Lehekülgi: 1 2 |
weix2
huviline
Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: S4 2.2T
|
postitati 25.01.06 15:33
|
|
|
kahalas jää paksus üle 30cm. laupäeval võiks minna kihutama. 
|
|
|
Aerodynamic
huviline
Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4
|
postitati 26.01.06 14:30
|
|
|
Et siis Viljandis ka rada (VILJANDI JÄRVE peal), avatud on kuni väljas valge on!
Raja pilet on 25.-, selle eest saab sõita 20 minutit, raha tuleb maksta vetelpääste majakesse Falgi (oli vist) töölise kätte.
Rada ise on üle kilomeetri pikk (päris täpset pikkust ei tea), suhteliselt kurvine rada koos ühe pika sirgega, jää on sile (üks koht oli selline kus
oli päris tummine jää konarik, et sinna võib küll mõne madalama masinaga kinni jääda, see oli sirge alguses, viimases kurvis)
Vigadest on nii palju, et minu meelst on mõned kurvid liiga järsud ja kitsad, aga muidu kärab küll! 
Soovitan ka lugeda raja reeglid üle, sest täna oli seal paar hulljulget, üks lasi vastasuunas ja teine oli oma tsikliga, kes ei hoidnud pikkivahet ja
lasi VÄGA uljalt mööda, reeglid on maja seina küljes!
Nii sai vist päris põhjalik jutt ära räägitud, head sõitu, kes proovima lähevad!!! 
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 26.01.06 15:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Aerodynamic
Et siis Viljandis ka rada (VILJANDI JÄRVE peal), avatud on kuni väljas valge on!
Raja pilet on 25.-, selle eest saab sõita 20 minutit, raha tuleb maksta vetelpääste majakesse Falgi (oli vist) töölise kätte.
Rada ise on üle kilomeetri pikk (päris täpset pikkust ei tea), suhteliselt kurvine rada koos ühe pika sirgega, jää on sile (üks koht oli selline kus
oli päris tummine jää konarik, et sinna võib küll mõne madalama masinaga kinni jääda, see oli sirge alguses, viimases kurvis)
Vigadest on nii palju, et minu meelst on mõned kurvid liiga järsud ja kitsad, aga muidu kärab küll! 
Soovitan ka lugeda raja reeglid üle, sest täna oli seal paar hulljulget, üks lasi vastasuunas ja teine oli oma tsikliga, kes ei hoidnud pikkivahet ja
Nii sai vist päris põhjalik jutt ära räägitud, head sõitu, kes proovima lähevad!!! |
Klge, see pole enam jää KONARLUS, kui sinna võib madaldusega auto kinni jääda?
|
|
|
Aerodynamic
huviline
Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.06 17:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TiitR2
Tsitaat: | Algselt postitas: Aerodynamic
Nii sai vist päris põhjalik jutt ära räägitud, head sõitu, kes proovima lähevad!!! |
Klge, see pole enam jää KONARLUS, kui sinna võib madaldusega auto kinni jääda? |
Ütleme siis nii, et muhk, kas sobib paremini????
See oli piisavalt kõrge, aga ma pakun, et madaldusega masin kraabiks seal põhja küll!
Et viimases kurvis soovidan mitte seest nurka väga võtta!
Kas nüüd on süda rahul?
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 26.01.06 17:55
|
|
|
Ei, tegelikult pole ikkagi veel süda rahul, kuna kujuta ette, kui ma sinna MUHKU esi rattaga lajatan....ja selleks polegi vaja, et auto on
madaldusega.
|
|
|
Aerodynamic
huviline
Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.06 18:36
|
|
|
Ei, tegelikult pole ikkagi veel süda rahul, kuna kujuta ette, kui ma sinna MUHKU esi rattaga lajatan....ja selleks polegi vaja, et auto on
madaldusega. |
No vähemalt olen hoiatanud!
|
|
|
raizxc
huviline
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.06 20:10
|
|
|
madaldusega. |
On ka asi mille üle vaielda!!! Aru ma ei saa!!!!!!!!:S
|
|
|
8413
huviline
Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi avant
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
postitati 24.02.07 15:25
|
|
|
Jäärada siis ka Hiiumaal Kärdlas (teatakse seda kohta Karjamaa Rannaks) Pealesõit Tiigi tänava lõpust RMK maja kõrvalt. Rada väga hea, tehniline,
kiirus kohati 70-80. Rada on märgistatud männi ja kuuseoksadega.
Raja pikkus ligikaudu 2km. Hiidlased meeldivat sõitu 
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|