Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: katalüsaator (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1642)
Al
huviline

Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: B3 ja C4 Audid

postitati 28.12.05 22:35 Tsiteeri
katalüsaator

Mu 87a. 1.6 55kw B3-l selline värk,et kunagi saksamaal on talle katalüsaator külge kruvitud ,selline paber oli igastahes kaasas.Tehnilises passis ega kuskil mujal aga pole katalüsaatorit kirjas.Igastahes vaatasin põhja alla ja mulle tundub ,et see katalüsaator on ikka veel seal all,mootori poolt esimene pütt on nagu seda nägu,kahtlustan sest püta küljes kaks poldiga suletud auku ,oletan et lambda anduri jaoks ,aga mul ju karbussiga masin ja sellel lihtsalt lambda värki pole.Pole täiesti 101% kindel et see on ikkagi katalüsaator aga kui on siis mida teha ,kuda tollest lahti saada,mingit kasu tollest sitast ju niikuinii pole?Kas saaks panna lihtsalt mingi otse toru sinna asemele ,või on soovitatav et oleks ikka 3 pütta järjest.Mootor nagu ei tööta päris nii nagu peaks,kütust läheb nagu natuke palju ,kiirendus võiks parem olla ja põhiline jama on ,et külma ilmaga läheb halvasti käima ,peab kaua ringi käiama.Igast teiste asjade kallal on juba nokitsetud ,süüdet ja segu regullitud(muidugi võivad need ka ikka valed olla).Tahaks täpsemalt selle väljalaske süsteemi kohta teada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 29.12.05 05:11 Tsiteeri

Katalüsaator ei ole nüüd nendes sümptomites kohe kindlasti süüdi.
Lase pigem oma kõik need ära regullitud asjad paika keerata.
Speedsteris ntx.

Edit: krt,edaspidi ma ei vasta enam ühelegi inimesele kelle profiilis pole isegi mannert kirjas,rääkimata linnast

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Al
huviline

Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: B3 ja C4 Audid

postitati 29.12.05 06:32 Tsiteeri

Küsimus on selles ,et kuda see katalüsaator sealt vahet välja võtta ,asendada.Need asjad ongi lastud reguleerida ,ega ise pole neid asju näppind.Ega need sümptomid nii hullud ka pole ,lihtsalt alati võiks ju parem olla.Panin profiili nüüd asukoha kah:P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
voolik
huviline

Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 2.0 16V

postitati 29.12.05 10:07 Tsiteeri

katalüsaatori ülesandeks on mürgiste heitgaasikomponentide vähendamine. vbolla on see sul sellepärast vahele pandud et mudu ei saanud heitgaase normi piiresse. ega tal mingit muud ülesannet ei ole. ainult kui ta hakkab umbe minema siis autol minek kaob küll ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.05 10:30 Tsiteeri

Kui see kat sinna vahele tehase andmete järgi mõeldud pole siis ei ole teda sinna järelikult ka vaja. Soovitaks ära võtta ja toru asemele panna, kui jaksad, võid ka üldse uue väljalaske osta. Ülevaatusega ei tohiks probleeme tekkida kui mingi muu asi tuksis pole.
Ja noh, ülevaatust saab ju ka muudmoodi :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 ABK

postitati 31.12.05 00:11 Tsiteeri

Pean päris ausalt tunnistama et kuulen üldse esimest korda, et karburaatoriga autol on kat. vahel. No ilmselt tuleb se siiski siis minu harimatusest :) Kui tal ka seal lamdaka "kohad" on siis lamdakat sellel masinal eniveii ei ole ju :D. .. . imo peaksid sellest kat.ist lihtsa toru jupi abil vabanema :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 31.12.05 08:06 Tsiteeri

Mina olen ka kohanud karbussi ja katalüsaatoriga masinat, küll siis vordi mitte audit. Ja kui ma ei eksi siis nendel pihustiga karburaatoriga (mida millegipärast ka pritseks nimetatakse) masinatel on ka enamustel katalüsaator täiesti olemas.

Kõige lihtsam ja odavam variant on selline, et võta see katt maha ja urgitse seest tühjaks. Kang, eebel vms abiks ja korras.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.06 11:53 Tsiteeri

Minu 91 aasta 1,6l karburaatoriga B3l on ka katt küljes ning kui katt on siis on ka lamda. Minu meelest on karbsiga 1,6 vw ja audidel katt kui passis on 51 kw jõudu ja kui 55kw siis katti pole. Ma koristaks ise imekähku selle kati ära aga mul ta tehn passis kirjas:( Hiljemalt siis kui ta otsad annab.

http://www.vwklubi.org/forum/viewthread.php?tid=10525

siin vist u samast asjast juttu.
Endal mul jälle see jama et külm kävitus toimib ilusti aga poolkülma mootoriga läeb tühikäik päris kõrgeks. Ise mõtlen et vbolla läeb see külmkäivitus uuesti peale. U niisugune tunne et gaas on kinni jäänud:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.6% - SQL: 82.4%]