Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: b4 avant - kuhu panna tagakõlarid (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 5641)
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 15.10.06 15:15 Tsiteeri

ku tõesti väga tahad avandile kõlle taha sis anult spets kasti kus supakas keskel ja näiteks ovaalid äärtes.veel on variant taga luugi sisse...jah ukse kõllid tambivad mõtetult istmesse:P:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Riimak
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Gooooooolf / Riisirakett

postitati 15.10.06 15:49 Tsiteeri

ueh, kui palju on siin öeldud, et tähtis ei ole kvantiteet vaid kvaliteet...kui ma ei eksi siis Black'i autos olid kõlarid ainult ees (paranda kui ma eksin), ning see muusika mis sealt tuli oli kyll väga bro kuulata ka tagaistmel...ei tundund ng tagakõlaritest puudust...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Nox
huviline

Registreerunud 04.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b4 Avant '94

postitati 16.10.06 14:24 Tsiteeri

Põhimõtteliselt ju võib tagaustesse panna kompod. Siis vastu istmet jääb ainult madalsageduslik kõlar. Ja inimesekõrv on ehitatud niimoodi, et ta ei erista eriti kust tuleb madalsageduslik heli. Alt või ülevalt. Põhiline probleem on just kõrgsageduslik heli. Aga see lahendatakse tweeteritega, mis saab panna kuskile mujale...
Nii palju heli teooriast ma tean...:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 16.10.06 14:52 Tsiteeri

Kui üldse tagakõlaritega vaeva näha, siis vähemalt minu B4 on tagaustes olemas kõlarivõrgud nii 13,5 midbaskõlarile kui ka tweeterile uksepolstri ülemises servas.
Pane kompod ette paigale ja woofer kah korralikult toimima. Ja kui ka siis lahjaks jääb, eks siis hakka tagumiste ustega jamama. Sest taga istuja seisukohast on parem kui seal pole üldse kõlareid vs ntx hirmasti mürtsuvad ovaalid, sest ees istujale ei kostu ovaalide sõnaotseses mõtte lärm eriti häirivana. Küll aga taga istujale, kelle jaoks on juba Tartu ots taga pingil tõeline ERNA.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
8413
huviline

Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi avant

postitati 17.10.06 10:39 Tsiteeri

ka minu b4 avandil on tagakõrarid "off" ja kasutan nn komponent ühendust kus kesk ja kõrg on ees ja subwoofer taga kongis

sain vist isegi auto korda ;-)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.4% - SQL: 69.6%]