Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Karteripõhja tihend (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1403)
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 '93

postitati 03.01.06 14:48 Tsiteeri
Karteripõhja tihend

Tekkis vajadus 1,9 TDI mootoril lekkiv karteripõhja tihend ära vahetada. Tekkis aga küsimus B-osa tihendite vastupidavuses. Kuna tegemis suht ajamahuka ettevõtmisega, siis ei tahaks nagu seda poole aasta pärast jälle ette võtta (ehk siis miskile teenindusele maksta).
Ehk siis mis on soovitused selles osas - kas ainult originaal on OK või on ka miski konkreetne B-osa kvaliteetne?

Ühtlasi võib soovitada adekvaatset kohta Tartus, kus antud töö lasta ära teha :P

276
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Cont
huviline

Registreerunud 02.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 2.8

postitati 03.01.06 15:30 Tsiteeri

Tartus on suht normaalne remonditöökoda(väike audi paradiis) Tiigi tn. Omalgi käidud seal üht-teist soetamas. Ja minu arust on hinnad väga sõbralikud. Muidugi kas sa seda tihendit sealt saad.? Aga töö on küll suht korralik. Kui keegi tahab võin numbri anda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
TarvoL
huviline

Registreerunud 27.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 03.01.06 15:50 Tsiteeri

Ajamahukas ettevõtmine :o
Mul vahetati see küll mingi ca. tunniga. Mul oli 1,8 ben. mootor ka, võibolla diisel siis keerulisem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
beeneli
huviline

Registreerunud 21.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Audita

postitati 03.01.06 19:08 Tsiteeri

Papa vectral sai ise vahetatud. Algajatel 3,5h tööd koos õlle pausidega.polnud midagi hullu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 '93

postitati 03.01.06 21:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audivend
Ajamahukas ettevõtmine :o
Mul vahetati see küll mingi ca. tunniga. Mul oli 1,8 ben. mootor ka, võibolla diisel siis keerulisem.

Mulle tehti hinnapakkumine ühest Tartu remonditöökojast ca 5 tunnile :) - sellest ka selline järeldus...

276
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 8.0% - SQL: 92.0%]