Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: A4 avant orig.subwoofer ja taga kõlarid ? (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1912)
marten28
huviline

Registreerunud 03.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.05 08:14 Tsiteeri
K: A4 avant orig.subwoofer ja taga kõlarid ?

nii..... küsimud selline tarkadele.et on 99a a4 avant ja mängivad ainult esi kõlarid.siis uurima hakates leidsin taga ustest ka kõlarid ja pagaasnikust veel supaka.ilmselt peax olema kusagil mingi võim.makk on ise Chorus ja muidugi standard pistikus tagakõlaritel juhtmed puudu. kas on mingi võim ja kui on ,siis kus see asub. või äkki on kellegil kohe skeemi pakkuda???????

ette tänades

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Sigma80
huviline

Registreerunud 21.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 2.8 quattro

postitati 16.12.05 11:21 Tsiteeri

võimendi on ikka alati kõlari vahetus läheduses.
avandi supaka puhul kindlasti samuti. ise olen veidi näinud BOSE süsteemi, kus siis nn aktiivkõlarid kõik.
paar lingikest ka:
http://www.carstereohelp.com/stereoremovalAudiAvantSubR.htm
http://www.carstereohelp.com/audi.htm

Ärge ainult kihutage!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
marten28
huviline

Registreerunud 03.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.05 11:49 Tsiteeri
K: A4 avant orig.subwoofer ja taga kõlarid ?

no vot ma ei tea kas on bose oma aga supaka peal oli küll NOKIA.aga kas siis igal kõlaril on oma võim eraldi või on mingi ühine asi.ning kuidas supakas siis saab oma mono heli????? suht imelik süsteem autotootjad peax ju ikka juhtmeid kokku hoidma mitte topelt neid vedama?

aga kust siis see tagakõlarite keli võetaxe..ikka raadio tagant või????

supakas ise asub vasakul pool tagatiivas,.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 16.12.05 11:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: marten28
no vot ma ei tea kas on bose oma aga supaka peal oli küll NOKIA.aga kas siis igal kõlaril on oma võim eraldi või on mingi ühine asi.ning kuidas supakas siis saab oma mono heli????? suht imelik süsteem autotootjad peax ju ikka juhtmeid kokku hoidma mitte topelt neid vedama?

aga kust siis see tagakõlarite keli võetaxe..ikka raadio tagant või????

supakas ise asub vasakul pool tagatiivas,.

Tagakõlaritele võetakse signaal raadio tagant mini-iso pistikuga (kollast värvi). See peaks sul kah seal tilberdama kuskil.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
marten28
huviline

Registreerunud 03.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.05 12:29 Tsiteeri

ok . seal olid jah mingid oma pistikud raadiol, aga kust siis supakas saundi saab. saan ma aru õieti et kõlarivõim tahab veel saada toite + ja - ka et mängima hakata.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 16.12.05 12:39 Tsiteeri

Tsitaat:
ok . seal olid jah mingid oma pistikud raadiol, aga kust siis supakas saundi saab. saan ma aru õieti et kõlarivõim tahab veel saada toite + ja - ka et mängima hakata.

Kõik vajalikud asjad tulevad sealt, pane see pistuk sinna kus ta olema peab ja kui süsteem korras on, siis hakkab mängima.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.05 12:41 Tsiteeri

Tsitaat:

Ju see supakas ka oma signaali sealtsamast saab, võim on lihtsalt sellise ehitusega temal, et stereo tuleb küll sisse kuid esitatakse siis vastavalt mono signaalina bassihelid. Ning jah, võimud tahavad ka voolu saada... kas just miinust? selles pole kindel, äkki oli nii, et see on tal juba kerest olemas, pluss jookseb sealt mini iso kõrvalt või koos sellega oma spets pistikust ja vool tuleb sinna peale siis kui makk tööle panna.

marten28
huviline

Registreerunud 03.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.05 22:52 Tsiteeri

nii.... sain nüüd asjas selgust ja jagan hea meelega teistelegi.nimelt taga ustes olevad kõlarid ei ole koos võimendiga. ukse sisse tuleb kahesooneline pööratud kaabel ja ja teine ots läheb taha supakasse.kogu tagaosa võimendus asub supaka sees.et kui taga kõlarid ei mängi siis hakata peale supakast.mul oli lihtsalt pistikul halb ühendus :-D nüüd ok

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.0% - SQL: 65.0%]