Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Naisterahvad audiclub.ee-s (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 11682)
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 13.07.03 16:49 Tsiteeri

mina olen küll neljast rõngast rohkem kui vaimustuses :D ja tegu pole ammu enam lihtsa vasikavaimustusega :D a ma põle nane :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
tvc
huviline

Registreerunud 26.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: audi ;)

postitati 14.10.03 17:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Absolut
naistel võiks siis olla avataril oma foto :D

aga ongi ju ;)

AC viimase ralli tulemuste p6hjal ainuke naiskihutaja :p

ee.. ennem s6itsin yhe audiga.. nyyd ootan teist ;) ja vahelduseks n2ppan yhelt ilusalt poisilt yhte ilusat audit laenuks aeg-ajalt :D

Teie teevesi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 14.10.03 18:30 Tsiteeri
tubli, teeveci

näita meestele koht kätte!:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 14.10.03 18:34 Tsiteeri

Tvc, väga kena pilt...

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Arstit2di
huviline

Registreerunud 29.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4, 99a, 2,4

postitati 16.10.03 07:52 Tsiteeri

Minagi olen audiclubi suhteliselt uus ja rahulolev liige, audiga kyll olen sõitnud juba ca 3 a kopikatega. Klubi kleebiski sai pidulikult installitud audiclubi synnipäevapeol :D
Foorumit loen ikka iga päev hoolega, minetea, ehk jääb miskit kahe kõrva vahele ;) Üritustelgi olen osalenud "aktiivselt" (2 tk) ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MissisX
huviline

Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 avant 97

postitati 14.04.05 20:57 Tsiteeri

Tervitusi ka minu poolt!
Olen siiani mehe kasutajanimega:o clubis ringi luusinud. Ennast ja ka meest eluga kursis hoidnud aga nüüd siis oma kasutajanimi olemas!! Meie peres oli esimene masin OPEL ascona, järgmisena seotasime AUDI (sigar 88) ja nüüd siis käsil juba teine ning see veits vingem... vähemalt minu jaoks küll:D Sõidab see, kellel vajadust või siis vastavalt tujule;). Enam ei vahetaks AUDIT mitte ühegi teise automargi vastu. Naudin iga sekundit AUDIGA sõitmisel, kasvõi kõrval istuijana :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
katsjarain
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Dodge Caliber ja Peugeot 206 XS

postitati 15.04.05 16:23 Tsiteeri

nime katsjarain taha peidavad siis end Kaisa alias Kats, keda võib igapäevaselt linnapeal rohelise audi coupega sõitmas näha ja nime teine pool, ehk siis mina-Rain! Liigun valge A4-ga! Vahetevahel võivad autot vahetuses ka olla ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 15.04.05 16:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: katsjarain
nime katsjarain taha peidavad siis end Kaisa alias Kats, keda võib igapäevaselt linnapeal rohelise audi coupega sõitmas näha ja nime teine pool, ehk siis mina-Rain! Liigun valge A4-ga! Vahetevahel võivad autot vahetuses ka olla ;)

Jaa seda atot ma näen peaaegu iga päev ühe kaubandus keskuse parklas. Ja ka neiut paarkoda näinud.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
wvsr
huviline

Registreerunud 16.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100

postitati 15.04.05 20:29 Tsiteeri

mina hetkel audiga ei sõida sest mu audi on varuosadeks müügis kuna kere nii läbi kui läbi.siin käin küll iga päev uurimas lugemas ja vaatamas aga muidu olen hetkel volksutädina vw klubis.aga küll see uus audi ka tuleb, milline ta on, seda ma juba tean,aga kust ma korraliku saan seda tuleb veel pikalt otsida:P

FunFox
huviline

Registreerunud 26.05.14
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8T

postitati 18.07.15 21:26 Tsiteeri

Hei, leidsin foorumi sügavustest selle teema. Vaatan, et viimane postitus on 2005-ndal aastal tehtud, uuendaks veidi teemat ehk on uusi naisliikmeid veel juurde tekkinud.
Selle foorumiga tutvusin kasutaja weiks kaudu. Algul ma selle vastu huvi ei tundnud aga kuna Kermo on pidevalt ninapidi siin foorumis või autode kallal siis tekkis ka minus huvi selle vastu. Lõpuks otsustasin enda kasutaja teha, nii ju palju mugavam. Load on mul äsja tehtud ja loodan enda pilli ka liikuma saada. Praegu kasutan Kermo iludust :)

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.1% - SQL: 65.9%]