Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K:Audiclub.ee kleebis (Vastuseid: 23 | Vaatamisi: 2767)
Po18
huviline

Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: S4 avant 2.2 tq

postitati 20.10.05 19:54
K:Audiclub.ee kleebis

MIna mõtlesin seda et võiks ju müüa neid audiclub.ee kllebiseid taha aknale aga...Teema võiks siis selline olla et see kes neid meil siin müüb paigaldab need ise ja ainult audide peale.Ei ole muidugi kursis et äkki on mõni selline liim illega liimiks ära ja enam kätte ei saa tervelt kleebist.Siis jääks vast see mure ära et mingi vend kleebib mõnd muud markki autole selle.Kui mingi vend selle kleepsu tahab audi pealt teisele margile tõsta siis läheks kleeps lihtsalt katki.Sest ära on tüüdanud see et vanadel olijatel on kleepsud ja uutel mitte sest keegi kunagi mingi kurat teab mis masinale selle kleepinud.Uued mehed tahaks ka näidata et on ikka liikmed.

Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.05 19:58

mis paneb sind arvama et sinu auto ei ole mingi kurat teab mis masin ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 20.10.05 19:59

Ole siis pealegi liige :P

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Po18
huviline

Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.05 19:59

Sorri kui ennast korralikult ei väljendanud aga mõtlesin teisi markke peale audi ja minuoma on veel ikka audi

Segways.webs.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 20.10.05 20:02

Liikmesuse näitamiseks on olemas numbrialused. Need inimesed, kes peaksid märkama kleebiseid oskavad väga hästi märgata ka AUDICLUB.EE värvides numbrialuseid. Ei ole ju tegelikult vaja mingit suurt silti selleks, et teistele huvitatud Audi-omanikele silma hakata...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Po18
huviline

Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.05 20:04

MIna arvan et see kleebis on piisavalt normaalne et võiks tagaklaasil ilutseda.See oleks ka vast osaline reklaam uutele liikmetele,sest olgem ausad kõikk ei näe seda numbrialuse pela olevat audiclub.ee

Segways.webs.com
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 21.10.05 01:04

Tsitaat:
Algselt postitas: Po18
,sest olgem ausad kõikk ei näe seda numbrialuse pela olevat audiclub.ee

Mina näiteks näen selle ära isegi vastu sõitval autol :P

siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: TT

postitati 21.10.05 04:58

Tsitaat:
Algselt postitas: Po18
MIna arvan et see kleebis on piisavalt normaalne et võiks tagaklaasil ilutseda.See oleks ka vast osaline reklaam uutele liikmetele,sest olgem ausad kõikk ei näe seda numbrialuse pela olevat audiclub.ee

Tegelikult oli see audiclub.ee kleebis jah suht hea reklaam. Päris paljud inimesed satusid esmakordselt siia lehele just tänu selle kleepeka nägemisele kuskil linnas. Samas nüüd keegi, kes on värske audihuviline ja pole audiklubist midagi enne kuulnud, see ei oska selle numbrialuse pealt seda audiklub.ee nime otsida ja seega ei tule ka siia meie lehele. Seega tuleb meile vähem uusi kasutajaid.
Või just sellepärast lõpetatigi see kleebiste tegemine ära, et kasutajaid liiga palju ja rohkem pole meile reklaami vaja teha? :P

24 tundi päevas ... 24 õllepurki kastis ... Kokkusattumus ???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a100
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: 100 *sigar* 85 karpa, 55kw, 1.8,

postitati 21.10.05 05:34

mina ka tegelt suht uus liige ja ka mina sattusin siia esmalt just t2nu kleebisele ja nyyd ei kujutax enam auto remonti ilma selleta....
olex v2ga huvitatud sellest kleebsust............:(:(:(:(:(:(:(:(

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.05 05:40

Tsitaat:
Algselt postitas: a100
mina sattusin siia esmalt just t2nu kleebisele ja nyyd ei kujutax enam auto remonti ilma selleta....
o

Ma võin sulle remondi jaoks tavalist teipi anda :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kalver6
huviline

Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 2,6 avant

postitati 21.10.05 06:29

numbrialustest jutt ilus ja tore ja pooldaks kah seda varianti aga kahjuks endal pole seda ilu auto küljes. niisiis küsimus kuidas neid saab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Timo
huviline

Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.05 06:36

loe seda

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 21.10.05 06:41

Vaadates siin viimasel ajal tekkinud teemasid seoses kleepsuga tuleb ac staffile küll ainult head närvi soovida!

Heas mõttes :D:D:D

EDIT: mul ei ole ka muide kleepsu
aga ma ei põe sellepärast :P

Rufhouse
huviline

Registreerunud 02.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant C2, Audi 200 20v, Audi A6 C7, Audi A8 D2

postitati 21.10.05 13:25

sry kuid minagi tahaks neid kleepse oma vanurile selga ripuada,mulle lihtsalt meeldiks kleeps rohkem kui nubrilaud:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
totu
huviline

Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,6 V6

postitati 21.10.05 14:52

Mis siis saab kui lasen ise kuskil teha samasuguse kleepeka nagu audiclubil oli?????

