Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kus saab jäärada sõita? (Vastuseid: 33 | Vaatamisi: 4549)
weix2
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: S4 2.2T

postitati 25.01.06 15:33 Tsiteeri

kahalas jää paksus üle 30cm. laupäeval võiks minna kihutama.:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Aerodynamic
huviline

Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4

postitati 26.01.06 14:30 Tsiteeri

Et siis Viljandis ka rada (VILJANDI JÄRVE peal), avatud on kuni väljas valge on!
Raja pilet on 25.-, selle eest saab sõita 20 minutit, raha tuleb maksta vetelpääste majakesse Falgi (oli vist) töölise kätte.
Rada ise on üle kilomeetri pikk (päris täpset pikkust ei tea), suhteliselt kurvine rada koos ühe pika sirgega, jää on sile (üks koht oli selline kus oli päris tummine jää konarik, et sinna võib küll mõne madalama masinaga kinni jääda, see oli sirge alguses, viimases kurvis)
Vigadest on nii palju, et minu meelst on mõned kurvid liiga järsud ja kitsad, aga muidu kärab küll! ;)
Soovitan ka lugeda raja reeglid üle, sest täna oli seal paar hulljulget, üks lasi vastasuunas ja teine oli oma tsikliga, kes ei hoidnud pikkivahet ja lasi VÄGA uljalt mööda, reeglid on maja seina küljes!
Nii sai vist päris põhjalik jutt ära räägitud, head sõitu, kes proovima lähevad!!! :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 26.01.06 15:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Aerodynamic
Et siis Viljandis ka rada (VILJANDI JÄRVE peal), avatud on kuni väljas valge on!
Raja pilet on 25.-, selle eest saab sõita 20 minutit, raha tuleb maksta vetelpääste majakesse Falgi (oli vist) töölise kätte.
Rada ise on üle kilomeetri pikk (päris täpset pikkust ei tea), suhteliselt kurvine rada koos ühe pika sirgega, jää on sile (üks koht oli selline kus oli päris tummine jää konarik, et sinna võib küll mõne madalama masinaga kinni jääda, see oli sirge alguses, viimases kurvis)
Vigadest on nii palju, et minu meelst on mõned kurvid liiga järsud ja kitsad, aga muidu kärab küll! ;)
Soovitan ka lugeda raja reeglid üle, sest täna oli seal paar hulljulget, üks lasi vastasuunas ja teine oli oma tsikliga, kes ei hoidnud pikkivahet ja lasi VÄGA uljalt mööda, reeglid on maja seina küljes!
Nii sai vist päris põhjalik jutt ära räägitud, head sõitu, kes proovima lähevad!!! :)

Klge, see pole enam jää KONARLUS, kui sinna võib madaldusega auto kinni jääda?:o

Aerodynamic
huviline

Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.06 17:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TiitR2
Tsitaat:
Algselt postitas: Aerodynamic

Klge, see pole enam jää KONARLUS, kui sinna võib madaldusega auto kinni jääda?:o

Ütleme siis nii, et muhk, kas sobib paremini????
See oli piisavalt kõrge, aga ma pakun, et madaldusega masin kraabiks seal põhja küll!
Et viimases kurvis soovidan mitte seest nurka väga võtta!
Kas nüüd on süda rahul?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 26.01.06 17:55 Tsiteeri

Ei, tegelikult pole ikkagi veel süda rahul, kuna kujuta ette, kui ma sinna MUHKU esi rattaga lajatan....ja selleks polegi vaja, et auto on madaldusega.

Aerodynamic
huviline

Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.06 18:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Ei, tegelikult pole ikkagi veel süda rahul, kuna kujuta ette, kui ma sinna MUHKU esi rattaga lajatan....ja selleks polegi vaja, et auto on madaldusega.

No vähemalt olen hoiatanud!

raizxc
huviline

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.06 20:10 Tsiteeri

Tsitaat:

On ka asi mille üle vaielda!!! Aru ma ei saa!!!!!!!!:S

8413
huviline

Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi avant

postitati 11.02.06 14:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sven66
Põltsamaal Kamaris saab kah juba kimada:D

Kuda seal praeq lood on?
Kellelt peab luba küsima, et sinna peale minna ilma jamadeta?

Vaatasin "roolivõim"-u ja tekkis isu :D:o

sain vist isegi auto korda ;-)
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 24.02.07 15:25 Tsiteeri

Jäärada siis ka Hiiumaal Kärdlas (teatakse seda kohta Karjamaa Rannaks) Pealesõit Tiigi tänava lõpust RMK maja kõrvalt. Rada väga hea, tehniline, kiirus kohati 70-80. Rada on märgistatud männi ja kuuseoksadega.
Raja pikkus ligikaudu 2km. Hiidlased meeldivat sõitu :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.7% - SQL: 75.3%]