Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: köhib/kütusekulu (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2232)
ambaal
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 quattro

postitati 09.07.03 18:21 Tsiteeri
köhib/kütusekulu

Tre! Mul auto (A6 2.6 v6 quattro `95) külmast peast käivitades läheb normaalselt käima, aga siis kui järsult gaasi anda, võtab hetkeks hingest kinni. Soojast peast ütleme, et OK.
Kiirendusega ka jamm - uimane. Kuidas teistel samaautomeestel kiirendusega on!??
Ja kuidas asi kütet võtab - mul keskmine 10 l. Kas see on normaalne?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tomm
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant

postitati 10.07.03 10:47 Tsiteeri

Küsimus siis targematele.
Minu autol sama jutt, et külmalt läheb käima norm. aga kiirendades võtab hinge kinni. Sooja mootoriga ok.
Auto: 100 2,8 avant 92a.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
allans
huviline

Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.07.03 14:28 Tsiteeri

kui arvestada et külmalt on ju segu rikkam siis doseerib ilmselt üle,aga võibolla on asi ka milleski muus

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 10.07.03 20:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja ambaal
Tre! Mul auto (A6 2.6 v6 quattro `95) külmast peast käivitades läheb normaalselt käima, aga siis kui järsult gaasi anda, võtab hetkeks hingest kinni. Soojast peast ütleme, et OK.
Kiirendusega ka jamm - uimane. Kuidas teistel samaautomeestel kiirendusega on!??
Ja kuidas asi kütet võtab - mul keskmine 10 l. Kas see on normaalne?

Ise pedaalisin samalaatset isendit siin kevadel ainuke asi, et oli 2.6 automaat quattro, tyra see oli ikka eriline vorst edasikäimise kohapealt, kütusekulu oli yle 10ne tublisti, niiet 10 on vägagi normaalne nummer.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ambaal
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.03 13:05 Tsiteeri

miks su v6 automaat nii palju neelas, teadsid ka viga või? Mitmene kets sul all oli - tavaliselt see annab ka jöhkra matsu juure ..
Kiirendusega on mul "puhas" mootor, aint et vabakäigul gaasi lisades võtab (eriti kylmalt) hinge kinni!
Kuule Tomm, palju su 100 2.8 kütet võtab?

Tomm
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant

postitati 15.07.03 06:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja ambaal
miks su v6 automaat nii palju neelas, teadsid ka viga või? Mitmene kets sul all oli - tavaliselt see annab ka jöhkra matsu juure ..
Kiirendusega on mul "puhas" mootor, aint et vabakäigul gaasi lisades võtab (eriti kylmalt) hinge kinni!
Kuule Tomm, palju su 100 2.8 kütet võtab?

Kütet võtab maanteel 9 ja linnas max 14.
Rehvid on 235/40/17 ma arvan et see annab ka natuke juurde.

Graabel
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.07.03 15:18 Tsiteeri

2,6 quattri ja 10 L/100 :o, sa peax ikke yli õnnelik olema. Siis mul on ikke midagi väga metsas. Mul esivedu ja 2,3 ning alles mõõtsin siis 13,1L /100-le linnas, kummid 205/55 :(

MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.07.03 17:25 Tsiteeri

sellest kütusekulust on igalpool, absoluutselt igalpool niipalju juttu olnud, et seda on TÄIESTI mõtetu siin arutada... oma 2,3 automaat sigar võtab linnas 13 keskmiselt, kui ökonoomselt sõidan, aga kui tallan, siis pole 20 mingi probleem.. samas saab trassi peal vähemasti compu järgi ka 7-7,5-ga hakkama... 2,6 mootori puhul 10l sajale on pigem liiga vähe, kui palju, muidugi, kui mõõdetud ühtlase kiirusega trassil viienda käiguga sõites, siis on loomulikult tiba palju.... see kõik on ju nii krdi suhteline....

andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 16.07.03 13:34 Tsiteeri

2,6 AT, hetke keskmine 10,1 (olen hoolega linnas ringi sõitnud), muidu, kui linna vähe, siis norm on 9,4/100.
Eriti raske jalaga ei ole, aga armu ka ei kipu andma.
Kets on all originaal mõõtu, 15''

ambaal
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.07.03 15:47 Tsiteeri

Katalüsaator võib olla täis õginud, see mõjutab kulu, oma auto puhul lasin tühjendada need - pandi villaga torud sisse ja nüüd laseb paremba õhku läbi, hääl ka mahe, ennem nagu traktoril.
Praeg mu2.6 Q keskmine 8.5-9 L /100.
Kuid soojad ilmad vähendavad ka..

daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 21.07.03 00:16 Tsiteeri

mul 2,2 võtab 10 umbes keskmiselt, ma ainult linnas kärutangi põhimõtteliselt, ja peaks ütlema et ma olen suht raske jalaga... vahepeal on nii : esimene, teine, viies (käik). vana mootor, liigub päris nobedalt ja rüüpab suht vähe...

aga 92,3,4,5 sajad (mõningad) on suht uimased, olen sõitnud mõndade 2,2 ja 2,3 L ja need on suht juhtmed olnud, minu oma on nende kõrval püss...

d | ehitustehnika, suruõhk
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.6% - SQL: 65.4%]