Deprecated: Implicit conversion from float 515642.99999999994 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - K:Besnsiinipumpade hind ja kvaliteet
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K:Besnsiinipumpade hind ja kvaliteet (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 1588)
ACE16V
huviline

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900

postitati 06.12.05 14:49 Tsiteeri
K:Besnsiinipumpade hind ja kvaliteet

Kuna 16V-l pump ilmselt läbi, kammisin Revali ja Forsi vastavate osade hindu. Tulemus: Revalis orig.(ilmselt Pierburg) pump ca 6,15 kEEK ja Forsis 3 alternatiivi 3,4 ; 4,0 ja 4,4 kEEK(hinnad ilmselt veel ilma käibeta). Siit küsimus, kas toodud hinnad kajastavad vastavalt ka toote kvaliteeti?

Lisaks veel niipalju, et originaal(Pierburg) pidas vastu 197 tkm.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 06.12.05 14:56 Tsiteeri

Küsi sealt ka hinda:
http://www.bakt.ee/?cat=11

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ACE16V
huviline

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.05 15:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaits
Küsi sealt ka hinda:
http://www.bakt.ee/?cat=11

Tänud, küsisin. Vastus lühike: Audile "Pierburgi" asemele neil midagi pakkuda pole.

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.05 15:32 Tsiteeri

Huvitav...

Olen suht kindel, et Sulle peaks sobima nt. Boschi 0 580 254 040. Kuna ETKA näitab nii Sinu kui minu autole sama pumpa, siis peaks juskui sobima. Minul on just selline Bosch sees praegu.

Välimuselt on Bosch tunduvalt jämedam Pierburgist, aga kinnitused peaks sellegipoolest sobima. Minul oli see Pierburg lihtsalt eraldi kinnituse sees ja siis omakorda veel teise kinnituse sees. Üks osa jääb Boschi puhul kasutamata, ei muud. Segane jutt, aga ehk said aru. Muidugi võib Sul see kinnituste asi teisiti olla hoopis...

Edit:
Vaata siit kataloogist. 165. real on pump JBBS62C6.
http://www.ko-csi.hu/katalogus/acpumpa.xls

Ja kui kohapeal Baktis pole, ehk saab tellida. Hinda ka ei öeldud?

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
Colo
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe GT '88

postitati 06.12.05 17:07 Tsiteeri

Mul suri bensiinipump nädal peale autoostu, ning olin samuti dilemma ees - kust osta ja millist. Kuna autoost oli just seljataga ja rahaga ei olnud kiita otsustasin odavama kasuks, maksis see alla 3000.- kui ma õieti mäletan. kui praegu peaks bensiinipumpa vahetama siis ma arvan, et ma ei valiks kóige odavamat.

kvaliteedi kohapealt ei oska öelda, siiani olen ~7000km sõitnud ja ei ole probleeme täheldanud. samas oleks ka imelik kui nii vähese kilometraaziga esineks probleeme.

Vóibolla eksin aga autol oli peal vist Audi märgiga pump enne, kui on huvi vóin selle keldrist üles otsida ja mingit koodi vaadata.

AUDI
Vorsprung durch Technik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ACE16V
huviline

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.05 20:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaits
Huvitav...

Olen suht kindel, et Sulle peaks sobima nt. Boschi 0 580 254 040. Kuna ETKA näitab nii Sinu kui minu autole sama pumpa, siis peaks juskui sobima. Minul on just selline Bosch sees praegu.

Välimuselt on Bosch tunduvalt jämedam Pierburgist, aga kinnitused peaks sellegipoolest sobima. Minul oli see Pierburg lihtsalt eraldi kinnituse sees ja siis omakorda veel teise kinnituse sees. Üks osa jääb Boschi puhul kasutamata, ei muud. Segane jutt, aga ehk said aru. Muidugi võib Sul see kinnituste asi teisiti olla hoopis...

Edit:
Vaata siit kataloogist. 165. real on pump JBBS62C6.
http://www.ko-csi.hu/katalogus/acpumpa.xls

Ja kui kohapeal Baktis pole, ehk saab tellida. Hinda ka ei öeldud?

No Bakti helistasin ma peale kella 17.00. Ju ei viitsitud eriti müügitööd teha.

Just lammutan pumba kinnitusi ja tõesti kui sisemine plastist hülss ära jätta mahuks sinna pumba "pessa" 40mm asemel 60mm pump. Sa vist seda pidasid silmas.

40 ja 60 mm on siis läbimõõdud.

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.05 07:55 Tsiteeri

Just seda ma silmas pidasin, jah.

ACE16V
huviline

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.05 12:11 Tsiteeri

No nii, ostsin siis AAVEst Pierburgi(hind 2850,-). Näeb täpselt samasugune välja. Täna õhtul läheb siis installiks. Eks siis paistab kas tööle ka hakkab.

Ull
klubiliige

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q, B4; Honda Accord Tourer

postitati 07.12.05 12:53 Tsiteeri

neid odavaid ei soovita osta, kui just autot müügiks ei tee:P, ise ostsin korra ja asi kestis ainult ca 20k km.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ACE16V
huviline

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.05 13:50 Tsiteeri

Milline oli sinu ostetud pumba tootja?

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.05 14:16 Tsiteeri

Arvan, et Ull Pierburgist rääkis. Üldiselt olen ka kuulnud, et Bosch olla ikka pikaajalisem ja vastupidavam. Selleks ma seda Boschi 040 pumpa soovitaksingi. Usun, et hind on umbes sama, mis Su Pierburgil.

Isa autole sai ca. aasta tagasi (või oli isegi vähem...?) Pierburg pandud (Aavest ostetud) ja praegu suriseb juba suht valjusti... kuigi põhimõtteliselt töötab. Enda autodele pole Pierburgi pannud, kuigi olen neid ca. 3tk välja vahetanud Boschide vastu.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 07.12.05 14:29 Tsiteeri

Me oleme ikka päris palju Pierburgi pumpasid pannud ja mingeid jamasid pole olnud. Pumba töö lõpetab ikkagi mustus paagis ( umbes pumbafilter tekitab ülekoormuse ) ja pidevalt tühja paagiga sõitmine (need kes üle 10 liitri paagis ei hoia).

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ACE16V
huviline

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.05 14:31 Tsiteeri

Häh, nüüd siis ütlete, et Pierburg jama on:o. Ise ostes veel mõtlesin, et näe kui tore, täpselt sama nagu originaal, ainult audi vw märke pole sisse pressitud.

Aitähh samru, nüüd saan vähemalt rahulikult magada, kuna paak üsna puhas;).

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.05 14:42 Tsiteeri

Ära sellepärast põe, et Pierburg paagis. Mina isiklukult eelistaksin Boschi, aga kindlasti teeb oma töö ära ka Pierburg - selleks ta ju mõeldud on. Küll kestab!

ACE16V
huviline

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.05 08:36 Tsiteeri

Panin siis eile Pierburgi paaki, auto töötab norm. Vaja veel diagnosti minna segu regullima, kuna uus pump eelmisega võrreldes süsteemi paremini toidab.
Selleks korraks siis teema lõppenud. Eks näis kaua kestab.

Ull
klubiliige

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q, B4; Honda Accord Tourer

postitati 08.12.05 08:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ACE16V
Milline oli sinu ostetud pumba tootja?

firmat ei tea a mingi rootsi oma oli!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 13.9% - SQL: 86.1%]