aron20
huviline
Registreerunud 10.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1,9 81kW
|
postitati 11.09.05 16:53
|
|
|
temperatuuri ei näita
Jama selles et temperatuuri näidik kogu aeg nullis aga vahepeal hakkab lambist tõõle ning mõne aja pärast jälle nullis ,mis jama sellega olla võib?
Autoks 80 1,8S
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
|
postitati 11.09.05 17:23
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: aron20
Jama selles et temperatuuri näidik kogu aeg nullis aga vahepeal hakkab lambist tõõle ning mõne aja pärast jälle nullis ,mis jama sellega olla võib?
Autoks 80 1,8S |
juhe ikka mis muud ma arvan.
|
|
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 11.09.05 17:49
|
|
|
Viga on kas anduris, kellas või kellade trükiplaadis olevas külmjootes.
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
|
postitati 11.09.05 21:06
|
|
|
Audil on see andur ise ikka kõige popim jukerdaja olnud 
|
|
|
|
|
|
rafaello
huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi
|
|
postitati 12.09.05 12:05
|
|
|
kui aegajalt näitab ja vahel jälle mitte siis kõige suurema tõenäosusega armatuuri taga jootes viga. mina isiklikult veendusin selles nii et kuna kui
rusikaga hoobi vastu armatuuri panin siis viskas näidiku tööle aegajalt. no sel juhul on nagu üsna kindel mats et anduri viga olla ei saa. ostsin
elektroonikapoest elektroonikakomponentide korrosioonist puhastamise vahendit- üks see mis korrosiooni lahti võtab ja teine mis selle olluse sealt
pealt ära siis puhastab. kiskusin näidikuteploki pulkadeks, puhastasin eelnimetatud vahenditega asja ära, kokku tagasi ja rahu maa peal. Tegem seda
protseduuri ajendas mind lõpuks see, et ühel hetkel hakkas ka bensiininäiduk sama puli tegema. Igatahes sai kõik korda.
|
|
|
|
Timo
huviline
Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.09.05 13:29
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: rafaello
kui aegajalt näitab ja vahel jälle mitte siis kõige suurema tõenäosusega armatuuri taga jootes viga. mina isiklikult veendusin selles nii et kuna kui
rusikaga hoobi vastu armatuuri panin siis viskas näidiku tööle aegajalt. no sel juhul on nagu üsna kindel mats et anduri viga olla ei saa. ostsin
elektroonikapoest elektroonikakomponentide korrosioonist puhastamise vahendit- üks see mis korrosiooni lahti võtab ja teine mis selle olluse sealt
pealt ära siis puhastab. kiskusin näidikuteploki pulkadeks, puhastasin eelnimetatud vahenditega asja ära, kokku tagasi ja rahu maa peal. Tegem seda
protseduuri ajendas mind lõpuks see, et ühel hetkel hakkas ka bensiininäiduk sama puli tegema. Igatahes sai kõik korda. | See vist nende autode tüüpviga, mul ka tembutavad temp ja
bensu näidikud. Ja aitab ajutiselt hele laks. Muide millisest elektroonikapoest sellist gemüüset osta saab?
|
|
|
|
rafaello
huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi
|
|
postitati 12.09.05 19:49
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Timo
| Tsitaat: | Algselt postitas: rafaello
protseduuri ajendas mind lõpuks see, et ühel hetkel hakkas ka bensiininäiduk sama puli tegema. Igatahes sai kõik korda. | See vist nende autode tüüpviga, mul ka tembutavad temp ja
bensu näidikud. Ja aitab ajutiselt hele laks. Muide millisest elektroonikapoest sellist gemüüset osta saab? |
Oomipood, Tevalo
|
|
|
|
aron20
huviline
Registreerunud 10.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1,9 81kW
|
|
postitati 14.09.05 17:20
|
|
|
Armatuuris viga olla ei saa sealt on mul juuba kõik üle vaadatud ilmselt siis andur või juhtmed,ise kardan et juhtmetes viga täna avastasin sellise
asja et kui soojenduse tõõle panin hakkas näidik ka tõõle, homme katsetan seda asja täpsemalt!
|
|
|
|