Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Millist roolilukku kasutad Sina ?? (Vastuseid: 41 | Vaatamisi: 4080)
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.05 16:54 Tsiteeri

Nu tavai, siit järeldus: ärge pange midagi peale, niikuinii läheb kord jalutama. Mõttetu jahuda kogu aeg. Hoiame uksed ka lahti, siis on hoopis lahedam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.05 16:58 Tsiteeri

Veel varjante:

1) Kui uks avada, lendab mineeritud auto õhku, jättes kõigile tyhjad pilud
2) Varas saab elektrisurma, ust avades.

Need on kindlapeale, et varas ei saa saagiks midagi. Nii et panustage sinna. Ärge jumala eest roolilukke ostke. Nii kui rooliluku peale panete, tahavad pätid end proovile panna, et kas avada lukk 10 , 7 või 5 sekundiga. See on neil nagu alergia. Nii et Kutsun ülesse roolilukke mitte soetama. Kohe on auto kadunud!!!

auditdi
huviline

Registreerunud 29.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDI Avant7 > A6 C5 2.5TDI Q

postitati 27.10.05 17:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audiamus
Veel varjante:

1) Kui uks avada, lendab mineeritud auto õhku, jättes kõigile tyhjad pilud
2) Varas saab elektrisurma, ust avades.

mul noorena oli Zigulil selline pedaalide lukk. Pani kõik kolm pedaali lukku. Mitu korda käidi sees, ära ei viidud, ainult rsk alati pidi lukuvahetusse minema. Ilmselt sissehüpates arvas varas, et sellega on mõtetu jännata (pedaalihoova ju läbi ei lõika). Ei tea, kas oli isetehtud või mingi toodang lausa.
Pärast signa immitatsiooni panemist rohkem ei puudutatud ka. No sellest muidugi mingi 5 aastat möödas ka.

Üks variant, mida olen kuulnud soovitatavat, on ka auto parkimine, et väljasõitmine või treilerile tõstmine nii lihtne poleks...no sellel puhul peaks iga üks oma parklas nipi leidma!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 27.10.05 17:14 Tsiteeri

Mu kunagisel Zigullil oli sama pedaali lukk (tundub vähemalt nii), kuid halb oli asja juures see, et lukku käis asi selle nn. rattaluku trossiga, mille otsas tolknes Vasara toote taoline lukk (iga 6. võti pidi sobima).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.05 17:23 Tsiteeri

ei nojah, lukk lukuks. ma ei oskagi midagi kosta enam. eks see kes tahab, paneb luku peale. Kes ei taha, ei pane. Ja kogu moos. Roolilukk ja kõik lukud-- sakivad:P

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.05 17:26 Tsiteeri

Kui nüüd otseselt teemaalgatajale vastata, siis mina kasutan sellist roolilukku, mis lukustub kui süütevõtme süütelukust eemaldan ja tiba rooli nihutan (käib selline vaevukuuldav klõps):D

MEEMEES
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2

postitati 27.10.05 17:28 Tsiteeri

Audiamus mis kuri uss sulle sisse on läinud;)?
Isiklikult arvan et roolilukk on parem kaitse ikka kui mitte midagi,aga nüüd millist kasutada see vist küll ei oma tähtsust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.05 17:30 Tsiteeri

Ei no mõni mees on kinumees siin :) Vladislav Korsets:D

Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.05 17:31 Tsiteeri

ei tegelt ma pole yldse kuri, aga vahest läheb hasart sisse jah:P

Alp
huviline

Registreerunud 28.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Yukon Denali & 200TQ & LR Discovery II Td5 & Can Am Renegade & Sea Doo RXP supercharged & Aprilia SVX 550

postitati 27.10.05 17:39 Tsiteeri

Sul mõistus ei luba ühte posti kirjutada?Et iga minut uus on lihtsam jah ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.05 17:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Alp
Sul mõistus ei luba ühte posti kirjutada?Et iga minut uus on lihtsam jah ?

naljamees oled:D

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 28.10.05 14:45 Tsiteeri

Kasutan kasko nimelist lukku ;)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 29.10.05 14:42 Tsiteeri

