sven66
huviline
Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 4.2, 100 quattro avant sport, Coupe GT, Subaru Forester XT, Coupe Q, 2x gsxr
|
postitati 25.08.05 14:36
|
|
|
Küsimus võimu kohta
Pakutakse võimendit Arizona Eagle. (Mingi vanemat tüüpi)
Asi selles, et ta on läbi lasknud ühe maki ja 1000W woofri Kuigi võimendi
on lahjem woofrist. Kas sellist võimu on mõtet osta? Ärge pahandage, sest ma olen selles asjas võhik
|
|
|
Keeks86
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S8 d2 6-manuaal
|
postitati 25.08.05 14:43
|
|
|
selle woofri ongi ta läbi lasknud just selle pärast, et see võim pole olnud piisavalt võimas.
nimelt pannakse tihti nõrgale võimule taha võimsam subwoofer ja arvatakse,et nii saab tugevamat tümpsu kuulata...nii see aga pole...sellisel juhul
keeratakse võim põhja ja antakse tuld- võim hakkab moonutama ja see segab subwoofri normaalset tööd (st, et membraan ei liigu piisavalt ning pooli
jahutus muutub nõrgemaks). pool kuumeneb üle ning mähiseks oleva traadi ümber olev lakk hakkab sulama....ja nii need subwoofrid metsa lähevadki...
maki läbi laskmises mina küll võimu ei julgeks süüdistada...
põhimõtteliselt võiksid siiski selle võimu osta ning sinna taha panna reaalsetele võimsusnäitajatele vastava subwoofri.
|
|
|
sven66
huviline
Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 4.2, 100 quattro avant sport, Coupe GT, Subaru Forester XT, Coupe Q, 2x gsxr
|
postitati 25.08.05 14:53
|
|
|
Kas uuesti mähitud woofer kestab kaua vastu?
Sest see woofer on ka müügis Sellebärast küsin uuesti
|
|
|
djstallion
huviline
Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: SAAB
|
postitati 25.08.05 21:13
|
|
|
Ja tegelikult on siin olemas ka Audio teema, kuhu see postitus palju paremini sobiks.
---
Edit by Black: tõstsin ümber.
|
|
|
|
Keeks86
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 05:13
|
|
|
sama võimu taga mähitud woofer küll kaua ei kesta (oleneb muidugi sinu kuulamismallist...)
|
|
|
lankora
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 & Golf IV
|
postitati 26.08.05 07:27
|
|
|
Mähitud woofrit ei tasu enam hinnata samade näitajatega !
GAS & MDS ...hinnad pole kivist , küsi julgelt !
lankora & GReddy
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 26.08.05 08:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Keeks86
selle woofri ongi ta läbi lasknud just selle pärast, et see võim pole olnud piisavalt võimas.
nimelt pannakse tihti nõrgale võimule taha võimsam subwoofer ja arvatakse,et nii saab tugevamat tümpsu kuulata...nii see aga pole...sellisel juhul
keeratakse võim põhja ja antakse tuld- võim hakkab moonutama ja see segab subwoofri normaalset tööd (st, et membraan ei liigu piisavalt ning pooli
jahutus muutub nõrgemaks). pool kuumeneb üle ning mähiseks oleva traadi ümber olev lakk hakkab sulama....ja nii need subwoofrid metsa lähevadki...
maki läbi laskmises mina küll võimu ei julgeks süüdistada...
põhimõtteliselt võiksid siiski selle võimu osta ning sinna taha panna reaalsetele võimsusnäitajatele vastava subwoofri.
|
No väiksema võimsusega võimendi valjuhääldit kohe kuidagi ei saa kahjustada, seda juttu ei maksa väga tõsiselt võtta. Ilmselt ei ole see võim ikkagi
töökorras, seda enam, et juttu oli ka maki rikkumisest? Sellist asja ka loogiliselt võttes ei saaks juhtuda.
Kui Valjuhääldi on korralikult mähitud siis võib ta samade näitajatega olla küll, korralikult tehtud asi kestab ka. Millegipärast arvan, et tegemist
on siiski sellise nn põlve otsas tehtud tööga, sellisel juhul ei ole sihukese asjaga suurt midagi peale hakata.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Keeks86
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 10:01
|
|
|
No väiksema võimsusega võimendi valjuhääldit kohe kuidagi ei saa kahjustada, seda juttu ei maksa väga tõsiselt võtta
Selle koha pealt tean,mida räägin...olen selle ala peal veidi töötanud ning tean kuidas ja kui palju sellise kombinatsiooniga komplekte igasuguste
inimeste käest järjest parandusse toodi...seega usu mind...ma ei võtagi seda ''juttu'' arvesse...olen ise koegnud seda piisavalt
sorry OT pärast.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 26.08.05 17:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
No väiksema võimsusega võimendi valjuhääldit kohe kuidagi ei saa kahjustada, seda juttu ei maksa väga tõsiselt võtta. |
Maksab.
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Kui Valjuhääldi on korralikult mähitud siis võib ta samade näitajatega olla küll, korralikult tehtud asi kestab ka. Millegipärast arvan, et tegemist
on siiski sellise nn põlve otsas tehtud tööga, sellisel juhul ei ole sihukese asjaga suurt midagi peale hakata. |
Põlve otsas saabki kõige paremini mähkida, kvaliteetne käsitöö ikkagi. Ma
olen omal ajal küll ja küll igasugu paispoole mähkinud.
|
|
|
sven66
huviline
Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 19:15
|
|
|
woofer on mingis firmas tegemisel
|
|
|
sven66
huviline
Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.05 19:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Keeks86
sama võimu taga mähitud woofer küll kaua ei kesta (oleneb muidugi sinu kuulamismallist...) |
Punn peab ikka põhjas olema
|
|
|
lankora
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 & Golf IV
|
postitati 26.08.05 22:39
|
|
|
Teadjamehed on öelnud ,et ei saa sama traati(sama takistusega traati raske saada ja paljudel võimsatel valjukatel kasutatakse kandilist traati,mida ei
müüda ) kunagi enam valjukasse ja lakki mis kannataks sama tugevat kuumust samuti!
Olen ise ka lasknud valjukaid mähkida SAMA TULEMUST JA VÕIMSUST EI SAAAAAA võite uskuda !
GAS & MDS ...hinnad pole kivist , küsi julgelt !
lankora & GReddy
|
|
|
|