Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K:inglismaa spidomeeter loeb miile või km? (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 1914)
ultra
huviline

Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C3 1.8T aeb Quattro

postitati 23.12.05 16:03 Tsiteeri
K:inglismaa spidomeeter loeb miile või km?

Mul on inglismaa spidomeeter ja sooviks teada kuidas ta km mõõdab kas miilides või km.

Pilt siin: http://pilt.ee/photo/677188/16270687/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 23.12.05 16:05 Tsiteeri

Suured valged numbrid on miilid ikka
Pisikesed punased km

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 23.12.05 16:16 Tsiteeri

ODO on miilides

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 23.12.05 16:22 Tsiteeri

võin selgitada, kuidas panna ta kilomeetreid lugema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra
huviline

Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.05 16:55 Tsiteeri

oleks vaja jah,vana läks siis katki kui vahetasin tausta ning tuli võta inglismaa oma vaatasin ,et km/h on omal kohal ,et sobib,kuid nüüd olen mitu korda tee äärde jäänud nind km on kuidagi vähe!:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
airwolf
huviline

Registreerunud 30.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi A4 97a,volvo V40 2002a.suzuki GSXR-750, 99a

postitati 23.12.05 21:30 Tsiteeri

siit üks küsimus.endal ka plaanis spido ja tahokas lahti võtta.kuidas seda teha nii,et midagi ära ei lõhu.äkki keegi oskab head nõu anda.:Pnagu ma olen uurinud on suured seierid vist liimitud võlli otsa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 23.12.05 21:33 Tsiteeri

Seierite eemaldamiseks pidi parim abinõu olema tavaline lauakahvel.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 23.12.05 21:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: airwolf
siit üks küsimus.endal ka plaanis spido ja tahokas lahti võtta.kuidas seda teha nii,et midagi ära ei lõhu.äkki keegi oskab head nõu anda.:Pnagu ma olen uurinud on suured seierid vist liimitud võlli otsa.

Parim abinõu on see, et ära kisu neid asju lahti. Sellist võimalust, et need näidikud pärast ka täpselt näitama hakkavad praktiliselt pole.;) Tahhomeetri puhul suht savi, kuid spido võiks ikkagi õieti (täpsem oleks öelda: nii nagu on tehase poolt ette nähtud) näidata.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
ultra
huviline

Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.05 09:25 Tsiteeri

no kes ütleb tavaline kahvel,kuid mina võtsin õhukesed käärid ning panin ilusti alla,käis väike nõks ning seier oli koos võlli ja vedruga mul käes :( :(
sain targemaks ja inglismaa omal votsin väiksed pintsetid ning hoidsin alt kinni ja ülevalt mustast osast tõmbasin,algul tuli must osa ära ja siis tõmbasin seieri,selle musta saab tagasi liimida kui vedrut ma eriti ei usu et tagasi saab.
ülejäänud teised tulid ilusti.
kui kokku paned siis pead kiiruse seierit nii palju keerutama kus ta jääb 20km/h peale siis on õige,vähemalt mul on nii.

vanapagan
huviline

Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Cherokee; Astro;... Ex 200turbo

postitati 25.12.05 22:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Parim abinõu on see, et ära kisu neid asju lahti. Sellist võimalust, et need näidikud pärast ka täpselt näitama hakkavad praktiliselt pole.;) Tahhomeetri puhul suht savi, kuid spido võiks ikkagi õieti (täpsem oleks öelda: nii nagu on tehase poolt ette nähtud) näidata.

tehases on niisugused kavalad võlurid kes panevad selle seieri nii täpselt paika et näitab 5.......8km rohkem ja kodusel teel ei ole selle paigaldamine enam võimalik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
airwolf
huviline

Registreerunud 30.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.05 11:20 Tsiteeri

kuid siin tekib ju uus küsimus.mis valemiga saadakse spido siis tööle kui vahetatakse tausta.nagu ma olen aru saanud siis on paljud pannud valge tausta.kas neil spido ikka õieti näitab.endal pole küll plaanis valget tausta panna vaid sinist valgust.poolega olen valmis saanud,väikeste kelladega kuid suuremad on veel vaja ringi teha.:P

Aiku
klubiliige

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 26.12.05 15:13 Tsiteeri

Ei juhtu nende seieritaga midagi .Tulevad ilusti lahti ja nii sama lihtsalt lähevad ka otsa tagasi . Tuleb jah ainult õigesse asendisse panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.05 17:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Aiku
Ei juhtu nende seieritaga midagi .Tulevad ilusti lahti ja nii sama lihtsalt lähevad ka otsa tagasi . Tuleb jah ainult õigesse asendisse panna.

Vaata ikka juhtub küll kui võllist kinni ei hoia. Minul läks ühel korral võll pooleks ja tesisel korral tuli võll pesast välja ja vedru lendas laiali

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 26.12.05 17:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: airwolf

Kunagi liikus siin üks saksa video kellade põhjade vahetamise kohata ja sealne juhend oli mälu järgi selline:
(kellaplokk on lahti ja laua peal)
1. keerad spidoka osutit vastas suunas ( mälu järgi pool ringi)
2. Võtad kaks teelusikat mille kaks nõgusat poolt paned osuti keskoha alla ja surud seejärel kergelt lusika otstele
(Seierid eemaldusi täiesti puhtalt)

Ülejäänu peaks juba teada olema :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vanapagan
huviline

Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Cherokee; Astro;... Ex 200turbo

postitati 26.12.05 21:31 Tsiteeri

mina olen saand nad kõik nii kätte et keeran vastassuunas ja tõmban samal ajal, ilma mingite lusikate ja kahvliteta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
airwolf
huviline

Registreerunud 30.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.05 22:14 Tsiteeri

siis on tore,nii et peaks asi õnnestuma.;)kui asja valmis saan viskan pildi ka ülesse.praegu saaks panna pooliku töö, kuid fotoka kaabel on kadunud.aga eks ma ürita ka teistele tulemust näitata.:P

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 35.1% - SQL: 64.9%]