Ühesõnaga, nagu näha siis siin olevad audiclubilased saab jagada suht jämedalt öeldes kahte gruppi, need kes kasutavad lukku ja pooldavad seda kui igasugust takistust auto ära viimise puhul ning inimesed, kes seda ei kasuta ja ei tahagi kasutada, sest see on mõttetu vidin nende arvates. Kuigi minu jaoks jäi siiski müstiliseks arusaam, et kui roolilukku ei kasuta, on tõenäosus väiksem auto ära viimise puhul. Räägiti siin spetsidest kes teevad nii ja naa, et ainult narkarid vb jalutavad minema kui roolilukku näevad.. kuid mine sa tea, vb just narkomaan sinu auto juurde jalutabki ja visiidi otsustabki autosse teha kui lukku peal pole. Eks see ole loomulikult igaühe enda asi mida kasutab ja kas kasutab, kuid samahästi iga lukk on takistuseks ja vahest see 5-10 sekundit loeb väga palju... teame me ju kõik neid lugusid kus auto jäeti ainult 2-minutiks valveta.........
Selle jutuga ei taha ma hakata muidugi kellelegi oma arvamust peale suruma vaid tänan hoopis heade postide eest ja ega ma olen ka saanud selgeks, mille ma endale ostan :)
Aga lihtsalt... mul on ka üks hea kogemus rääkida roolilukust, kui sellisest kui ta lihtsalt mul autos vedeles.. ja aitas hästi. Oli eelmise aasta miskine detsembrikuu õhtu kui sõitsin kesköö paiku koju, kodust mingi km eemal, kui juba peatee pealt ära keerasin kõrvalteele, otsustasid 4 umbes 20-25 aastast noormeest, et sõidutee on nende omand ja nad käivad 1 reas nii, et mina pean seisma jääma et nemad minust enne mööduksid. Aga võta näpust, selline ülbamine viskas minulgi üle ja andsin törtsu signaali ja veidike gaasigi juurde et märku anda, kaduge eest :) Mehepojad muidugi hüppasid kahte lehte laiali ja enne kui nende vahelt autoga läbi sain arvas keegi, et on nii kõva poiss et võib oma jalahoobi mulle autole vastu poritiiba anda....... kusjuures, sel hetkel viskas küll üle. Pidurid peale, uks lahti ja kõrvalistuja jalge eest roolilukk kätte, küsisin et kes teist vastu tatti tahab saada selle eest, et mul autot taote ? Mehed nii julged keerasid kohe neljakesi ümber ja hakkasid minu poole tulema rusikad juba valmis ja järgmisel hetkel, kui ma oma poolemeetrise rooliluku kõrinal lahti tõmbasin ja meetrine metallvai käes oli, tegid mehepojad nagu nõiaväel kannapöörde ja ütlesid vaid rahu... rahu... ja tagasi ei vaadanud enam kordagi... :cool:
Ärge siis sellest jutust valesti aru saage, ma ei ole mingi liiklushuligaan kes tahab inimesi alla ajada või suvalisi inimesi peksta, aga siiski sõidutee on sõitmiseks ja anyway kõige rohkem vihkan ma seda, kui autole midagi tehakse... nende üks hoop võib vahest olla väga valus minu rahakotile. Aga peale seda hoian ma alati roolilukku ka sõidu aeg kõrvalistuja jalge juures - enesekaitseks. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.05 11:23 Tsiteeri

Narkaril on su roolilukust jumala pohh*i, neid värdjaid huvitavad stereod ja kindalaeka sisud....kahjuks (3 X) tean:(

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 30.10.05 12:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ash
Aga peale seda hoian ma alati roolilukku ka sõidu aeg kõrvalistuja jalge juures - enesekaitseks. :)

Sel juhul on valik lihtne: osta see kurikakujuline roolilukk. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
palmsaar
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3,3Tdi Q

postitati 30.10.05 14:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: ash
Aga peale seda hoian ma alati roolilukku ka sõidu aeg kõrvalistuja jalge juures - enesekaitseks. :)

Sel juhul on valik lihtne: osta see kurikakujuline roolilukk. ;)
...Mille peale mundrimeestel palju küsimusi on! ;)

Kes pärast naerab..... ei saanud kohe naljast aru :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 30.10.05 19:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: palmsaar
...Mille peale mundrimeestel palju küsimusi on! ;)

Miks? Neid on ju suvalises Prismas müüa. Ma ei mõtle tavalist kurikat, vaid just seda roolilukku, mis välimuselt on nagu kurikas. Pehme käepidemega vist isegi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 40.0% - SQL: 60.0%]