| Lehekülgi: 1 2 |
Pikkpoizz
huviline
Registreerunud 12.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kia Sportage 2006.a. Honda CR-V 2016.a.
|
|
postitati 13.11.05 19:13
|
|
|
Vahetasin kunagi oma b3 l termostaadi ära. Sai ka 92 kraadine pandud. Ja esimene efekt pele vahetust sõitma minnes oli et temp tõusis ka yle mõistuse
kõrgex 110 kraadi vms. Samas salongi sooja ei tuld. Arvasin siis et õhk vahel. Tegin siis nii et keerasin alumist lõdvikut lahti natuke, sealt kus
termostaat on, ja väänasin nii et oli kuulda sisinat ja natuke tuli tosooli. Siis sõitsin natuke jälle ja tegin seda uuesti. Peale seda sai
temperatuur normi ja salongi lausa saunax
|
|
|
|
Heiki
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi80 1,8s
|
|
postitati 13.11.05 20:08
|
|
|
Salongiradikas
Mul aitas see .Võtsin need kaks voolikut lahti mis lähevad salongiradika külge,lasin surveveega läbi tuli palju sodi välja.Kinni pannes vahetasin
otsad ära ja nüüd on tipptopp.
|
|
|
|
kevo
huviline
Registreerunud 24.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4, 93a
|
|
postitati 29.11.05 19:04
|
|
|
|
Võtan vahel sõna!
|
|
|
|
|
zorro!
huviline
Registreerunud 23.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4, 2004a.
|
|
postitati 29.11.05 19:09
|
|
|
Mul täpselt sama jama...
Sai nüüd üks pikk sõit ette võetud. Enne termostaadi vahetust läks pikapeale salong soojaks, nüüd aga mitte.
Krt ma kahtlustan kas ikka on salongiradiaatori viga.. päris kulukas see vahetamine.
Radiaator ei saa ju tervenisti umbes olla. Miskid avad on ikka kust soe vesi läbi läheb. Ja seega peaks pika peale salong ka soojaks minema. Mul aga
puhub koguaeg külma.
|
|
|
|
must_ratsu
huviline
Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: quattro coupe
|
|
postitati 29.11.05 21:34
|
|
|
on ikka jama
teema suht aktiivne...mul selline asi et on kliima värk peal aga ei tööta kuna eelmine omanik oli selle ää nu**inud(auto itaaliast)ok kylma ei tule
aint sauna puhub!!!sauna hakkab puhuma suht kohe mingi paari minuti jooksul...aga temp alles mingi 2 kriipsu juures et pole isegi 50*C ..kas mul on
siis termo puus või ma ei saa aru???
ja veel see teema et kui tahan suunata sooja kuhugi mujale näiteks jalgadele siis need nupud ei funka?
vist pole päris see mure mis teistel,kuid loodan abi saada!!!!!
|
|
|
|
puruvana
huviline
Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 b7
|
|
postitati 30.11.05 20:02
|
|
|
hmmmm, ma sain omale enambvähem soojax juba aint õhutamisel murdus õüx asi ää , need kuhu lõdvikud kinnituvad aga see asi, et b3-e toolide all on ka kaks auku kus vist peax ka puhuma, kas teil need töötavad ?
|
|
|
|
totu
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,6 V6
|
|
postitati 30.11.05 21:04
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Black
| Tsitaat: | Algselt postitas: Kaaku
Salongiradiaatori vahetus on üks ilgemalt kepp asi (ilma kliimata
variandi puhul vaja armatuur kõik lahti kiskuda ja ajakulu miski kõva 5 tundi |
Lohutan sind sellega, et kliimaga on veel veidi hullem. 
Vahetama asudes soovitan varuda pika (vähemalt 20 cm) teraga ristpeakruvika, millega ahjupooled lahti keerata. |
Sai endalgi vahetatud soenduse radikas ja ei ole kliimaga varjandil midagi hullem!!!!pidi ainult lõdviku lahti laskma mis ühendab kliimat ventika
korpusega!muu oli enamvähem sama!!!!!
|
|
|
|
zorro!
huviline
Registreerunud 23.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4, 2004a.
|
|
postitati 01.12.05 06:34
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: puruvana
hmmmm, ma sain omale enambvähem soojax juba aint õhutamisel murdus õüx asi ää , need kuhu lõdvikud kinnituvad aga see asi, et b3-e toolide all on ka kaks auku kus vist peax ka puhuma, kas teil need töötavad ?
|
Koknkreetselt ei ole katsunud kas puhub... aga peaks puhuma.
|
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
|
postitati 01.12.05 07:00
|
|
|
Kuna autol oli temp madal 78-80 C siis sai termostaat ära vahetatud. Kuid auto temp ei tõusnud ikka. Peale u 30 min linnas hõõrumist jõuab temp 85 C
peale ja siis tuleb ka juba suht korralikku sooja õhku. Leiget õhku hakkab u peale 5 km sõitu tulema. Milles võib viga olla? Tali tulemas tahaks nagu sooja ka.
|
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
|
rainii
huviline
Registreerunud 02.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2.0 85kW
|
|
postitati 01.12.05 10:04
|
|
|
Sain ka lõpuks asja korda. Ei pääsenud salongiradika vahetusest ja lisaks oli läbi ka samm-mootor, mis õhku suunata aitab.
|
|
|
|
kevo
huviline
Registreerunud 24.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4, 93a
|
|
postitati 02.12.05 13:29
|
|
|
Ja lõpuks as korras. Salongi radiaator vahetatud ja nüüd mega hea soe sees. Vana radiaator oli nii umbes, et isegi puhudes ei tulnud õhku läbi,
rääkimata siis tosoolist.
Thänks infoga abistajatele 
|
Võtan vahel sõna!
|
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |