10 Tsiteeri

:D Ei, see siiski veermikust ja sõites, mida suurem seda kiiremini see hääl tuleb. Täpselt nagu midagi käiks vastu, aga see hääl tuleb näiteks võrreldes ratta pöörlemisega liialt harva, ratas keerleb kiiremini. Ma tõesti ei oska seda teist moodi seletada. Ja see tuleb just peale kiiremat sõitu, maanteel, mitte rallides kusagil. Lubatud kiirusega sõites pole mingit probleemi

ando
huviline

Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: 3 x Touareq; Chevy M1008 6,2d.

postitati 04.01.06 19:17 Tsiteeri

Tõsta esiots pukkide peale, pane käik sisse ja lase rattal veereda. Kas siis ka tõkk-tõkksub;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.06 19:56 Tsiteeri

Eks proovin. Aga kõige pullim ongi see, et kui ma jätan auto seisma natukeseks ja siis sõidan ilusti 90-100ga siis ei tee mingit häält. Natuke kiiremat sõitu ja siis hakkab tegema. Tulebki siis sõita ilusti 90ga :D
Tegelikult aga ma kardan, et mingi hetk võib seal midagi laiali lennata, nagu siis kui mul šarniir ära murdus ja sain hetkega lowrideri, ja kusjuures see oligi vasak pool. Äkki siis sellega siis midagi? Kuigi seda häält oli vist enne seda isegi kuulda... Ah ei tea tõesti :(

plumer
huviline

Registreerunud 23.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: B2 cq, D3, T4, KTM&Muravei

postitati 04.01.06 20:05 Tsiteeri

Mina kutsuks pommirühma, kui teeb tik-tak..:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.06 20:07 Tsiteeri

C'mon, tõsiselt.
Selline hääl nagu mingi asi käib vastu, aga mis? Ratas käib kiiremini kui hääle intervall ehk siis vastu ratast ei käi. Eriti tugevaks muutub see hääl pidurdades.

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.06 22:12 Tsiteeri

Nii, kotis see: Paremale maanteel pöörates hakkab undamine, ehk siis mingi laager on läbi, ees... Et äkki tuleb see hääl laagritest? Kui kiirem sõit siis just tuleb, laagrid saavad koormust. ?

marxxx
huviline

Registreerunud 08.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4

postitati 07.01.06 13:39 Tsiteeri

Mul oli täpselt sama teema mingi aeg tagasi 2003a. astraga. Sai ülesse tõstetud ja uuritud aga viga ei leidnud keegi.:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 07.01.06 14:48 Tsiteeri

sõida ringi ratast, edas-pidi ja siis teistpidi, läheb hullemaks ka siis w ? veovõlli ots ei tohi olla w ?

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.06 14:50 Tsiteeri

Kusjuures enda kogemustest (neid lausa 3 tk) panustaks ka veovõlli otsale eelkõige. Kas see tõk-tõk on rohkem kuulda edasi-tagasi rastas väljakeeratuna sõites? Kui ratas lahti võtta ja laager korras, siis võta poolassi otsalt ka kummilotu maha ja vaata mis seal toimub.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
koit46
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 3.0

postitati 07.01.06 14:58 Tsiteeri

pooltelje lõtk............ arvatavasti sisemine pool....

Tõlkis: Luule Zavoronok
Teksti luges: Malle Peedo
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.06 13:19 Tsiteeri

No ma pole enam KIIRESTi sõitnud ja ei ole enam ka midagi sillast kuulda olnud, nii et ma ei oska öelda. Ja see tõkk-tõkk-tõkk oli sirgel sõidul ja pidurdades ehk siis ka hoogu maha võttes läks vaid tugevamaks. Nüüd ligi nädal aega jälle sillas täiesti vaikus :o

sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.06 16:03 Tsiteeri

irwww... see lowrideri tekst oli hea :D
Vea kohta ei oska ise midagi öelda aga kui tahad võin ühe telefoni nr anda kus ehk keegi oskab mingit abi anda, sel juhul pead Tallinnasse ka sõitma loomulikult :P

