Lehekülgi: 1 2 |
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
|
Muidugi on HILTI ja Festo riistad head, aga kui kodu kasutamiseks trelli hind läheneb 7 kilole. Siis vist pole mõtet asjal. Ma arvan et paari kilone
metabo või bosch riist ajab igati asja ära.
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
|
Ma räägiks ka veidi vastu nendele, kes profitööristu koju soovitavad. Ostsin mõne aasta eest koju DWT 14,4 V akudrelli, mis maksis 700 krooni ringis
ja pole märganud, et see millegi poolest alla jääks Metabo ja Black & Deckeri ca 3500 kroonistele akudrellidele, mida ka pidevalt kasutan. Hiljuti
sai suure tugevusindeksiga raudbetooni sisse tavalise kivipuuriga hulganisti auke puuritud ja see DWT akutrell puuris suureks üllatuseks oluliselt
kiiremini kui Metabo 220 V löödrell. Sama puuri kasutades.
Lisaks oli DWT drellga ostes kaasas kohvritäis üsna kvaliteetseid tööriistu, mis eraldi ostes juba mõnes poes 700 krooni maksavad. 
Muide, täna märkasin, et üks tuttav elukutseline ehitusmees puuris hoopis Powercraftiga. 
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
|
Ja kus juures ise kasutan kodus ka DWT aku trelli mis maksis 450 krooni. Nii palju kui minul on vaja kruve lasta, töötab ta ilusti. Ma arvan et pigem
suudan ma ta kuhugi maha unustada, kui ta katki läheb. Aga tööl ainult HILTI riistad.
|
|
|
|
lare
huviline
Registreerunud 26.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Rahuliku Sõidu Octavia
|
|
endale ostsin 5 aastat tagasi Festo,aga samas kasutasin seda ka tööalaselt ja kallis hind ei ehmatanud väga ära.akud olen nüüd uute vastu vahetanud ja
toimib siiamaani.
Makita on ka väga asjalik valik.
Pühapäevakasutajale soovitan mitte seda kõige odavamat ja kaks akut komplektis oleks ka tore,kui 45 minutilist kohvi-ja suitsupausi pole töö ajal
plaanis pidada.
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
|
Eelpool mainitud jutule siis niipalju lisaks, et kui keegi tahab siiski maja ehitada, aga ehitusmees päris pole.. siis uskuge v mitte, vahest läheb
trelli ikka kolepalju vaja. See DWT 600-700 kroonine rohelist värvi variant, millel kohvris palju vidinaid kaasas, on juba ära proovitud. Ei soovita
kellelegi, parem osta odav profikas kui selline. Kiiruseid erilist muuta ei saa, suur ja kohmakas, see 16V aku ei ole samuti eriline asi, peab vähe
vastu ja õnn on et neid 2 on - laadimiseaeg on samuti üüratu pikk. Samuti pole tal erilist jõudu kui midagi suuremat raskemat keerata (mitte puurida).
Pealegi, liiga visa kasutamise peale suutis pealüliti üles öelda, selle lahti arutades, oli asi selge et sellega erilist midagi enam teha pole. Kuna
selle trelli kiirus sõltub väga peenest mikroskeemist, millel on vasest ribid (nagu resokas audidel ), ja kuna need vasest ribid on ülipeened ja ülitihedad, ning kui liiga palju edasi tagasi nupp käib siis vaikselt
kuluvad need ribid ära ja trelli väiksemad kiirused enam ei funka. Vot siis, parem on osta see 2000 kroonine asi, mis on eluaegne. Mainisin juba, et
Boshi rohelised masinad on lihtrahvale - peavad vastu aga ei ole profikad - maksavad ka vähem, samuti on Makital jne. (värvide järgi). Kui saad, osta
1500-2000 kroonine trell, kui sa pole just liiga rikas, et osta odavaid asju....
|
|
|
Miku
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Lancer EVO 6 TME, BMW E36 M3 EVO
|
|
Koju, kardinate keeramiseks ja muuks nokitsemiseks, ei soovita mina HILTI't, kuna on teine liigkallis. Tema äratasumise aeg on liigpikk.
