Azepz
huviline
Registreerunud 09.03.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.20 16:06
|
|
|
Audi A6 C6 fl 3.0tdi 176kW geneka rihm
Tere kuurlased !
Küsimus selline, et keegi äkki seletaks lahti kuidas seda genekarihma mõtekas vahetada, olen kuulnud, et saab otse kapoti alt vahetada jne. Äkki mõni
targem seletaks kuidas ja mis vaja. Mis võti/padrun pinguti otsa läheb jne.
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 30.10.20 16:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Azepz
Tere kuurlased ! |
Kes need kuurlased on?
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 30.10.20 16:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mkb
Tere kuurlased ! |
Kes need kuurlased on? |
Tundub, et Lembitu aegsed ceffid juba sõitsid audidega..
Kui Kuurlased oma maa laastamisega walmis oliwad, siis läks kuningas nendega kõige kindlamasse kantsi, kuhu toidu tagawara mitmeks ajaks kokku oli
weetud.
Froto tuli warsti peale selle Kuuramaale ja piiras oma suure wäega linna ümber. Kõik tormijooksmised linna peale oliwad asjata. Kuurlased paniwad nii
wapraste wastu, et Froto juba wõitmise lootuse pea maha jättis. Aga seal tuli targale waenlasele kawal nõuu. Ta laskis salaja oma laagrisse sügawad
kraamid kaewada ja mulla korwidega nõnda ära kanda, et Kuurlased midagi ei märkanud...
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Typhome
|
postitati 30.10.20 17:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mkb
Tere kuurlased ! |
Kes need kuurlased on? |
Kellegi jaoks on lõustaraamatu Audi-de Kuur grupp = AC foorum
|
|
|
|
Azepz
huviline
Registreerunud 09.03.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.20 21:54
|
|
|
Veits ükskõik pole või ? Esitasin konkreetse küsimuse, et kas keegi oskab ehk aidata seletada ja te hakkate mingi täiesti suvalise asja pärast
tõmblema.
|
|
|
teet82
huviline
Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro
|
postitati 30.10.20 22:03
|
|
|
Ei ole meeldiv töö, väga kitsas on.
Kui õigesti mäletan, siis juhendi järgi tuli sisselaske keskmine osa ära võtta ja ülevalt läheneda. Pinguti keeramine peaks olema mingi suure torxiga,
kas T55 või T60 ja padruni otsas olev ei mahu vahele, peab muu lahendus olema, näiteks ainult otsik lehtvõtme otsas. Võin valesti mäletada.
|
|
|
spondzile
huviline
Registreerunud 11.10.20
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 2.7 TDI
|
postitati 31.10.20 16:42
|
|
|
Tere kuurlased !
Küsimus selline, et keegi äkki seletaks lahti kuidas seda genekarihma mõtekas vahetada, olen kuulnud, et saab otse kapoti alt vahetada jne. Äkki mõni
targem seletaks kuidas ja mis vaja. Mis võti/padrun pinguti otsa läheb jne. |
Ma pole küll endal vahetanud veel ,kuid tahaks ka selle tee ette võtta.
Endal 2.7 V6 seal nüüd küll ruumi pole väga vahetada,küll aga 2.0 pusis küll seal radika vahel.Ise ilmselt võtaks nina eest,kuid juba siis vähemalt
ühte abilist juurde vaja sul,eks anna teada ka siis mismoodi tehtud said!
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.20 14:30
|
|
|
Ei ole vaja nina eest võtta ega ülevalt kollet maha. Mina olen saanud and kõik alt poolt vahetatud. Pinguti maha keeramiseks on mul tehtud abinõu. Se
suur torx on keevitatud leht/silmus võtme külge ja teine leht võti pikenduseks keevitatud. Ajakulu mitte rohkem kui 30 min.
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo S
|
postitati 03.11.20 06:23
|
|
|
Tsitaat: |
Tundub, et Lembitu aegsed ceffid juba sõitsid audidega..
Kui Kuurlased oma maa laastamisega walmis oliwad, siis läks kuningas nendega kõige kindlamasse kantsi, kuhu toidu tagawara mitmeks ajaks kokku oli
weetud.
Froto tuli warsti peale selle Kuuramaale ja piiras oma suure wäega linna ümber. Kõik tormijooksmised linna peale oliwad asjata. Kuurlased paniwad nii
wapraste wastu, et Froto juba wõitmise lootuse pea maha jättis. Aga seal tuli targale waenlasele kawal nõuu. Ta laskis salaja oma laagrisse sügawad
kraamid kaewada ja mulla korwidega nõnda ära kanda, et Kuurlased midagi ei märkanud... |
|
|
|