Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Vajan abi käigukasti paigaldamisel (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1247)
a100
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: 100 *sigar* 85 karpa, 55kw, 1.8,

sad.gif postitati 13.10.05 06:29 Tsiteeri
Vajan abi käigukasti paigaldamisel

lugu siis j2rgmine vaja siis k2igukast alla saada aga va sunnik ei taha minna kas keegi oiskab yelda m6ne nippi kuidas seda alla saada korv koos kettaga juba hooratta kyljes h2das olen sellega et ma ei saa seda toigast mille peale sidurikettas minema peab ma ei saa seda togast sinna ketta sisse:(:(:(:(
aidake paluj...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
preedrik
huviline

Registreerunud 13.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 TQ 10v

postitati 13.10.05 06:37 Tsiteeri

proovi nii, et keera mootorit ning siis peaks nuut paikka minema!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 13.10.05 06:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a100
lugu siis j2rgmine vaja siis k2igukast alla saada aga va sunnik ei taha minna kas keegi oiskab yelda m6ne nippi kuidas seda alla saada korv koos kettaga juba hooratta kyljes h2das olen sellega et ma ei saa seda toigast mille peale sidurikettas minema peab ma ei saa seda togast sinna ketta sisse:(:(:(:(
aidake paluj...

Ketas on vaja tsentreerida, suht täpselt kusjuures, ega ta muidu ei lähegi. Kõige parem kui oleks võtta seesama käigukasti veetav võll ja sellega tsentreerida, kuid üldiselt on siiamaani alati hakkama saadud ka padrunikomplektis sisalduvaga, loovat mõtlemist natuke...

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.10.05 06:53 Tsiteeri

Sai mõni aeg tagasi bemmil ise vahetatud. Panin silma järgi ketta keskele ja läks kast ka ilusti otsa.

http://www.hot.ee/blackhome/bemm/pages/DSC01518.htm

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
a100
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.05 06:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:
aidake paluj...

Ketas on vaja tsentreerida, suht täpselt kusjuures, ega ta muidu ei lähegi. Kõige parem kui oleks võtta seesama käigukasti veetav võll ja sellega tsentreerida, kuid üldiselt on siiamaani alati hakkama saadud ka padrunikomplektis sisalduvaga, loovat mõtlemist natuke...

asi juba proovitud selle jagasin kohe 2ra et ketast on vaja keerata kui see sinna hammaste peale minna ei taha aga see n2ib et ei aita 2kki siiski mingi muu lahendus....:(

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
preedrik
huviline

Registreerunud 13.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 TQ 10v

postitati 13.10.05 06:56 Tsiteeri

Oleneb sellest ka muidugi, kas sa ostsid ikka õige nuudiga ketta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a100
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.05 07:02 Tsiteeri

kettas on 6ige sest ennem sai proovitud kas ikak sobib nuudi otsa ...
kysimus tekkis ka kas ei ole v6imalik kuidagi 2kki sidurikettas hooratta kylge kinni liimida et siis korv peale keerata ja siis k2imakott peale suruda...aga....:D:D

a100
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.05 07:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Sai mõni aeg tagasi bemmil ise vahetatud. Panin silma järgi ketta keskele ja läks kast ka ilusti otsa.

pemmil neid s2lke we hammbaid ketta kyljes palju v2hem audil umbes kaks korda sama palju

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.05 07:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Black

pemmil neid s2lke we hammbaid ketta kyljes palju v2hem audil umbes kaks korda sama palju

Njah, mida tihedam nuut seda paremini ta ju otsa istub.
See liimimise mõte on muidugi päeva nael, sellise asja peale kohe ei oskakski tulla?!:D Võibolla oleks targem ikkagi lasta kusagil teeninduses selliseid töid teha?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a100
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.05 05:26 Tsiteeri

NII NYYD SIIS ASI NIIKAUGEL ET TULEX OSASID INIMESI T@NADA....

muidugi suur 2it2hh neile kes mul siin teemas igast n6u andsid nagu n2ha see aitas aga mainimata ei saa j2tta ka inimest kes minu audi v2ljan2gemisele kaasa aitas see on
RASS-nimelt temalt sain iluv6re.....

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.05 06:52 Tsiteeri

Tsitaat:

aga mainimata ei saa j2tta ka inimest kes minu audi v2ljan2gemisele kaasa aitas see on

Ja peale iluvõre paigaldust läks käigukast nagu lupsti kohe otsa?..... või mismoodi sellest iluvõrest käigukasti paigaldusel kasu oli? :D

a100
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.05 11:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:

aga mainimata ei saa j2tta ka inimest kes minu audi v2ljan2gemisele kaasa aitas see on

Ja peale iluvõre paigaldust läks käigukast nagu lupsti kohe otsa?..... või mismoodi sellest iluvõrest käigukasti paigaldusel kasu oli? :D

m6ned inimesed on lihtsalt pikkade juhtmetega nagu n2ha v6ib...k2igukasti sain ma ise alla ja RASSI tuleb sellep2rast tunnustada et ta aitas minu audi v2ljan2gemise parandamisele kaasa ...
minu meelest oli see k6ik juba ennem kirjutatud aga ma ei tea kas m6ni ei oska lugeda we on lihtsalt loll
aa jaa selle teema v6ib nyyd ka 2ra kustutada sest nagu ma aru saan ei ole nagu m6istlikku juttu vaja siin ajada...

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.10.05 12:02 Tsiteeri

Tsitaat:
m6ned inimesed on lihtsalt pikkade juhtmetega nagu n2ha v6ib...k2igukasti sain ma ise alla ja RASSI tuleb sellep2rast tunnustada et ta aitas minu audi v2ljan2gemise parandamisele kaasa ...
minu meelest oli see k6ik juba ennem kirjutatud aga ma ei tea kas m6ni ei oska lugeda we on lihtsalt loll
aa jaa selle teema v6ib nyyd ka 2ra kustutada sest nagu ma aru saan ei ole nagu m6istlikku juttu vaja siin ajada...

Ürita palun siin foorumis kuidagi ilma sõimamata hakkama saada. Me ei kustuta üldjuhul lahenduse leidnud teemasid. Foorum ongi selleks, et moodustada otsimisvõimalusega baas probleemidest ja lahendustest. Ferdinandi märkus oli asjakohane, kuna siia teemasse sa ei pea välja tooma seda, kes sul lisaks käigukasti remondile kummi (jah, tean, et õige on "rehvi", aga ma kirjutan ikkagi "kummi") pumbata aitas või karpat regullis. Las iga teema sisaldab ikka infot selle kohta, milleks ta tehti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
a100
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.05 05:30 Tsiteeri

:o:o:o2it2hhh......meeldetuletuse eest....

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.3% - SQL: 74.7%]