Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: küsimused orig. maki välja vahet. kohta (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2101)
C.A.R.
huviline

Registreerunud 26.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1.8T Chip-tuning

postitati 07.09.05 07:59 Tsiteeri
küsimused orig. maki välja vahet. kohta

Tervist.

Muu uuel autol (a6 98a) on "Audi Chorus" orig makk (kassetikkas) aga see CD-Boxi ei toeta..

Nyyd siis küsimus, et kas on mõtekam osta orig. makk, mis toetax CD-Boxi, või üldse uus makk ??

Olen kuulnud et mitte orig. makke on väga raske ühendada ja et pärast pooled kõlarid ei mängi.. Mu audil neid kõlareid 8 või 10

Janzo.

Uno, Dos, Tres, Audi Quattro ;)
------------------------------------------------------------ 100 CAR
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 07.09.05 08:16 Tsiteeri

No aga kas Sul see originaal CD-Box on siis olemas?
Kui Sa ostad originaalmaki , siis on ju vaja ka originaal CD-Boxi ! Kui CD-Boxil pole CD-Text funktsiooni, et näeks plaatide infot automaatselt maki displeilt, siis käsitsi plaadi nimesid makki programmeerida on ikka eriti tyytu. Minu arust oleks siis mõtekam osta siis juba mp3 mängiv makk näiteks mõni Blaupunkt, mis sobiks ühendustelt ja disainilt Audisse. Muidugi tuleb vaadata ka füüsilist sobivust, s.t. vajadusel osta sobitustykid.
Ei ole siin midagi väga rasket, on ainult oskuteabe ja töövahendite puudumine, seega tuleb leida ainult õige inimene, kellel maki paigaldus võtab tund aega ja kes teeb tööd korralikult ning paneb kõik su 10 kõlarit mängima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
C.A.R.
huviline

Registreerunud 26.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.05 09:08 Tsiteeri

CD-Boxi pole aga neid liigub juu nii palju ja hinnad pole ka üldsegi kirved..

Kust leida sellist pädevat meest kes mul kõik 10 kõlli mängima panex.. ja oskax õiget makki soovitada.. ?

jesse
huviline

Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.5 TDI

postitati 07.09.05 10:28 Tsiteeri

Ka mina mõlgutan oma mõtteid originaalkassetika vahetamisele plaadimängija vastu. Aga seisan dilemma ees, et mida teha:

1. Kõige kenam aga kättesaamatu on Concert 2 (CD). siit aga küsimus, et kas ka see stereo on boxitundlik (vaid ainult originaalboxid ja ehk veel mõned spetsiifilised, siis millised?)

2. Võtta mõni originaalkassetikas mis juhib boxi (samas jälle milline stereo ja millist boxi?)

3. Võtta juba mõni muu mitteorig stereo cd/mp3 mängija?

PS! Silmas tuleb pidada kahte olulist asja mida sooviks: kena välimust ja mp3 mängimise võimalust

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 07.09.05 10:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: C.A.R.

Kust leida sellist pädevat meest kes mul kõik 10 kõlli mängima panex.. ja oskax õiget makki soovitada.. ?

Originaalpistikute otsa sobib väga hästi Blaupunkt ning isegi luuk mahub kinni ja kõik kõllid hakkavad tööle ilma igasuguste vahevidinateta. Ma pakuks Sulle Blaupunkt Modena MP54 - ja (uus ja garantiiga). Võime sisse proovida ja kui meeldib, siis teeme kaupa. Hind 3500.- pluss kahele poole distants tükid.

http://www.blaupunkt.at/7644260310_main.asp

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.05 11:06 Tsiteeri

Ma ei usu eriti originaal CD võimesse mp3 mängida. Palju siis selliseid mudeleid reaalselt olemas on?
1. Concert II'le saab kindlasti originaalboxi külge panna.

2. Kassetikas mis juhib boxi ?!??! see oleks sama mis hobune mis veab audit. Ega siis originaalsus veel ei taga kasutusmugavust, peale selle ei taga see originaalsus sulle ka kokkusobivust, kuna autotootja kasutab erinevaid tarnijaid ja põlvkonnad ka vahelduvad.

Kena välimuse ja palju vajalikke funktsioone leiad kindlasti Blaupunkti või Beckeri makkide juurest.

Kui autotööstus areneb väga kiiresti, siis tarbelektroonika tööstuses vahelduvad põlvkonnad ja tooted veel kiiremini. Ükski autotootja ei jõua oma mudelivahetuse tsüklitega elektroonika arenguga kaaskäia. Automakid jäävad ikka aegunuks. Seega saab poest alati odavama ja parema asja, kui autotootja käest. Ja õnneks on Audi ju ka selline tootja, kes ei ole autosid ja makke kokku ehitanud, nagu näiteks Toyota ja Lexuse puhul. Istu korraks aasta vanusesse Corollasse ja sul tuleb nutt peale, kui seda stereot näed, rohelise taustaga ja hallide (mitte mustade) numbritega LCD aastast 1995.

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.05 11:10 Tsiteeri

See Modena MP54 on hea valik, kaalusin ka ise seda, aga otsustasin eelmise põlvkonna parema ja kallima mudeli kasuks.

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.05 11:16 Tsiteeri

Ja veel, neid Concert II CD'sid myyakse Saksamaal massiliselt. Uus maxab ca 4000 krooni. Ülejäänud 3000 ja 4000 vahel. Esinduse hind on muidugi kympi kanti.

jesse
huviline

Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.5 TDI

postitati 07.09.05 11:22 Tsiteeri

Õigus õigus.
Mõte oli lihtsalt see et kasutada originaalstereot ja siis näiteks mingi mp3-box lisada.

Hetkel ongi vaatlusel Beckeri tooted (neile saab lisada tulevikus mida iganes siis :) ). Ainuke probleem on hind - kenamad mudelid on tohutult kallid. Pean silmas nuppude disaini, mis sobivad audi vana stereo asemele- neist ilusaim on Becker Mexico Pro 7930/7932/7933/7935 <2005aasta mudelid>
http://www.bortesi.it/images/autoradio-becker-mexico-7932.gif

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
C.A.R.
huviline

Registreerunud 26.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.05 14:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Tsitaat:
Algselt postitas: C.A.R.

Originaalpistikute otsa sobib väga hästi Blaupunkt ning isegi luuk mahub kinni ja kõik kõllid hakkavad tööle ilma igasuguste vahevidinateta. Ma pakuks Sulle Blaupunkt Modena MP54 - ja (uus ja garantiiga). Võime sisse proovida ja kui meeldib, siis teeme kaupa. Hind 3500.- pluss kahele poole distants tükid.

http://www.blaupunkt.at/7644260310_main.asp

Päris ahvatloev pakkumine.. Makk pole päris selline nagu olex tahtud.. Välimuselt ma mõtlen.. Oleks tahnud süsimusta ja ainult punaste tuledsega - sobib audi orig. valgustusega hästi kokku.

Aga annan varsti teada kas läheb kaubax..

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.2% - SQL: 62.8%]