Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: Milline on V8 3,6 at kastil parim õli (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1109)
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 25.12.05 19:10 Tsiteeri
K: Milline on V8 3,6 at kastil parim õli

Et kas 90 aasta V8 on AT kasti õlifilter puhastatav või siis vahetatav?? Kas mul on õigus, et õlimaht on 4L ?? Mis õli oleks sellesse kasti kõige sobivam??? ( Uurisin küll ka erinevate õlide sobivusi, kuid ei leidnud konkreetset marki, mis oleks nagu kindel)

Tänades Veiko

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.05 09:57 Tsiteeri

Ei oska keegi aidata????

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 26.12.05 18:01 Tsiteeri

Filter on vahetatav, maksis koos selle põhja tihendi ja veel ühe väikse jullaga koos miski 1500 krooni. Õli peab olema at kasti õli Dextron III, tootja vali ise. Ma nüüd ei tea, palju õlivahetusel seda õli sinna läheb, aga peale kasti vahetust läks 9,5 liitrit (siis oli turbiin ka tühi).

PS: Kas kellegil V8 omanikest on olemas AT kasti õlivarras???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.05 18:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tige Kala
Filter on vahetatav, maksis koos selle põhja tihendi ja veel ühe väikse jullaga koos miski 1500 krooni. Õli peab olema at kasti õli Dextron III, tootja vali ise. Ma nüüd ei tea, palju õlivahetusel seda õli sinna läheb, aga peale kasti vahetust läks 9,5 liitrit (siis oli turbiin ka tühi).

Mis väike lulla see oli???
Ma ise vaatasin, et Valvoline Maxlife on heade omadustega, mis sellest arvad??? Vahteuse kuluks andis kataloog miski 4L.

mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 26.12.05 18:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ve1ks
Tsitaat:
Algselt postitas: Tige Kala

Mis väike lulla see oli???
Ma ise vaatasin, et Valvoline Maxlife on heade omadustega, mis sellest arvad??? Vahteuse kuluks andis kataloog miski 4L.

Lulla nimega MAGNET pakun

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 26.12.05 18:51 Tsiteeri

Ei, see oli mingi väike tihenn, vist kasti ja filtri vahele sinna kuhugi. Täpselt enam tõesti ei mäleta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.05 19:09 Tsiteeri

NO selge siis, eks ma hakka otsima seda kasti filtrit nüüd.

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.05 20:01 Tsiteeri

Selline vist peaks see filter välja nägema.
http://www.rockauto.com/ref/BeckArnley/Detail.html?0440249.jpg

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.05 19:24 Tsiteeri

Tekkis küsimus selle Dexron III -ga, et kas on värvil ka mingit vahet, pakutakse punast ja pruuni.
Mul on kastis praegu pruun ja lisasin sinna Shelli Donax TM-i, kuid kui ma nüüd jõuan õli vahetuseni, et mida oleks siis kasulikum panna. Endale tundus nagu punase viskoossus veidi väiksem olema, võrreldes pruuniga.

Kas neid tohib omavahel segada (pean simas punast ja pruuni, juurde lisamisel)))?????
või põhjustaks see suuremat jama???

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 11.3% - SQL: 88.7%]