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ultra
huviline

Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C3 1.8T aeb Quattro

postitati 21.10.05 15:41

sama küsimus ka siit?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
palmsaar
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3,3Tdi Q

biggrin.gif postitati 21.10.05 15:42

Tsitaat:
Algselt postitas: totu
Mis siis saab kui lasen ise kuskil teha samasuguse kleepeka nagu audiclubil oli?????

Siis pannakse sind vande alla :D :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 21.10.05 15:52

kasutades otsingut või tutvudes ametlike teadetega leiab sellise asja:

2. Sümboolika tootmine

Sümboolika tootmist korraldab MTÜ Eesti Audi Klubi juhatus. Kuni MTÜ Eesti Audi Klubi formeerimiseni täidab Juhatuse kohustusi Audiclub.ee foorumi Staff. Juhatus on kohustatud kaaluma klubiliikmete ettepanekuid erinevat tüüpi Sümboolika tootmiseks, samuti klubiliikmete ettepanekuid Sümboolikaga esemete hinnapakkumiste ja kujustuse osas. Juhatusega kooskõlastamata Sümboolika (Sümboolikat kandvate esemete) tootmine on rangelt keelatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tonu250
huviline

Registreerunud 25.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant

postitati 21.10.05 19:52

Ise arvan, et ehk peaks juhatusele sellekohase korrektse taotluse formuleerima.
Mina näiteks ei mõista, miks takistada AudiKlubile reklaami tegemast?
Mul võimalus saada sellist kleepreklaami tootmist vähemalt -20% turuhinnast.
Seda teemat peaks ikka edasi lükkama.

Tsitaat:
Algselt postitas: audifan
kasutades otsingut või tutvudes ametlike teadetega leiab sellise asja:

2. Sümboolika tootmine

Sümboolika tootmist korraldab MTÜ Eesti Audi Klubi juhatus. Kuni MTÜ Eesti Audi Klubi formeerimiseni täidab Juhatuse kohustusi Audiclub.ee foorumi Staff. Juhatus on kohustatud kaaluma klubiliikmete ettepanekuid erinevat tüüpi Sümboolika tootmiseks, samuti klubiliikmete ettepanekuid Sümboolikaga esemete hinnapakkumiste ja kujustuse osas. Juhatusega kooskõlastamata Sümboolika (Sümboolikat kandvate esemete) tootmine on rangelt keelatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 21.10.05 19:59

Mulle jälle näiteks ei meeldi kleebis.
Millegi pärast jääb mulje, et suured kleepsud tagaaknal - reeglin rullnokkade bemmid sõidavad sellistega.
Vabandan, kui kedagi solvan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tonu250
huviline

Registreerunud 25.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant

postitati 21.10.05 20:05

Kleeps ei pea ju suur olema? Mina näiteks teekski need kahes erisuuruses.

Tsitaat:
Algselt postitas: andres
Mulle jälle näiteks ei meeldi kleebis.
Millegi pärast jääb mulje, et suured kleepsud tagaaknal - reeglin rullnokkade bemmid sõidavad sellistega.
Vabandan, kui kedagi solvan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
MgM
huviline

Registreerunud 02.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Yamu R6

postitati 21.10.05 20:28

Mina arvan et neid kleepse pole vajagi, sest paljud audiclubi liikmed tunneb ära juba auto järgi tänaval ära, ning ega ma ei sooviks et ilmub mõni teema a'la et see käitus liikluses nii ja too tegi naa, sest vahel juhtub ikka mõni rikkumine või kogemata ettekeeramine ümbrreastumisel mille teostamisel jääks heameelega anonüümseks. Seega et probleeme vältida ja klubi mainet mitte kahjustada, pooldan mina pigem sellist vaikivat reklaami. (PS: ma pole mingi liiklushuligaan, kelle teod päevavalgust ei kannata)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 21.10.05 20:47

Kopeerin siia vastuse ühest varasemast kinnisest teemast:

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: krss
Kas numbrialuseid saab tellida ka USA mõõtudes numbrile? Tean, et enamikes autoklubides on see võimalus olemas, kuid ei olegi veel seni näinud USA mõõdus AC numbrialusega Audit...

