Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Mure rattapoldiga, kandid mahakeeratud (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1301)
taniel1
huviline

Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: tulekul audi a4

postitati 24.10.05 14:41 Tsiteeri
Mure rattapoldiga, kandid mahakeeratud

SELLINE PROBLEEM SIIS ET EI SAA KÄTTE ESIRATTA ÜHTE POLTTI,NIMELT KEERATI KAHES TÖÖKOJAS KANDID NII MAHA ET VÕTMEGA EI OLE MIDAGI TEHA,MIDA TEHA KAS VÄLJA PUURIDA KUI ÜLDSE VÕIMALIK SELLINE ASI VÕI MIDAGI MUUD

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Po18
huviline

Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: S4 avant 2.2 tq

postitati 24.10.05 14:43 Tsiteeri

Kui sul 17 peaga poldid siis löö 16 padrun otsa ja keera lahti ja asi vask.Pärast paned uue poldi ja vana millel vandid kandid maha keerasid lähed ja viskad vastu pead.

Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ivo
klubiliige

Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 200

postitati 24.10.05 14:44 Tsiteeri

oli kunagi sama jama .otsi hea keevitaja ,kes keevitab saba külge .pärast paned uue poldi:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
taniel1
huviline

Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: tulekul audi a4

postitati 24.10.05 14:45 Tsiteeri

TÄNX;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 24.10.05 14:52 Tsiteeri

Kui üritasid keerata selle võtmega, mis sul Audiga kaasas on antud tehase poolt siis võib aidata ka garaa˛ist korraliku võtme leidmine :D Kui ei siis on asi tiba keerulisem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
krooni
huviline

Registreerunud 13.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80

postitati 24.10.05 14:56 Tsiteeri

Lenda katusepapi 16 katsun ta välja meelitada.tel.5226023.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
crazy
huviline

Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi

postitati 24.10.05 16:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ivo196
oli kunagi sama jama .otsi hea keevitaja ,kes keevitab saba külge .pärast paned uue poldi:)

ma olen isiklikult välja puurind

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 24.10.05 18:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: VIP
Kui üritasid keerata selle võtmega, mis sul Audiga kaasas on antud tehase poolt siis võib aidata ka garaa˛ist korraliku võtme leidmine :D Kui ei siis on asi tiba keerulisem.

Kusjuures mina olen täheldanud, et see originaalvõti on rattapoldi keeramiseks kindlasti üks parematest variantidest, igasugu universaalsed ristid jms ei mahu ligilähedalegi.
Kui velg lubab siis on tõesti mõistlik keevitusega asi välja keerata.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 24.10.05 18:59 Tsiteeri

On olemas sellised võtmed, mis pigistavad end poldipea ümber kinni vastavalt keeramise suunale. Oli mingi teleturu kaup, ostsin komplekti, ja osutunud hämmastavalt töökindlateks (mu kaal siiski kolmenumbriline, ja olen rippunud kogu keharaskusega võtme otsas). Seni pole veel ükski polt või toruühendus jäänud kinni/lahti keeramata

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 24.10.05 20:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:
Algselt postitas: VIP

Kusjuures mina olen täheldanud, et see originaalvõti on rattapoldi keeramiseks kindlasti üks parematest variantidest, igasugu universaalsed ristid jms ei mahu ligilähedalegi.
Kui velg lubab siis on tõesti mõistlik keevitusega asi välja keerata.

Imelik. Siis peab iga mees vist ise vaatama, kas tema oma on suurepärane nende poltide keeramiseks või naabri kassi loopimiseks. Minu oma puhul töötab teine variant :D Pikendust kasutades sobis ideaalselt ka kriimu tekitamiseks autole :( Samuti sobib ideaalselt poltide ümardamiseks.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.8% - SQL: 68.2%]