sospert
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: q7
|
postitati 12.03.24 17:30
|
|
|
SQ7 sport differentsiaal
Tere
Olukord siis selline, et differ andis veaks temperatuuri ja surveandurite viga. Sai need ära vahetatud ja lõpuks ka autole Launch-ga selgeks tehtud.
Nüüd aga auto väidab, et "C12C000 System Function Test Not Carried Out". Sai ka sõidetud pool tundi, kuid see tulemust ei toonud. Oskab keegi
juhendada või pigem esinduse rida?
Tänan, Andres.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 13.03.24 03:35
|
|
|
Rääkisime eile, saaksin asja korda kui ennem abi ei saa. Tulen pühap. korraks Tallinna.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
sospert
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.03.24 06:42
|
|
|
Meeldiv kuulda, et lootusekiir olemas. Eks siis suhtleme jooksvalt. Olen ka ise pühapäeval linnas aga on ka teatavad kohustused
|
|
|
sospert
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.03.24 15:16
|
|
|
Asi korras. Läbi astus kasutaja rocket ja omas julgust vajutada arvutis nuppu. Tuled kustunud, tundub et töötab. Testsõit toob selguse.
|
|
|
Zentrix6006
huviline
Registreerunud 06.02.25
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.02.25 12:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sospert
Asi korras. Läbi astus kasutaja rocket ja omas julgust vajutada arvutis nuppu. Tuled kustunud, tundub et töötab. Testsõit toob selguse.
|
Tere, mu sõber, kas saate mulle selgitada, kuidas te selle vea kustutasite, minu autol on pärast diferentsiaali vahetamist sama asi. Põhiseadete tõrke
olen kodeerinud, kuid "Süsteemi funktsiooni testi ei tehtud" on endiselt siin. Ette tänades
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 06.02.25 14:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zentrix6006
|
Tere, mu sõber, kas saate mulle selgitada, kuidas te selle vea kustutasite, minu autol on pärast diferentsiaali vahetamist sama asi. Põhiseadete tõrke
olen kodeerinud, kuid "Süsteemi funktsiooni testi ei tehtud" on endiselt siin. Ette tänades |
Kui rocket juba on korra teinud, siis
kindlasti saab ta ka uuesti aidata sama veaga.
|
|
|
|
Zentrix6006
huviline
Registreerunud 06.02.25
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.02.25 17:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rix
Tsitaat: | Algselt postitas: Zentrix6006
|
olen kodeerinud, kuid "Süsteemi funktsiooni testi ei tehtud" on endiselt siin. Ette tänades |
Kui rocket juba on korra teinud, siis
kindlasti saab ta ka uuesti aidata sama veaga. |
Aitäh, ma ei märganud. Kirjutan google translatoriga, olen Horvaatiast
Püüan Rocket ühendust võtta
|
|
|
|