galen
huviline
Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2.6 V6, koda kahene aiatraktor
|
postitati 11.10.05 10:17
|
|
|
nutt ja hala foorumi teemal
Heips,
kes teab millest räägin, see teab, kes ei tea see ei tea ja vahet pole ka.
Nimesi nimetama ei hakka.
(kahe) Ühesõnaga: Väga Nõrk
Miks teemad, kus keegi kurdab mõne firma/teenuse üle, mille töötajad/omanikering on vähe lähemalt seotud staffi või aktiivsemate liikmetega tehakse
eelkõige ringkaitse, tehes selgeks, et kaebleja on tainas, loopides väehm/rohkem mõnitavaid märkusi ja paralleele postitaja suhtes ja lõpuks
korjatakse teema üldse ära.
Samas mõne teise firma/teenuse puhul seda pole, hoopis kiidetakse takka, et vaat kus tegelased, never sinna ei astu.
Firma töötaja/esindaja kirjutas omapoolse versiooni. tore, nii peakski.
Tegijal juhtub, mis seal ikka, respect, kui suudavad seda tunnistada.
Aga täielikult eemale tõukav on ülalmainitud ringkaitse ja hilisem teema ära koristamine.
Kui mõlemad osapooled said oma seisukohad öeldud ja teema kisub niisama läbuks - tore, lükka lukku, kuigi kauaaegse useneti kasutajana jälestan ka
lukustamist. aga okei, mõistame.
Ausalt, minu silmis algne postitaja ei kahandanud firma väärtust minu silmis - tegijal juhtub.
Ise ka korra juhtunud nendega äri tegema ja kõik oli 5+
Aga selline tsensuurimine, teemade ära koristamine on madal ja heidab hulka rohkem varju tegelastele kui see algne postitus iial oleks suutnud.
Vähemalt minu jaoks.
Nõrk, väga nõrk.
Jah, ma tean, et see teema siin läheb ka lukku või kustutamisele.
Ja on tõenäoliselt enne seda "ventilaatorisse sittumise" efektiga
Mis siis.
Siia kuluks ära foorum "hala staffile", kuhu oleks wo õigus kõigil ja rw õigus staffil. Saaks jutud aetud, ilma et peaks seda laia maailma ette
tirima.
u2u pole päris see.
Tsensuur ja silmakirjalikkus imeb
--
Galen
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
postitati 11.10.05 10:44
|
|
|
Osaliselt nõus teemaalgatajaga .Mõned teemad lüüakse suhteliselt kergelt lukku.Sama puudutab ka teemade ärakaotamist.Kui nüüd pidada silmas viimast
tati pritsimist siis selline teemaarendus ei vii mitte kuhugi.Otseselt keegi kellegile tünga ei teinud ja PÕHJUSETA materdada pole mõtet.
ps.Niipalju kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
postitati 11.10.05 11:39
|
|
|
Kuna ma polegi üheski viimasel ajal populaarses hoiatusteemas kaasa rääkinud ja need hakkavad juba vaikselt häirima kirjutan ka veidi.
Audiklubi eesmärk (nagu ma aru saan) ei ole mitte mingisugune materdamine ja täristamine vaid pigem on tegu tehnikaalase foorumiga. Kui on soov kedagi
mustata vms. siis võib kirjutada sellest õhtulehte, linnalehte, delfisse või muusse mõtetusse kohta.
Mis puutub nn. ringkaitsesse, siis tegemist on ju ühtse sõpruskonnaga ja kes siis sõbra eest välja ei astuks kui on teada, et see mees keda siin eile
õhtul tümitati ajab oma äri ausalt ja kellelegi tünga teinud pole. Olen täiest nõus et see teema lukku pandi ja ära koristati. Selliseid asju juhtub
iga päev kus tellitud asjad kohale ei jõua, milleks sellest siin pasundada ja veel hullem firma eest hoiatama hakata.
Lõpetuseks: tegelased kellele audiklubi nii väga pinda käib ja staffide tegevus häirib võivad valida ju endale alati teise klubi. Või näiteks oma
audiklubi teha. Mis te siis olete selle klubi liikmed kui siinne kord ei meeldi??? 
|
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
postitati 11.10.05 14:36
|
|
|
hi,
esmalt tasub mainida et minu postis ei tasu näha ühe või teise osapoole (erinevate postide/teemade) õigustamist või laitmist.
Aga - ka ennast häirib natukene osade teemade liigkerge kustutamine/lukustamine. Psüholoogia vallas jagati ammu aega tagasi õppesõnud et senikaua kuni
on küsimusi (avatud küsimusi) / probleeme senikaua ei saada ka antud osa inimese elus "kinni panna". Pigem kaldun arvama et osade teemade puhul mis
on liigkergelt kinni pandud ja pole lahenduse saanud - >samad kodanikud tõstatavad antud teema ka muudesse kohtadesse üles. Ja käib lahmimine
edasi....
Las inimene elab ennast välja (heas mõttes), probleem saab lahenduse ja elu läheb edasi. Sulgeda saab alati (nt mingi kuu pärast viimast posti),
uuesti avamine mõjub natuke laastavamalt.
