Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe GT '88
postitati 28.08.05 18:24
ACE mootori õhutusnippel
Et siis selline lugu, et jahutussüsteemis õhk sees aga ei leidnud kuskilt õhutusniplit, oskab keegi öelda kus see võiks asuda!? Või mismoodi ma saaks
selle õhu sealt välja? ülemine radika lõdvik on täitsa pehme, pumpasin ja pumpasin seda aga mootori temperatuur jõudis ikkagi kriitilisse punkti ehk
sellest pumpamisest polnud kasu. Muideks kuidas see õhk sinna järsku tekib? üleeile oli kõik ok eile märkasin et temp oli 100 C juures (tavaliselt on
ta ikka seal 90 C juures) ja täna kuumenes niivõrd palju et minicheck viskas punase hoiatustule ette .
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
postitati 29.08.05 05:46
Tundub hoopis sedamoodi et termostaat on kinni jäänud?
Mingit õhutusnipplit pole ka ise leidnud.
ACE16V
huviline
Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900
postitati 29.08.05 06:01
Ma muretseks rohkem sellepärast, kust see õhk sinna saab(plokikaanetihend maybe?). Õhu väljaajamine käib ilma niplita järgmiselt: Valad paisupaagi
kõrini täis, keerad korgi kinni ja lased mootoril käia(võib samas ka alumisest jämedamast lõdvikust "pumbata"). Kui termostaat avaneb peaks õhk
süsteemist paisupaaki jõudma. Edasi kordad sama protseduuri kuni alumisest lõdvikust "pumbates" õhu liikumist süsteemis enam kuulda ei ole.
Aga enne peaks likvideerima õhu lekke süsteemi.
Colo
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
postitati 29.08.05 07:35
Nii proovisin siis õhu väljalasta ja tundub, et nagu õnnestus, panin paisupaagi täis ja pärast oli selle tase langenud. Lõdvikud olid lõpuks nii
kõvad, et ei jõudnud enam pumbata AGA samas temperatuur läks ikkagi liiga kõrgeks nüüd lasen mootoril maha jahtuda ja vaatan, mis näoga see termostaat on! Üks paha asi veel: mulle tundub et summutist tuli valget tossu
rohkem kui peaks... ma tõesti loodan et mulle tundus. Eks näis mis saab.
ACE16V
huviline
Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900
postitati 29.08.05 10:16
Kui sa juba termostaadini kaevud, pane uus kohe sisse.
Peale termostaadi vaata ka veepump üle. Kas rihm ei libise jne.
Kuiva ilmaga ja sõidust tulnud sooja mootoriga ei tohiks eriti auru tagant tulla.
Colo
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
postitati 30.08.05 11:13
Seekord pääsesin siis kergelt, vahetasin termostaadi ära ning mootori temp. püsib jälle seal 90 C juures . Ma loodan et need paar ülekuumenemist mis oli, mootorile mingit kahju ei teinud .
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.3% - SQL: 80.7%]