Saab. Lähima paari päeva jooksul tuleb ka teema uue partii aluste tellimiseks.
Tsitaat:
Tegelikult kirjutan hoopis sellepärast, et ajab kergelt närvi staffi suhtumine. Et staffil võib olla varuks ostetud AC kleepse ja numbrialuseid, kuid liikmetel ei või olla. Ning kuigi kleepsude jagamine on lõpetatud juba ammu, panevad "võrdsematest võrdsemad" ka praegu äsjasoetatud autole AC kleepsu peale. Ei ole absoluutselt kade, kuid miks ei võiks sellist asja võimaldada siis ka teistele liikmetele? Samuti ei eelda, et minu postituse pärast keegi omal nüüd kleepsu maha peaks võtma, kuid head eeskuju need reeglite tegijad oma reeglite täitmisega küll ei anna.

Staff'i liikmed on lihtsalt suht ammusest ajast klubis olnud ja omale kleepsud soetanud sel ajal, kui neid veel ametlikult jagati. Ja olgem ausad - staff on valitud kohusetundlikest inimestest, kes ei soovi mingil juhul klubi mainet rikkuda. Ei hakkagi eitama, eks mingil kujul ole võrdsematest võrdsemad alati olemas olnud, polnud ka kommunistlik kord sellest puutumatu. Kui sul on valida, kas ajada asju onupojaga, keda sa kogu elu tundnud oled ja keda sa kinnisilmi usaldad või samuti kvalifitseeritud, kuid võõra inimesega, kumba sa rohkem usaldaks? ;)
Tsitaat:
Mis saaks sel juhul, kui ka mõni teine inimene peale staffi liikmete hakkab tahtma oma autole kleepsu, ning teeb siia teema, et valmistan ise AC kleepsud oma kuludega ning müün kõigile soovijatele pärast näiteks 100kr/tk? Kas lubate inimesel äri ajada või hakkate represseerima? Ja kui represseerima, siis mille alusel, kui staff ise niiviisi ees teeb?

Ei luba ja kustutame sellise teema koheselt. Me pole avalik-õiguslik organisatsioon, kus igaüks võib teha, mida tahab. Kellele meie reeglid ei sobi, need ei pea meie klubi teenuseid kasutama. Võrreldes nii mõnegi teise klubiga on reeglid meil minu arvates vägagi leebed.
Tsitaat:
Kunagi oli jutt, et kui tuleb MTÜ, siis tulevad "ehk" tagasi ka kleepsud. Seni pole tulnud, ja saan väga hästi aru, mikspärast. Äkki oleks lihtsam tulla inimeste soovidele vastu ja seda kleepsude saamist reguleerida (tõesti ei tahaks liikluses sigatsejate autodel näha AC kleepsu, kuigi seda näeb veel praegugi), näiteks tehes lihtsa lepingu ning jättes AC-le võimaluse (õiguse) kleeps kasvõi väevõimuga auto pealt maha võtta. Arvan, et juba sellise lepingu tegemine ja allakirjutamine distsiplineeriks kleepsuomanikke. Praegu on aga olukord selline, et kui keegi jälle kleepsuteema üles võtab, kustutatakse see postitus või suletakse teema, kuid asjalikku ning konstruktiivsesse mõttevahetusse keegi "kõrgemalt poolt" klubi lihtliikmetega ei taha laskuda. Kas lihtsalt sellepärast, et seal "kõrgemal pool" on need privileegid endi jaoks nagunii olemas?

Enne MTÜ loomist pole meil kellegi nimel sellist siduvat lepingut teha. Just nimelt mõningate sigatsejate tõttu see suurte silmatorkavate kleepsude jagamine lõpetatigi. Kes meist tunnistaks, et ta on rullnokk ja ütleks, et südametunnistus ei luba tal kleepsu auto peale panna, kuna ta teab, et ta ei näita kunagi suunda, nõelub igal võimalusel sõiduridade vahel ja tegutseb muul moel nahaalselt? Fakt on see, et üks selline tõrvatilk rikub kogu meepoti ehk viib kaasliiklejate silmis alla nii klubi kui ka Audi kui automargi maine. On olemas juba ka pretsedent, kus audiclub.ee kleebis pandi E30 BMW peale.

Konstruktiivset juttu on siin foorumis sel teemal olnud juba piisavalt, ei viitsi igale ühele eraldi üle seletama hakata. Kes otsib, see leiab:

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=9113
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=14862
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=14549

BTW, kuidas sa seda sundmahavõtmist ette kujutaks? Saadame karistuspataljoni kurikate ja kuumaõhupüssidega? :)

Ühe sõnaga, üritage mõista, et kui keegi (indro) on kunagi rajanud klubi, millesse teil hetkel väga mugav kuuluda on ja registreerinud sellise domeeni nagu audiclub.ee, siis on tal ka õigus sellenimelise sümboolika jaotamist oma suva järgi reguleerida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.05 21:01

seda teemat on jahutud minestamiseni ja kodanikud ei vaevu ka otsingut kasutama :(

aga jah...kui teile meie liivakasti märg liiv ei sobi, siis minge mõnda teise liivakasti...

audiklubi ei ole audiomanikele kohustuslik.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 45.0% - SQL: 55.0%]