Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Originaal maki kasutusjuhend (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2411)
Tsunaami
huviline

Registreerunud 03.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 03.09.05 11:38 Tsiteeri
Originaal maki kasutusjuhend

Mul on autos Delta originaal raadia,aga ma ei oska seda kudagi käsitleda.Ei oska manuaalselt jaamasid paika panna.Järsku kellegil on olemas mingi õpetus kuda käsitleda seda makki ja mis sellega kõik teha saab.
Kuda oleks võimalik ka auto kella õigeks panna.Võiks keegi panna siia üles kõik võimaliku infi mida mingi nupp tähendab ja teeb.Audi Delta on raadioks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Aimar
huviline

Registreerunud 21.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4

postitati 03.09.05 11:39 Tsiteeri

mis makki

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 03.09.05 12:38 Tsiteeri

Jaama saad manuaalselt paika panna nii, et olles mingi raadiojaama peal (n: sky+) vajutad soovitud numbri (n: 1) alla ja hoiad nuppu seni all kuni käib piiks vms (umbes 3seki vist). Ehk siis nr. 1 peale salvestuks sky+ antud juhul.

Kokku saad vist salvestada 12 jaama (FM l (6)+ FM ll (6) )

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tsunaami
huviline

Registreerunud 03.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.05 18:06 Tsiteeri

Aga ta ei leia jaamasid üles mida salvestada.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 04.09.05 10:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tsunaami
Aga ta ei leia jaamasid üles mida salvestada.

Antenniga võibolla mingi jama siis. Või on REG (regional) sisse lülitatud. Sel puhul otsitakse ainult kohalikke tugeva signaaliga jaamu ja kui sa linnadest eemal elad, ei pruugi raadio midagi leida. Üldiselt on see nii lihtne ja elementaarne raadio, et max 10 min näppimist-katsetamist ja peaks kõik juhenditagi selge olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tsunaami
huviline

Registreerunud 03.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.05 13:46 Tsiteeri

aga kuidas ma selle regionaali maha saaksin võtta?

Tsunaami
huviline

Registreerunud 03.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.05 13:47 Tsiteeri

Isegi Tallinnas ei otsi ta peale Sky+ muud midagi välja.

Tsunaami
huviline

Registreerunud 03.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.05 10:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tsunaami
Mul on autos Delta originaal raadia,aga ma ei oska seda kudagi käsitleda.Ei oska manuaalselt jaamasid paika panna.Järsku kellegil on olemas mingi õpetus kuda käsitleda seda makki ja mis sellega kõik teha saab.
Kuda oleks võimalik ka auto kella õigeks panna.Võiks keegi panna siia üles kõik võimaliku infi mida mingi nupp tähendab ja teeb.Audi Delta on raadioks

Raadio mängib natuke aega ja siis hakkb piiksuma ning miskipärast ei leia jaamasid üles. Kui keegi oskab öelda mis viga ja kuda seda olukorda parandada. Enda leiutamine ei anna mittemingisugust tulemust. Kuna lihtsalt ei leia jaamasid üles. kas kudagi oleks võimalik manuaalselt jaamasid otsida. Salvestada ma oskan aga jaamsiad manuaalselt ostida ei oska või on hoopis raadoil midagi viga

V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 09.09.05 11:19 Tsiteeri

Kas sul DX funktsioon on aktiivne? Kui ei ole, siis proovi see DX nupu abil sisse lülitada. Siis peaks leidma ka nõrgemad raadiojaamad üles ja saad need mõnda numbrinuppu all hoides vastava numbri alla salvestada. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.09 08:37 Tsiteeri

Kookisin vana teema. üles, kuna endal tekkis peale mõningast maki näppimist samaprobleem. Makiks on Delta Bose süsteemiga. Samamoodi nagu ülevalpool öeldud, mängib jaama 3 sek ja hakkab piiksuma. Ainukesena mängib R2 peaaegi igalpool Eestis.

Suuremates linnadel võtab antenn hästi, mujal suht halvasti, mõnes kohas peaaegu et üldse mitte. DX on mudu ikka sees olnud, kuid nüüd pillub välja ja sisselülitamine kah midagi ei aita. Huvitav et põleb ka Tape tuli, kuigi kassetti sees pole, välja lülitada ei lase.

Näppisin anenni kah kuid näppimiseks see jäigi sest ei osanud antenni ja antenivõimu küljest võtta :(

Samuti ei toimi CD-box just kõige paremini - mõtleb pikki minuteid peale manuaalset laulu vahetust ja ka CD mode peale panemist.

Oskab keegi tarka nõu anda ?

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 20.04.09 08:52 Tsiteeri

Ega sul Scan või TP juhtumisi peal ei ole? TP oli traffic info, kunagi oli mul ka jama sellega, sest tol ajal tunnistas vist R2 pealt ainult seda. Võin ka valesti mäletada.

Mis boxi puutub, siis see on lihtsalt vana ma pakun. Need vanad seadmed ei loe eriti hästi isekirjutatud plaate. Ja üleüldse ajaga kulub. (ma eeldan et sul originaal box sees)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.7% - SQL: 68.3%]