Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Lisa pidurituli (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1603)
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 02.11.05 12:50 Tsiteeri
Lisa pidurituli

Selline vestlus on tutvusringkonnas üles kerkinud(kuna ise olen audipede :D) audi pidurituled.Paljud on öelnud et "sigaritel" ei saa aru piduri tuledest millal need süttivad ja mitmeid kordi on tahetud tagant sisse kärutada.Kirumise ohvrid on tavaliselt väga rontide masinatega.Enda masinatele olen tavaliselt lisa tule paigaldanud,kuidas teil?Kuna audil on kabariit ja pidurituli ühes pirnis siis olen peale suve tule klaasi ka seest puhtaks teinud.Arvestatud on muidugi pikivahega,aga üksmoment lihtsalt sul auto on nina all seismas.Eriti valvsaks teeb mind isiklikult lakitud tuledega autod, neist lihtsalt peab kaugemale hoidma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 02.11.05 13:00 Tsiteeri

Minul on pidurituled dubleeritud tagumistesse udutuledesse nii sigaril kui ka 80nel. 80nel on väga head aga sigaril tänu mustadele tagatuledele on väike probleem mis ilmselt kunagi leiab lahenduse punaste valgusdioodide abil. Plaanides on tegelikult ka lisapidurituli tagaaknale aga pole veel kuskil originaali vedelemas näinud kahjuks, ja aftermarket kaupa ei taha hästi panna sinna.

Kui kellegil on pakkuda sigari originaal lisapidurituli tagaaknale, siis andke teada,

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 02.11.05 15:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rass
Minul on pidurituled dubleeritud tagumistesse udutuledesse nii sigaril kui ka 80nel. 80nel on väga head aga sigaril tänu mustadele tagatuledele on väike probleem mis ilmselt kunagi leiab lahenduse punaste valgusdioodide abil. Plaanides on tegelikult ka lisapidurituli tagaaknale aga pole veel kuskil originaali vedelemas näinud kahjuks, ja aftermarket kaupa ei taha hästi panna sinna.

Kui kellegil on pakkuda sigari originaal lisapidurituli tagaaknale, siis andke teada,

Ostsin omale selle nn aftermarketi lambi, et Avandile riputada, siiani pole aega ja viitsimist saanud seda üles panna, aga millised oleks soovitused voolu vedamiseks kolmandasse piduritulle?
Kas tõesti tagatulest alates ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 '93

postitati 02.11.05 16:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black Rabbit
Tsitaat:
Algselt postitas: rass

Ostsin omale selle nn aftermarketi lambi, et Avandile riputada, siiani pole aega ja viitsimist saanud seda üles panna, aga millised oleks soovitused voolu vedamiseks kolmandasse piduritulle?
Kas tõesti tagatulest alates ?

Ise vedasin jah tagatulest. B4-l seal klemme küll, kuhu külge pista :). Ei olnud just väga suur ettevõtmine minu puhul...

276
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 02.11.05 16:50 Tsiteeri

Lisapidurituli on igal juhul mõistlik panna. Liiklusõnnetuste statisika väidab, et lisapiduritulega autodele sõidetakse ligi kaks korda harvem tagant otsa. Ka aftermarketi tuli on parem kui mitte midagi. Kuigi piduritule võimsus on enamasti 21W parktule 5W vastu, siis tihti tavalise piduritule süttimist tõesti ei näe. Sigaril jookseb tihti tuledesse vaid 9-10 V ka. Lisapidurituli süttib hoopis teises kohas ja seda märkab ikka, kui just päris kõrvale ei vaata.
Toidet on lihtne tagatulest peale vedada, paremat varianti vist ei ole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 02.11.05 20:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: V200
Toidet on lihtne tagatulest peale vedada, paremat varianti vist ei ole.

Autochecki olemasolul peaks seda tegema läbi relee, kui ei taha, et see lolli järjekindlusega "Brems lights" vilgutama hakkaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.05 06:40 Tsiteeri

Minul on võetud piduritulest vool ja autokontroll lolliks ei läinud, releed vahele ei pannud.

V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 03.11.05 06:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jan-kos
Minul on võetud piduritulest vool ja autokontroll lolliks ei läinud.

Minul ka mitte. Võimalik, et see sõltub lisapiduritulest ja ühendusviisist ka. Mul on mingi suvaline Maksimarketist ostetud LED tuli pandud ühe tagatulega rööbiti. Töötab väga hästi.

Edit: Kui lisapidurituli panna, siis kindlasti LED, sest LED süttib tavalisest hõõgniidiga pirnist kiiremini. Taga sõitval juhil jääb aega reageerimiseks veidi rohkem.

karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.05 07:35 Tsiteeri

Kas on keegi kohanud mingit aftermarket vms stopptuld mis kinnituks nö klaasile kleepides!? Olen otsinud aga pole nagu leidnud...

OOOO
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.05 08:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ka4la
Kas on keegi kohanud mingit aftermarket vms stopptuld mis kinnituks nö klaasile kleepides!? Olen otsinud aga pole nagu leidnud...
Mina sain Autopartnerist Peterburi teel enne Susi hotelli, seal oli igasuguseid.Ben autokaubad Järvel seal on ka palju erinevaid.

V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.05 09:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ka4la

Ma jälle peamiselt kleebitavaid olengi näinud.
Kaasas olev originaalteip ei hoidnud aga kuigi kaua mul tuld klaasi peal. Vahepeal proovisin liimida, aga ka see ei olnud pikalt abiks, päikesega kukkus tuli klaasi pealt alla. Lõpuks läksin Autover Autoklaasi, seal anti 20 krooni eest Fordi peegliteibi tükk, millega on tuli nüüd suvest peale paigal püsinud.

karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.05 11:19 Tsiteeri

Mõtlen selliseid mis tihedalt vastu klaasi korpusega kleebitud nii et see tuli klaasilt tagasi ei peegeldaks.

OOOO
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 36.3% - SQL: 63.7%]