rempsel
Bännitud
Registreerunud 13.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0 S-Line 2007
|
|
postitati 13.09.05 00:29
|
|
|
A6-e jahutusega suur jama!
Lugu jargmine: mootor 1.8T 98a., yhel paeval markasin, et asi hakkab keema minema. Radikas kylm, salongis sooja ei puhu, tiivikud ees tootavad,
ylemine voolik tuline, alumine kylm. Tagand mingit suitsu ei aja, jahutusvedelik ka ei kao. Lasin termostaadi ara vahetada, ikka sama jama. Paar tarka
arvasid, et veepump, moni ytleb, et plokikaan. Kuda seda saaks kindlaks teha, mis seal viga on- termostaadi vahetamise eest maksin niigi juba
ilmaasjata korraliku papi.
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 13.09.05 07:26
|
|
|
Aga Sa oled ju ikka samal rajal- parandad oma autot internetis.
Viga otsivad ju ikka mehhaanikud ja lukksepad töökojas, vähemalt niikaua kui auto diagnostikasüsteeme otse näiteks wifi kaudu võrku ei ühendata ;-)
Sa vist ei kujuta ette kui lihtne on viga üles leida spetsialistil, kes päevast päeva mootoreid lahutab ja liidab. Kui sa oleks öelnud et otsige viga
üles, vaevalt et siis termostaadi vahetuse eest maksta oleks tulnud. Selleks on ikkaga know how ja tänapäevased diagnostika seadmed. Null kahe
termostaati keetsin mina veepotis 10 aastat tagasi, enamus aega läks ka siis ära murtud radika uuesti kokku jootmisele.
|
|
|
|
rempsel
Bännitud
Registreerunud 13.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.09.05 08:35
|
|
|
asi ju selles, et siinsed mehhaanikud nyyd kyll need koikse targemad ei ole, seeparast ma ju nou kysingi, mille parast see foorum siin yltse on, kui
koik ainult aparaatide ja paksu rahakotiga korda saab? Mehhaanikud soovitasid jarjest hakata asju vahetama, et siis on naha kus viga oli!!!! Sest
algul olid nad kindlad, et termostaat, mille vahetamise eest kassderiti umbes 2500EEKi. Plokikaane tihendi vahetus maksab aga siin maal yle 20000
EEKi- natuke valus raha, et lihtsalt proovida akki aitab.
|
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.09.05 09:57
|
|
|
mis krdi remonditöökojas need hinnad nii kallid on?
Plokikaanetihendi vahetus 20k ???
Termostaat 2,5k ?
Reval auto peaks selliste hindade juures märksa adekvaatsem olema.
|
|
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A80 Avant 2,3
|
|
postitati 13.09.05 10:02
|
|
|
MAQQU, vaata kus teemaalgataja asub 
|
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.09.05 10:09
|
|
|
oih juhtub..
Sel juhul on ikkagi mõtekam pöörduda margi esinduse poole.
|
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
|
postitati 13.09.05 15:05
|
|
|
Päris pead ei anna aga 99% olen kindel et viga on veepumbas.Minu juurde on 2 sellise veaga audit sattunud.
1,8 20v mootori veepumba labad on plastmassist ja kuumusega tuleb sinna pragu sisse ja ratas käib võtti otsas tühjalt ringi.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 13.09.05 15:15
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: A4TQ
Päris pead ei anna aga 99% olen kindel et viga on veepumbas.Minu juurde on 2 sellise veaga audit sattunud.
1,8 20v mootori veepumba labad on plastmassist ja kuumusega tuleb sinna pragu sisse ja ratas käib võtti otsas tühjalt ringi. |
Ka meil on sama jama väga palju ette tulnud, et plasttiivikud pumbavõlli küljest lahti.
|
|
|
|
rempsel
Bännitud
Registreerunud 13.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.09.05 21:47
|
|
|
Tanud, siinsed eestlased teadsid sama raakida-yhel Audi TT-l oli sama jama. Proovisin tana ohku valja ajada, vantsutasin seda alumist lodvikut mis
kole, tulemuseks oli see, et kuskil 100c juures, kui gaasi ka andsid hakkas salongi sooja puhuma, kuigi alumine lodvik oli ikka jahe, see laks hiljem
kui seisma olin jattnud alles soojaks????? Aga kui mootor on soe ja paisupaagil kork maas, ning niikui gaasi anda hakkab paagist vedelikku kohe yle
ajama- kas see ei naita, et veepump ikka loob(vabandust, kui vaga loll kysimus on)
|
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.09.05 07:04
|
|
|
Sul on ju alumine lõdvik külm,mis näitab et ringvoolu ei teki ja korgi maha võtmisel hakkab jahutusvedelikku üle ajama.
Sellega pole mõtet kaua viivitada sest muidu saadki plokikaane tihendit vahetama hakata.
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
postitati 14.09.05 07:09
|
|
|
Lase aegsasti pump vahetada, vastasel korral võib plokikaane lihvimiseks minna, veel hullemal korral plokikaane vahetuseks üldsegi. Suht nõrgukesed (
kuumakartlikud ) on 5v tehnikaga plokikaaned.
|
|
|
|
rempsel
Bännitud
Registreerunud 13.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.09.05 07:24
|
|
|
suured tanud, mis seal ikka lasen ara vahetada. Ega ma taga ringi ei soitnutki- hoovipeal proovisin.
|
|
|
|
rempsel
Bännitud
Registreerunud 13.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.09.05 09:43
|
|
|
veel yks loll kysimus: kui seda pumpa nyyd tellima hakkata siis ma saan aru, et ta koosneb 2st tykist. Kas ma pean nyyd molemad osad aravahetama, voi
piisab ainult yhest, vist siis kaanest, kus ka labad kyljes on???
|
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.09.05 10:40
|
|
|
Veepumpa saab 1,8 20V mootorile osta koos korpusega ja ilma.Sulle piisab ilma korpuseta variandist küll.
|
|
|
|
rempsel
Bännitud
Registreerunud 13.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.05 04:57
|
|
|
Tanud, teisip. laheb vahetusse.....
|
|
|
|
rempsel
Bännitud
Registreerunud 13.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.09.05 23:17
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: rempsel
Tanud, teisip. laheb vahetusse..... |
Nonii 10 punkti nendele, kes arvasid, et veepump on labi, oligi suur pragu sees ja voll kais tyhjalt. Lisaks sellele: eelmises kohas kus ma
termostaati vahetasin ja abi sellest polnud ning kus "spetsialistid" diagnostika kylge panid ja ytlesid, et plokikaan, olid need ahvid isegi
termostaadi vale pannud, mis tuli nyyd ymber vahetada- homme lahen neile raud kangiga kylla. Vot sulle siis diagnostikuid, tuleb ikka internetist nou
kysida )) Tanud koigile, kes viitsisid kaasa moelda ))
|
|
|
|