raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 30.11.05 17:54
|
|
|
Audi A4le S4 syle tuled
Mind hakkas huvitama, kas 95a A4lele sobivad need
tuled:
Need suunad
Lihtsalt olen näinud, et face-lifti tuled ei sobi ilma lõikumata, ehk siis vanad tuled ära ja uued kohe asemele?
Ja üldse, mida neist arvata?
|
|
|
karla
klubiliige
Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.05 14:37
|
|
|
Selles ei tohiks küll vahet olla kas S või mitte. Aga tunduvad täitsa ok.
OOOO
|
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.05 21:40
|
|
|
Ma hakkasin ise ka mõtlema seda, et kui ühes tükis, aga need ei ole S4 tuled, vaid S4 style. Ehk siis luubid, samas seal ju S4 style suunad ka. Praegu
uute klaasidega tuled ees, ja väga hästi näitavad, hakkasin mõtlema, et kas tasub vahetada, firmast ju ka ei tea midagi
Edit: Tegu siis TEPO tuledega, ja selle S4 style tulesse lähevad vaid XEON pirnid, see muudab nii mõndagi
|
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0
|
postitati 01.12.05 22:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raunz
Edit: Tegu siis TEPO tuledega, ja selle S4 style tulesse lähevad vaid XEON pirnid, see muudab nii mõndagi |
kus sa sellise info nüüd võtsid?
|
|
|
karla
klubiliige
Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.05 23:38
|
|
|
Ma hakkasin ise ka mõtlema seda, et kui ühes tükis, aga need ei ole S4 tuled, vaid S4 style. Ehk siis luubid, samas seal ju S4 style suunad ka. Praegu
uute klaasidega tuled ees, ja väga hästi näitavad, hakkasin mõtlema, et kas tasub vahetada, firmast ju ka ei tea midagi
Edit: Tegu siis TEPO tuledega, ja selle S4 style tulesse lähevad vaid XEON pirnid, see muudab nii mõndagi |
Sa oled valesti asjadest aru saanud. Viimastel A4 ja S4 B5 keredel(oli vist 99-00a) on ühesugused ühes tükis ja luupidega tuled. Xenon ei puutu üldse
asjasse. Aga Xenoni plokkidele(orig.) mõeldud pesad on kõigil neil pikkadel koos suuna ja luubiga tuledel. On autol xenonid või mitte. Ja need sinu
lingitud tuled on just valutuks faceliftiks vanemale keretüübile.
OOOO
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.05 09:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ka4la
Sa oled valesti asjadest aru saanud. Viimastel A4 ja S4 B5 keredel(oli vist 99-00a) on ühesugused ühes tükis ja luupidega tuled. Xenon ei puutu üldse
asjasse. Aga Xenoni plokkidele(orig.) mõeldud pesad on kõigil neil pikkadel koos suuna ja luubiga tuledel. On autol xenonid või mitte. Ja need sinu
lingitud tuled on just valutuks faceliftiks vanemale keretüübile. |
Jah, ma tean seda, et neil ühes tükis. Et kui ma tahan panna uuema (face-lift'itud) auto tulesi, pean ma hakkama kinnituskohtadega mässama ja lisaks
ju veel poritiibasi lõikuma (Foorumis lugesin selle kohast teemat)
Ja selle XEON juttu kirjutas mulle selle firma foorumis selle saidi adminn vastas, et :
Tsitaat: |
Need tuled on TEPO firma omad. Välja valitud tuled sobivad Teile.
AGA see tuli:
http://www.avsk.ee/view_product.php?product=4111
Sellele läheb ainult XENON pirn, ühesõnaga ennem kui selle tule paned, siis peab Teil kindlalt olema XENON komplekt peal. Tavaline pirn sinna ei
lähe. |
Mida siis arvata? Xeonidega läheb asi suht kalliks
Edit: Ja siis veel niipalju, et pealkirja kirjutades S4 tuled A4le kirjutasin ma ise valesti, tegelikult pean silmas neid konkreetseid S4 style tulesi
|
|
|
altzz
klubiliige
Registreerunud 18.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 c6 2,0TFSI | Audi A6 c6 Avant 2,8FSI Q
|
|