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.06 22:40 Tsiteeri

http://www.zone.ee/raunzx/Pic%200081.jpg

http://www.zone.ee/raunzx/Pic%200191.jpg

Kas siiski võib tõmmata nende "tõkk-tõkk-tõkk" ja selle vahel paralleele? :( Ja tuleb kusagil stendis ära käia

sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.06 07:38 Tsiteeri

Helista sinna ja küsi, ehk oskavad aidata
56464008 Tarmo

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.06 07:41 Tsiteeri

mul teisel autol tegi ka tökk tõkk kunagi, selgus et vedru oli katki läinud ja järas poolassi (ABS vöö lähedalt)-kaitsekummi oli juba katki teinud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
koit46
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 3.0

postitati 10.01.06 22:19 Tsiteeri

mul sõbral oli sama jama b4 ga. Kord tegi, kord mitte ja viga oli sisemises pooltelje otsas.........

Tõlkis: Luule Zavoronok
Teksti luges: Malle Peedo
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.06 21:55 Tsiteeri

Nii, pole küll asi millest rääkida aga täna sai proovitud nii 170km/h kanti kui ka pikema ajaliselt 110km/h , nüüd ei midagi, esisillas haud vaikus, ei mingit häält ega midagi.
Üleüldse meenub nüüd, et sama asja on auto varemgi teinud ja just samamoodi, lennuväljal vahetult pärast suure kiirusega sõitmist (u 1.5a tagasi) ja peale seda vait jäänud. Väääga imelik :(

puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 11.01.06 23:41 Tsiteeri

mul omal oli nii veovõlliga, et andis kuulda ja siis kadus ära ja ei midagi, 4 kuud hiljem jälle, kadus jälle ära, siis lõpux kuulsin mingit vastukäimist ja küsisin paljudelt sõpradelt, et milles asi, ütlesid veovõll ei ole, et pole selle hääle moodigi siis ikkagi läxin ühe sõbra juurde kontrolli vaatasime, viga ei leidnud siis hakkasin ringe tegema nii üht pidi ja siis teistpidi ja tagurpidi ja siis läxime uuestiasja uurima ja tuli kenasti välja lõpux veovõll sisemine, vahetasime ära ja asi kombes :)

Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Typ 85 CQ, XC90, ZX10R

postitati 12.01.06 05:30 Tsiteeri

Vaevalt sinul nüüd küll selline asi on aga mul vana ford kõksus näiteks ketaspidurite pärast. Nimelt olid need nii kulunud, et kõverad jne.. Kestis see täpselt nii kaua, kuni üks näist lõpuks järsu pidurdamise peale täielikult otsad andis, ehk pooleks murdus :)

Sinul eeldatavasti siiski asi linnas. Näiteks jalgrattal teevad ka laagrid sellist heli, nagu korraks tõmbaks kinni vms.. Ehk siis teeb seda laagrite seas üks katkine laager. Üldjuhul ei ole asjatundja aga palju seal ikka otsida on, auto ülesse ja kallale.

K.

PUR soojustus ja polyurea pritsimine meilt!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 12.01.06 15:51 Tsiteeri

Mul B4 kah just selline kiirusest sõltuv tõkk-tõkk. Ei olene üldse sellest, kas keeran rattad välja v ei. Tuleb see tõkk-tõkk ainult kiirendades v käiguga pidurdades.

Ja alati kui ma olen tahtnud mõnele meistrile seda näitama minna on see ära kadunud :mad:

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.06 20:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: undu
Mul B4 kah just selline kiirusest sõltuv tõkk-tõkk. Ei olene üldse sellest, kas keeran rattad välja v ei. Tuleb see tõkk-tõkk ainult kiirendades v käiguga pidurdades.

Ja alati kui ma olen tahtnud mõnele meistrile seda näitama minna on see ära kadunud :mad:

Vot-vot, täpselt sama asi
Igastahes üks mekaanik:D oli täna mu kõrval ja auto hakkas jälle seda häält tegema, tema ütles samuti, et vasak veovõll. Igastahes homme tema juurde garaaži nii et peaks teada saama

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.5% - SQL: 80.5%]