Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: külmadega pööretega jama (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1564)
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.05 08:17 Tsiteeri
külmadega pööretega jama

Panin auto hommikul käima, lasin pikalt kohapeal käia, hakkasin sõitma ja siis selline tunne nagu keegi vajutaks veel gaasi peale minu, pöörded kõiguvad ja jäävad justkui peale. Järgmisel hommikul peale 25km maantee sõitu lasin gaasi maha ja suri üldse välja. Kui ilm soojem, neid jamasid pole. Milles asi võib olla? Auto B4 ja mootor 2,8 V6.
Selline jama siis tekkinud peale külmasid öid, kui külma enam kui -10 C. :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JUxX
huviline

Registreerunud 13.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 3.0TDI q 2009 facelift

postitati 28.12.05 11:52 Tsiteeri

eee.. see peaks normaalne olema et kylma mootoriga "on selline tunne et keegi vajutab veel gaas peale sinu" :D´vähemalt ma arvan nii.. mul on koguaeg kylma mootoriga nii.. ka sygiseti, mitte ainult talvel. aga no ma ka ei tea :S pööretega on mul ka jama.. k'iguvad tyhikäigul :S

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.05 12:18 Tsiteeri

Ma ei usu et on sama jama, sest täna hommikul kögi akna taga termomeeter näitas -10C ja probleeme polnud, asi toimis nagu kellavärk.

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 29.12.05 12:49 Tsiteeri

mul 2,6 sel on teinekord nii et kui külma mootoriga vajutan tavalisest natuke rohkem ei lähe pöörded enam alla 2500 ja ise liigutab (kõigutab) pöördeid 2500 ja mingi 3500 vahel nii et gaasipedaali ei ole vaja puudutada.

Lisaõhku kindlasti kuskilt ei saa, kuna sisselase sai korra maha võetud ja kõik ilusti hermeetikuga tagasi pandud. Kõik vaakumvoolikud on vahetatud uute vastu. Ajule temperatuuri andev andur sai ka vahetatud. Natuke kahtlustan seda mingit junni mis sisselaske kolde taga on ja segusiibrit reguleerib elektrooniliselt või siis tühikäigumootorit, mida olen pesnud mingi 2 korda. Aga noh nüüd lihtsalt ei vajuta väga külma mootoriga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.05 17:48 Tsiteeri

Mul esines ka see probleem esimeste külmadega 2.6-sel mootoril mida lukas just mainis.
Viimasel ajal pole enam olnud

audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 29.12.05 18:03 Tsiteeri

mul on ka külmalt jama v6 mootoriga. ja juba -1, -2 kraadiga selline asi panen käima kui hakkan ala 1-2min pärast liikuma.. siis mootoripöörded kõiguvad kiiresti 1200-1400 vahel. vajutan korra gaasi ja kukuvad kenasti 800 peale.. samas ei esine probleemi, kui lasen kohapeal auto ala 10 min töödata ja mootori temp juba natukene tõusnud on.. ehk siis ainult külmalt on see jama:( ja seda juba teist talve:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 11.4% - SQL: 88.6%]