Kaarell
huviline
Registreerunud 23.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: died in a crash
|
|
postitati 13.10.05 14:03
|
|
|
Monroe amordid peavad vastu max pool aastat ehk u 6000 km
Kevadel Aprillis sai vahetatud esiamordid koos kõige sinna juurde kuuluvaga(k.a. amordi tugilaagrid ja kummikaitsed). Täna käisin sillakontrollis kuna
esisild kolises ja test näitas et üks amort on täiesti surnud teine pooleldi. Garantii muidugist kehtib (2 a vist oli kui ei eksi) aga nüüd peab
hakkama kemplema selle Monroe maaletoojaga. Ja üldse mis on teie kogemus samas olukorras: Kas amordi garantii alla käib ka nende väljavahetus? Huvitab
just selleks et muidu veel ju nii, et iga poole aasta tagant muudkui köhin tonni välja et uued amordid alla kruvida? Veel huvitab , kas garantii
korras lähevad sel juhul vahetusse mõlemad või ainult see surnud ja poolpidune jetakse alla? siis kehtib kaks garantiid korraga ja tõenäoliselt
vahetan paari kuupärast teise kah samadel põhjustel välja.
Ühesõnaga: Kuulake soovitust. Käige suure kaarega Monroe amortisaatoritest mööda!!
K
|
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
|
postitati 13.10.05 15:06
|
|
|
Ühesõnaga:Ma võin Sulle rääkida täpselt samasuguseid jutte eranditult KÕIGI amortisaatorite kohta mis Eestis müügil.
Nii, et prooviks mitte üldistusi teha.
Btw, siiani on oma autode puhul just Monroega meeldivaimad kogemused.
|
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
|
postitati 13.10.05 15:07
|
|
|
Kui ma nüüd tarbijakaitse või oli ta siis võlaõigusseadust õieti mäletan, siis hakkab garantii otsast peale ja peaksid nad siiski vahetama mõlemad,
kuna muidu katkeb ju teise garantii? Sest minu mälu järgi amortide garantii kehtib ainult paari kaupa vahetades.
Seega mina sinu asemel nõuaksin kindlasti mõlema vahetust ja uus garantii otsast peale. Kui probleeme tekib hõika, võin seadusi natuke meelde
tuletada.
|
...
|
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
|
postitati 13.10.05 16:40
|
|
|
Niipalju veel sellest garantiist,et kui need amordid on paigaldanud keegi omas garaazis nii et ei ole ette näidata koolitustunnistust vms,siis võid
suu garantiist puhtaks pühkida.
Garantii kehtib varuosadele vaid litsenseeritud paigaldaja juures.
Ja vanasõna ütleb ka et monroed ostes on üks juba poes pe*ses ja teine läheb natukese aja pärast p***i.
|
|
|
|
|
|
kaljukoll
huviline
Registreerunud 26.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 Avant 2,5 TDi;Kawasaki kvf 4x4
|
|
postitati 14.10.05 04:44
|
|
|
kas sama teema on kõigi nende odavama otsa amortidega kyb, qh, või veel mõni.rääkige kogemustest-ei tahaks küll saasta otsa sattuda
|
|
|
|
Kaarell
huviline
Registreerunud 23.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: died in a crash
|
|
postitati 14.10.05 05:02
|
|
|
siin eelkirjutajatele täpsustuseks, et amordid on vahetatud litsenseeritud töökojas. Eile otsisin garantiipaberid kah välja ja jõudsin isegi samale
loogikale lugedes punkti, kus garantii tingimuseks on ühel sillal mõlemate amortide koos vahetamine. Seega ei saa nad ju tegelikult oma garantii
reeglitega vastuollu minna. Ja pealegi peaks garantii kehtima amordikomplekti kohta.
tänan vastuste eest ja hoian kursis kuidas minu vaidlused möödusid. täna lähen uurima asja. kui vaja siis tarbijakaitseni välja.
|
|
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0
|
|
postitati 14.10.05 07:27
|
|
|
No amordid ei tohiks ju ainult 6000 km peale lihtsalt läbi minna! Kui nii pidevalt toimub pead viga ikkagi otsima mujalt kui ainult amortidest, sest
miski ju peab põhjustama nende katki mineku. Muidu jääd iga 6000 tagant oma garantii kirjadega jooksma.
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
|
postitati 14.10.05 08:44
|
|
|
Mul pidasid küll igatahes Konid miski 6 aastat ja 150 tuhat vastu erilise väsimiseta - ja seda mitte just kõige viisakama sõidustiili ja teede valiku
juures 
Oleks kauemgi kestnud ilmselt, aga autost sai enne lahti.
P.S. Kui Konisid alla pani, siis vähemalt esisillast leidis eest poolsurnud Monroe gaasid, mille iga oli teadmata (taga olid Boged - ilmselt
originaalid)
|
|
|
|
|
|
krooni
huviline
Registreerunud 13.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80