Tsitaat: | Algselt postitas: board
Jan ütles et ei tegele sellise auto elektritööga.
Viga on raadio plokis, jääb järgi. Kas seda keegi kuidagi remontida saab või lihtsam lammutusest vaadata uus? |
Said tookord veidi valesti aru. Kuna enamus plokke on C7 - l komponendi all, siis ma ei saa terviklikult töötavat lahendust pakkuda. Ja nendega
Tartu-Tallinn-Pärnu esindusi külastada, ”äkki oli viga raadio plokis” pole mul aega ega tahtmist. Kui klient soovib taoliste muredega katsetada, oma
aega ja raha raisata, siis mina ei taha. Mõnda asja ongi targem lahendada esinduses. Ja nagu näha, TPI aitas, kui õigesti aru saan. VW esindus
Viljandis ei tee audidega midagi CP osas. Teinekord juhtub jah, et asjad paranevad ise. Kahjuks harva.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.0 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|