RX
huviline
Registreerunud 20.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T, VW Passat 1,9TDI, VW Passat 2,0TDI, UAZ469B,
|
postitati 03.11.05 15:38
|
|
|
(!) märk armatuuris ja pidurd
armatuuris hakkas peale pirnide vahetust plinkima siuke asi (!) midagi leitsin ka otsingust, et õlisid meibi vähe jne
aga kysiks siia juurde kas C4 92a. on piduriklotsid andurga või mitte....ise alles vahetasin tagumised ära ja ostsin niiöelda vanade järgi ja samas
kataloog pakkus nii anduritega ja ilma ( ärge kysige mis firma omad...ei mäleta )
ylejäänud kõik vedelikud tunduvad normis olevat....v.a. mingi 1 cm on umbes pidurivedeliku puudu....kas see on määrav???
|
|
|
|
margus0000
huviline
Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3
|
postitati 03.11.05 17:23
|
|
|
Pakun välja et on anduriga, vähemalt minu omal on, viga võib olla ka pistikus, et ei anna korralikult ühendust
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 03.11.05 17:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RX
....ise alles vahetasin tagumised ära ja ostsin niiöelda vanade järgi ja samas kataloog pakkus nii anduritega ja ilma ( ärge kysige mis firma
omad...ei mäleta )
ylejäänud kõik vedelikud tunduvad normis olevat....v.a. mingi 1 cm on umbes pidurivedeliku puudu....kas see on määrav??? |
See peaks olema pidurivedeliku tase.
Kas vanad klotsid olid anduritega? Seda enam, kui ise vahetasid...
Ehk kui klotsil juhtmed küljes, siis andur olemas. Ning kulunud klotsi märk peaks olema (0) umbes selline, ainult "sulud" on katkendliku joonega.
|
|
|
raigo
huviline
Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal
|
|
RX
huviline
Registreerunud 20.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.11.05 17:57
|
|
|
kasutasin otsingut aga päris seda mis mind huvitas seda ma teemadest välja ei lugenud...paraku...
|
|
|
|
RX
huviline
Registreerunud 20.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.11.05 17:59
|
|
|
Tsitaat: | See peaks olema pidurivedeliku tase.
Kas vanad klotsid olid anduritega? Seda enam, kui ise vahetasid...
Ehk kui klotsil juhtmed küljes, siis andur olemas. Ning kulunud klotsi märk peaks olema (0) umbes selline, ainult "sulud" on katkendliku joonega.
|
asi selles oligi et vanad klotsid mis peal olid ei olnud anduriga...sellepärast paning uued kah ilma....kas tõesti võib sellest see tuluke põleda et
mingi 1 cm seda vedelikku puudu??
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 03.11.05 18:16
|
|
|
Vedeliku paagil on ju MIN / MAX taseme jooned. Kui sinna vahele tase jääb, siis võib andur vigane olla.
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
postitati 03.11.05 19:11
|
|
|
Mul näiteks ainult esimesed anduriga. Vaata esimesed klotsid ka üle.
|
|
|
RX
huviline
Registreerunud 20.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.11.05 12:51
|
|
|
niih....klotisd yle vaadatud, kõik võimalikud õlid ja vedelikud kaa.....kõik oli normis v.a. pidurivedelik...panin natukene juurde... vaatasin et äkki
seal anumas ujuk kinni jäänud vms.....aga ei ...kõik toimis ilusti....käisin kah kõik juhtmed ja andurid yle...nii visuaalselt kui ka logistasin
neid...ikka ei mitte midagi....
aga ilmnes siis selline asi et vaskule poole keerates e. vasakkurvis kaob tuli korra ära....tundub et nagu olex mingi vedeliku puudu....aga nu normis
olid kõik hydroõli oli grammi alla maximumi...aga seal minu silmad mingit andurit ei leidnud...ikkagi...minu jaox suht mysitilne....enam ei oska nagu
midagi peale hakata
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
margus0000
huviline
Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3
|
postitati 04.11.05 15:52
|
|
|
Sul lihtsalt pistik jebib või on kusagilt juhe puru , mul oli vana audiga oli nii.Tegi täpselt sama nalja
|
|
|