Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Yakumo autoraadio (Vastuseid: 65 | Vaatamisi: 8220)
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.06 07:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: gerdo
Tsitaat:
Algselt postitas: Exclusive
Kui sellise raha eest üldse midagi osta, siis ehk mõne vanema maki, mis vähemalt töötab, kui kaua - ei tea :D

kõik muu töötab väga hästi.. peale selle parempoolse osa, kus on see usb auk ja kaardipesa (kaarti ma pole veel proovind)
äkki nendega ei peagi töötama, mida ma proovisin

Mida sa sinna auku üldse toppisid? ennist kirjutasid, et oled igast asju sinna proovinud kuid mitte mälupulka, missasjad need igasugused asjad on? see auk pigem mälupulga jaoks ongi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Exclusive
huviline

Registreerunud 01.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Typ 85 CQ, XC90, ZX10R

postitati 24.01.06 16:20 Tsiteeri

Seal on auk ja seal on pistik. Auk siis kaardi ja pistik pulga jaoks. Asi millest ma aru ei saanud on ranzi kirjutatud jutt, et starsound mõeldud 1.1 softiga töötama.
Et tegelikult, kui firma sellise asja teeb, mis hetkel vist üsnagi hiljuti välja tulnud ? Miks teha vana softi peale :S
Kallimatel pulkadel peaks olema võimalik valida, kas 1.1 v 2.0
Üldiselt ei meeldi see asi mulle veel hetkel, liiga uus ja katsetamata alles.

Ootaks selliste isendite omanikelt kommentaare ka siis.
Ja Sina, kes sa kirjutasid, et see usb ja kaardi pool ei tööta, muidu töötab hästi - mõte siis seda osta, kui need ei tööta :)
Saada tagasi või anna garantiisse.

Black: Nii ta on aga mujal veel hullem kvaliteet. See selleks, igaühele polegi see ju nii tähtis :)

PUR soojustus ja polyurea pritsimine meilt!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.06 16:25 Tsiteeri

Nu millest seal aru saada... asi on täiesti stabiilne 1.1 mälupulkadega, 2.0 kiirusega pulkadega on osadega probleeme... probleem oli miskis sellises, et neid mälupulkade tootjaid on liialt palju, et saaks kindlustada kõikide töötamine... miskit sellist igatahel öeldi. Aga eks ta pigem ole selline uus asi mida aja jooksul kas nüüd täiendatakse või kaob lihtsalt asi ära.

gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C6.5 - 3.0TDI - 2009

postitati 25.01.06 17:10 Tsiteeri

ok nüüd kindel, et viin garantiisse.. proovisin seda kaarti ka. kui sisse panin, siis ei hakand tööle, mõtsin, et see ka ei tööta siis.
pärast sain aru, et kui natuke veel rohkem sisse lükata, siis asi töötab ilusti, ainult, et kui näpu pealt ära võtan, siis tuleb tagasi paar mm ja siis jälle ei saa ühendust ja lülitab raadio peale tagasi.
jah.. odav.. testimata

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Mida sa sinna auku üldse toppisid? ennist kirjutasid, et oled igast asju sinna proovinud kuid mitte mälupulka, missasjad need igasugused asjad on? see auk pigem mälupulga jaoks ongi.

ma proovisin igast asju peale mälupulga, fotokad ja telefonid, mis arvutiga räägivad läbi usb. arvata oli kah, et need nagunii autos ei tööta, a proovida ju võib :P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.06 17:29 Tsiteeri

No mina olen saanud kõik asjad seal tööle, nii SD kälukaardi kui ka My Flach mälupulga. Mälupulga standardit ei oska komenteerida. Mälupulgal on ju selge eelis plaadi ees, kustutad ja lisad uusi faile väga kiiresti. Siis on võimalik makist otse kustutada ja plaadidilt-mälupulgale, mälupulgalt-mälukaardile jne... Põrutusmälu ka ei ole vaja. Selle raha eest on pilli küll ja küll. Äkki on ainult minul vedanud selle makiga, et ta näkku ei pane. Igaks-juhuks sülitasin 3 korda üle õla :P .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.06 17:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: eix
Siis on võimalik makist otse kustutada ja plaadidilt-mälupulgale, mälupulgalt-mälukaardile jne...

Oot mis... makist saab mälupulgal olevaid asju kustutada? ja plaadilt saab liigutada mälupulgale? või sain ma sinu ütlusest nüüd kuidagi valesti aru:o

eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.06 16:44 Tsiteeri

Ei saanud.Kustutanud olen aga salvestanud, liigutanud ei ole veel aega olnud.

gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.06 18:04 Tsiteeri

sellel yakumo omal pidi minu arust saama raadiost recordida mälukaardi peale?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 20:21 Tsiteeri

Täna viskas siis minu pill ka sussid püsti, ei andnud enam plaati tagasi ja raadio hakkas ka näkku panema.:D

gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 21:21 Tsiteeri

ma täna viisin enda oma garantiisse onoff-i.. öeldi, et vähemalt 1,5 nädalat läheb aega nüüd.. nüüd ma olen selle aja ilma muusikata :cool:

eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.06 17:56 Tsiteeri

Siis öeldi sulle küll hea tähtaeg, mina pean enda tähtaja kahega korrutama. :D

Darkdog
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 06.04.06 06:43 Tsiteeri

Oli ka see Yakumo pool aastat autos. Toimis ilusti, paha sõna ei saa öelda. Ise kasutasin koguaeg SD kaarti, õhtul viskasin lood peale ja autosse.
Ei viska kunagi lugu ära ja loeb ka kiiresti. Raadio oli ka hea tundlik.
Menüü oli ka hea lihtne. Mind ennast häiris see, et luges CD pealt MP3 aeglasti, aga see vist nende odava otsa makkide tüüpviga.
Aga üldkokkuvõttes mis sa selle raha eest ikka tahad. Isegi salvestus oli olemas, raadiost ja CD pealt sai mälupulgale või SD kaardile salvestada.
Kvaliteet selline harju keskmine. Ajaa, pult oli ka mugav, sai kõike juhtida ja näppida. Aga siis sai Audi ostetud ja sinna ta oma sinise taustvalgusega ei sobind.
Kui keegi väga huvi tunneb, siis võin ta soodsalt ära anda, vedeleb hetkel riiulis.:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.06 19:26 Tsiteeri

Ei pidanudki niikaua ootama, asi lahendati päris kiiresti ja viisakalt ära. Anti siis vastu päris uus ja teise firma (H&B) mängia. Momendil olen selle uuega rohkem rahul, nupud kuidagi kangemad ja see taustvalgus on ka mahedam. Disain ka ilusam ja tetud funktsioone on vähem ja teatud funktsioone on jälle juures. No vaatame mis puust see masin siis seekord on.

eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.06 11:08 Tsiteeri

Tundub, et selle pilliga ka midagi lahti, USB ei taha tunnisatada kuidagi, puterdab ja puterdab ja siis lükkab asja raadio peale käima. Esmaspäeval jalad selga ja karantiisse .:mad:

gerdo
huviline

Registreerunud 23.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.06 18:06 Tsiteeri

mul see sama H&B arvatavasti siis.

aga see oli küll jama jah, et mp3 plaate luges üli aeglaselt, pole viitsind neid rohkem tehagi, iga laulu järel pikk paus.. tavalist plaati luges normaalselt.

eix
huviline

Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.06 18:49 Tsiteeri

Viga hoopis mälipulgas sest SD kaarti loeb raginal nii USB pesast kui ka kaardilugejast. Peab pulgaga poodi jalutama ja vaatama mis kostavad.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.7% - SQL: 65.3%]