Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Lugu vahetades käib laks läbi kõlarite (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1664)
VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 17.08.05 20:02 Tsiteeri
Lugu vahetades käib laks läbi kõlarite

Kui kõlarid ei pea korra häält tegema (lugu vahetades, raadiojaama vahetades, volume 0 pannes, välja lülitades) käib kõlaritest valus litakas läbi :( Originaal makiga seda ei olnud. Panin vdo dayton-i (cd 2703) ja sealt see hakkas. On asi ühenduses või makis? (makk täitsa uus ja ühendus: tõmbasin pistikud orig. tagant ära ja panin vdo taha lihtsalt)

BOSE süsteem on

Oskab keegi aidata? Kohalik elektrik ütles, et seda varemgi olnud, aga tema ei oska aidata. :o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
siiim
klubiliige

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: TT

postitati 18.08.05 05:00 Tsiteeri

Selle jutu järgi tundub ikkagi, et viga saab olla ainult makis. Mitte miski muu seade ei lülita sellel hetkel midagi ju ümber, kui makk vahetab raadiokanalit või lugu plaadil. Ja eriti veel see fakt, et probleem tuli peale maki vahetust.

24 tundi päevas ... 24 õllepurki kastis ... Kokkusattumus ???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 18.08.05 05:38 Tsiteeri

Pöördu selle probleemiga Eero poole firmast Remondiekspert ma arvan, et ta leiab lahenduse. Viga ei ole autos ega makis, vaid need süsteemid ei sobi omavahel 1:1-le.

http://www.1182.ee/baas/disp.cgi?uid=00000H7OReKS8I4rQE7C7&nl=1

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pealik
huviline

Registreerunud 10.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 Avant 2,7BiT

postitati 18.08.05 08:10 Tsiteeri

Mul oli täpselt sama probleem, kui bose süsteemile panin tavalise maki. Aitasid mingid filtrid, mis pandi maki rca ja võimendi vahele. A-sound oli koht, kus filtrid pandi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 26.08.05 21:22 Tsiteeri

Käisin ka A-Soundis ära ja sain korda :) Mul see rca filtrite nipp ei aidanud kuna mul polnud rca juhtmeid vms. Selle laksu ära saamiseks pidavat veel mõned võtted olema, mõned kergemad, mõned lihtsamad. Mu juhtumi puhul oli vist raskem variant - 2 tundi tööd, pandi maki taha hunnik juhtmeid ja muid vidinaid. Kahjuks ei oska öelda, mis sinna täpselt läks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 34.9% - SQL: 65.1%]