Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: kus hetkel vahetada mootoriõli? (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1300)
trivor
huviline

Registreerunud 20.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.05 10:53 Tsiteeri
K: kus hetkel vahetada mootoriõli?

Kysimus et kus tallinnaks saaks soodsalt mootoriõli vahetada? et kohapealt ostaks nii õlifiltri kui ka õli, siis paljudes kohtades vahetus tasuta (sees autol mineraalõli). Oskab keegi öelda? Ja samas küsimus ka, kui palju läheb audi 80 1,8 mootorisse õli?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 10.09.05 11:05 Tsiteeri

Mina käisin Tondi tn 1a, seal saad kõik mis vaja (otsi netist kontakst, tondiauto oli vist).
Õli peaks sinna mahtuma 3,5l minu mälu järgi, vähemalt passati 1,8 omasse küll

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
trivor
huviline

Registreerunud 20.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.05 11:29 Tsiteeri

nad täna jah kella kolmeni, a ei vasta seal keegi :D a mis sul seal maksma asi läks? ja kas panid enne aja kinni?

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.05 11:39 Tsiteeri

no teenindustesse helistades tavaline ju, et kohe keegi ei vasta, sest mehed teevad tööd :D
Aga mul läks asi kokku mkasma seal mingi 5k eeq, lasin vahetada ka hammasrihma ja õõtsapuksid ja oli vaja vahetada ka vasak käändtelg, mille nad mulle ise kõik hankisid.
Nende pakutavad õlid on ka netis olemas koos hindadega.

A kõige odavam on kui ostad ise õli (4l kann on küll) ja filtri, ning vahetad ise. Vana õli ja filtri viid pärast ilusti ntx stoili kogumiskonteinerisse. Aega kulub üks tund....poolteist.

Nobody
huviline

Registreerunud 27.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.05 16:09 Tsiteeri

Kui pole aimu mis õli mootoris hetkel sees on, siis kuidas tuleks kodustes tingimustes käituda? Mingit mootoripesu vms vaja? Ning siiski küsiks ka, palju läheb teeninduses õlivahetus ja uue filtri vahetus maksma?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.05 16:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Nobody
Kui pole aimu mis õli mootoris hetkel sees on, siis kuidas tuleks kodustes tingimustes käituda? Mingit mootoripesu vms vaja? Ning siiski küsiks ka, palju läheb teeninduses õlivahetus ja uue filtri vahetus maksma?

kui pole aimu, siis vaheta see kiiremas korras välja(koos filtriga loomulikult)!
Ja hakka siis jälgima seda õli varda peal, kui väga mustaks läheb, siis vaheta uuesti. Vana auto puhul ongi targem vahetusvälpasid lühendada, pole mõtet vihaga 10000 täis sõita. Ja ise olen hoolimata läbisõidust min 1X aastas vahetanud.
Kui auto on 83 aastas, siis pole mõtet kallist õli (ma pean silmas sünt ja ka poolsünte) osta, sest nende mootorite väljatöötamise aja ei tuntudki vaal selliseid õlisid ja tulemus võib hoopis õlikanalite ummistus olla.

10W-40 on hea, standard mitte üle SG.

Õlivahetus ei maksa normaalsetes kohtades mitte midagi kui vahetajalt osta õli ja filter!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.7% - SQL: 78.3%]