Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: B4 - V6 - 110 KW
postitati 08.12.05 07:15
Varastatud numbrimärgid 130 TFC
Täna 08.12.05 öösel läksid mustamäelt marja kandist kaduma. Kui keegi peaks neid numbreid nägema auto küljes, mis ei ole punane audi 80 siis politsei
ja mina oleksime asjast huvitatud.
PS! Nüüd oleks vist paras aeg muretseda omale AC numbrialused. Kuidas mul oleks võimalik neid saada?
janek
klubiliige
Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: kuubik + "kaubik" + A3
postitati 08.12.05 08:28
Ma sügavalt loodan, et sa ikka politseisse teatasid. Muidu äkki mõni bensujaam sulle külma arve saadab
Ja numbri aluste kohta uurin foorumis teemasid. Kui tuleb järgmine tellimine siis võta sappa
.............
reemet16
huviline
Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal
postitati 08.12.05 08:56
Tsitaat:
Algselt postitas: janek
Ma sügavalt loodan, et sa ikka politseisse teatasid. Muidu äkki mõni bensujaam sulle külma arve saadab
Ja numbri aluste kohta uurin foorumis teemasid. Kui tuleb järgmine tellimine siis võta sappa
Ikka helistasin - siikohal suur tänu naabrimehele kes mulle üldse teatas, et nii minu kui tema autol numbrid läinud. Ma ise poleks tähelegi pannud.
Lõuna paiku lähen avaldust viima menti ja ARK-i uusi numbreid tellima.
reemet16
huviline
Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal
postitati 08.12.05 15:04
No nüüd siis politseis ja ARK-s ka käidud. Politseist sain sellist infot, et mustakal marja piirkonnas pidi praegu jah mingi suurem numbrivarastamise
laine olema. Tädid olid kohe päris nõutud seal. Soovitasid numbrid kuidagi kõvasti pamperi külge kinni kruvida või liimida. Samas kui need vennikesed
kangi numbrialuse taha ajavad siis võib pamperi sisse auk jääda.
lare
huviline
Registreerunud 26.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Rahuliku Sõidu Octavia
postitati 08.12.05 16:46
eelmisel masinal panin ka numbrid kahepoolse teibiga kinni.igatahes hiljem eemaldades normaalses olekus neid kätte ei saanud.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.7% - SQL: 69.3%]