Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K:Millised Komponentkõlareid osta(teema maha või kinni) (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1749)
ultra
huviline

Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C3 1.8T aeb Quattro

postitati 01.09.05 07:06 Tsiteeri
K:Millised Komponentkõlareid osta(teema maha või kinni)

Tahan endale ette osta komponentkõlareid!
Aga kes mida soovitab?
Ise olen vaatanud neid firmasid

Perrless
Mystery

Kes mida neist soovitab?
Või teab kumb firma parem on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 01.09.05 09:12 Tsiteeri

Kuule, ei saa olla nii et yks inimene või firma on ilusam või parem kui teine. Kõlarid peavad ikka sobima ja meeldima Sulle. Mina ostaks selliseid asju mida ma ise käes hoida olen saanud või kuskil kuulata saanud. Olen ka USAst igasugu eksperimentaaltooteid ja innovatsioone väikefirmade käest tellinud. Pehmelt öeldes on tegu olnud pettumusega, kuigi algul oli väga põnev katsetada. Seda ma ei väida muidugi Sinu mainitud kõlarifirmade kohta. Aga ma loodan, et said poindist aru- et jutu järgi on kõlarid raske valida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: TT

postitati 01.09.05 09:39 Tsiteeri

Uuri mingeid suuremaid rahvusvahelisi audio foorumeid, kui nende firmade toodete kohta infot tahad. Peerlessi subbarite kohta olen ühtteist head kuulnud, Mystery nimelist firmat kuulen üldse esimest korda, aga kompode poolest on need mõlemad firmad eestis siiski suht vähe levinud.
Muidu miks üldse selliseid firmasid vaatad. On ju meil siin eestis müügil palju igasuguseid ära proovitud ja oma headust tõestanud tooteid, nagu DLS, Focal, Signat, Rainbow jne. Kindlasti leiad ka meie maalt oma maitsele sobivad kompod. :)

24 tundi päevas ... 24 õllepurki kastis ... Kokkusattumus ???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 01.09.05 09:58 Tsiteeri

No aga Peerless pakub ju ikkagi "ultimate component'e", s.t. valid täpselt selliste parameetritega elemendi nagu Sulle vaja, ja siis ehitad ise ka crossover'i ja korpuse/paigalduse.
CUSTOM/CUSTOM/CUSTOM
Peerless auto kõlarite valik koosneb tänasel päeval tõesti enamuses wooferitest, aga saab ju ka kodukõlarite komponente kasutada/tellida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 01.09.05 10:21 Tsiteeri

Tsitaat:

No aga Peerless pakub ju ikkagi "ultimate component'e", s.t. valid täpselt selliste parameetritega elemendi nagu Sulle vaja, ja siis ehitad ise ka crossover'i ja korpuse/paigalduse.
CUSTOM/CUSTOM/CUSTOM

Ja algajal tulevad teadmised sellise asja kokkupanekuks kust kohast? Alustuseks oleks vist mõtet natukene lihtsamalt ja odavamalt alustada...

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra
huviline

Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C3 1.8T aeb Quattro

postitati 06.09.05 11:19 Tsiteeri

sebisin juba focalid ja olen rahul!:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.4% - SQL: 68.6%]