Antud juhul inimene küsis, et kas osta maja ehitamise juurde profitööriista. Jah, kui raha ei ole probleemiks, kestab maja ehituse ja saad veel
lastelastele anda.
Või mine osta ca 1500-2000 krooni maksev trell ja ma arvan, et see kestab su maja ehituse ja ka pärast seda veel pikalt.
Profitööriista ostmisel on mõte siis, kui teenid sellega elatist või on sul lihtsalt palju raha.
|
|
|
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford
|
|
Odavat akutrelli pole küll mõtet osta, sest kui ka korra aastas juhtub olema selline päev, kus riista vaja veidi rohkem kasutada, siis saad aru, kui
vilets see on... (aku laadimisaega võib kalendriga mõõta, tühjaks saab kiirelt, jõudu vähe, käike pole, pöördeid vähe jne, jne) Eelpoolmainitud DWT-d
mina ei soovitaks. Üldse ei soovitaks DWT-lt midagi osta. Väga kiirelt surevad ja viletsad kasutada. 1500 - 2000 krooni on tõesti summa, mis tasuks
kulutada, et saada korralik tööriist.
Kokku rohkem, kui 1100 hobust
|
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
|
Endale sai muretsetud aasta tagasi dewalt'i oma ning just 9.6V akkuga. 9,6V akuga just see pärast et on hea kerge, näiteks kui on vaja kipsplaati
lakke panna siis on vaja just kerget akukat. Kõik kes seda akukat lähedalt näevad on alguses väga skeptilised et tal pole äkki jõudu, kuid mitte keegi
veel ei ole suutnud 1. käigu peal teda kinni hoida, nii et väändemomenti on küll ja küll. Tuttav töötab ehitustöötristate poes ning soovitas et
järgmiseks akutrelliks võiks olla kas aeg või milwaukee. Nendel on väga hea metallpadrun, mida saab käega veel ülekeerata ja samuti mahub ka 12 mm
puur ära. Kuid ma arvan et kõige lihtsam on otsida jõulu soodukaid ning siis saadki endale korraliku trelli normaalse raha eest. Edu valmisel 
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
ML
huviline
Registreerunud 28.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100CD ,MB Vito 111CDI
|
|
ootan jõulude magusamad pakkumised ära
siis läeb odavam profikas loosi
tark ei torma
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
|
Stokkeril on (oli?) kampaania - vii vana tööriist, saad uue samasuguse mingi % alla. Otsi juust akukas (mul vist on üks Skill kusagil) 
Ning Ehitusservices oli nädalavahetusel (10-11.12) Metabo drell, 12V aku, 2 akut, 30 min laadija, 1999.-.
Ise soovitaks 12V, sest aku kaal/suurus peaks sama olema 9,6V, aga jõudlus parem.
Ise kiibitsesin, kuna 9,6, mis olemas, üks aku katki (elemendid sees lahti) ning teine seetõttu ära väsinud. Aga väga ausalt on mind teeninud, 2 plekk
katust pandud, meeletult kipsi + muu selline isetegija töö + külakorda käimised. Aga uus aku - Stokkeris vist ~1500.- (kes teab, parandage).
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: quattromees
Odavat akutrelli pole küll mõtet osta, sest kui ka korra aastas juhtub olema selline päev, kus riista vaja veidi rohkem kasutada, siis saad aru, kui
vilets see on... (aku laadimisaega võib kalendriga mõõta, tühjaks saab kiirelt, jõudu vähe, käike pole, pöördeid vähe jne, jne) |
Ühesõnaga, odava hinnaga kvaliteeti EI saa, see ON reegel!
Ostke profi tööriistad ning pole närvikulu ega probleemi, korra hea papihunnik välja käia ja muretud aastad on garanteeritud!
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|