Ka antud postiga senduva teema oleks võinud ju täiesti vabalt (algse) teema alla teha mitte uut topicut alustada.
T.
jalgratturid jalgrattateele
|
|
|
|
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 300 hobust
|
postitati 11.10.05 15:40
|
|
|
blaaa blaaaa
Selline teema on siit ennem ka mitu korda läbi käinud. Kasutage otsingut ja lugege.
Minge kurtke oma vanaemal, et foorumis kiusatakse, mitte ärge halage siin. Ei ole see ennem midagi aidanud ei aita ka nüüd!!!
|
|
|
|
janek
klubiliige
Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: kuubik + "kaubik" + A3
|
postitati 12.10.05 07:45
|
|
|
Ära plärtsu Rallymees.
Mida aitab vana teema lugemine? Kui inimesel on mure ja ta tahab oma kõhklustele või oma arusaamadele kinnitust või mitte, siis ta ootab vastukaja. Ja
milline see vatukaja tuleb ... , see on juba kõikidel inimestel erinev. Ja tore oleks ka näha mis moodi staff vastab. Eks siis järgmine kord ole
teada, mis suhtumine tuleb vastu kui uue teema teen. Ja VABA teema ongi just VABA teema kus selliseid asju küsida.
PS. Minul pole isiklikult kellegi vastu midagi ja üldiselt oma pead ei vaeva kustutamiste/lukustamistega, seni kuni ei ole minu "liivakasti" teemad

.............
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 12.10.05 08:50
|
|
|
Minu meelest on ka nii, et "kui ei maitse siis ära söö". Sellist varianti, et kõigile meeldiks, pole olemas. Ka mulle ei meeldi paljud asjad,
kuid...
Tegelikult on see vaieldamatult parim autofoorum, võrdluseks on vähemalt minul mõned teised mida läbi aegade olen kasutanud:
1. bmw klubi foorum koosneb peamiselt ülbikutest ja näiteks tehnilistele küsimustele sealt teemakohaseid vastuseid enamasti ei saa, ostukuulutusele
saabub ridamisi vaid teemasse mittepuutuvaid poste.
2. vw klubi foorumis on rohkem lapsepoolsed inimesed kellede põhihuvi on golf2 tagaluugi siledaks keevitamine ja ühe kojamehe paigaldamine.
3. ladaklubi foorumis on noored, ent entusiastlikud inimesed kes tahavad midagi suurt ära teha, kuid tihtilugu võimalused puuduvad, moderaatorid on
natuke omamoodi mõtlemisega ja seetõttu on ajuvabadust suht palju.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
darkSlide
huviline
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8
|
postitati 12.10.05 17:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Tegelikult on see vaieldamatult parim autofoorum, võrdluseks on vähemalt minul mõned teised mida läbi aegade olen kasutanud:
|
Seda kohe kindlasti 
Paljud foorumikasutajad kellele meeldib palju kritiseerida ja oma mõtetut vine ajada, pole lihtsalt oma sõrmi veel foorumites ära kärsatanud. Kui
paarkorda tuleb modede poolt poolt kisa ja kasutajanime kustutamine siis inimene vaikselt õpib oma arvamust viisakamalt avaldama ja teemadest mööda
vaatama, mitte kohe teemasse lennata ja kohe kisendama hakata - tüüpiline. Selliste kasutajatega juhtub lihtsalt nii, et kui ta ise siin abi lõpuks
küsib siis saab ta täpselt sellise kritiseeriva vastuse nagu ta ise on kirjutanud kuhugi mujale teemasse. Soovitus oleks siis, et natuke ennast tagasi
hoida ja kui on mingi soovitus või probleem siis sobiks u2u vastavale inimesele kes suudaks asja parandada.
See on minu kogemus muudest foorumitest
|
|
|
|
Ifi
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100
|
postitati 12.10.05 19:39
|
|
|
Õhtust! Loen siin ja aina ahhetama võtab, kui kõvad tehnilised tegijad siin kõik on! tegin siis ka 1 teema, kes tahab otsib üles kasut.nime järgi,
lootsingi abi saada. Lootus aga lollile lohutus! Loed nüüd siin et ACfoorum kõige asjalikum (loe tehniliselt) ja vägisi läheb mämmutamisex, leidsin
ISE oma murele lahenduse tuleb diiselsigar maha müüa ja mingi muu brandiga sõiduriist soetada! niiet kui keegi tahab audit, siis u2u on alati avatud.
terv.ifi
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.05 20:16
|
|
|
Arvamusi on erinevaid niipalju kui ka inimesi kui ei meeldi siinne poliitika, ärge siis siin olge.
Samas on täiesti mõtetu ju "jumalatega" vaielda - tulemus on ikka üks suur null.
Mina aga sooviksin stafile eelkõige edu ja natuke rohkem tähelepanelikust seal, kus seda tegelikult tõesti vaja oleks,
mõttetu nokkimise asemel võiks tegeleda ka näiteks selliste teemade ( http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=20640 ) õigesse kohta paigutamisega
|
|
|