Lehekülgi: 1 2 |
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.20 14:37
|
|
|
Sain ka ikka lõpuks oma Andreami vidina kätte, seekord ei saatnud talle oma autost pilte, et tal lühist ei tekkiks (tellimisest laekumiseni 6 päeva,
Saksamaalt Smartposti kappi). Töötab, kuid mitte kõik mida oleks oodanud, kuid eks uurin, mis sellega teha annab. Osad juhtmed on liiga pikad, osad
liiga lühikesed, kõige pikem protsess oli MMI tagasitoppimine, sest taha ligi ei saanud ja juhtmed ei paindunud vabatahtlikult õigesse kohta, DIP
switchiga oli ka muidugi katseeksitusmeetod- tööle läks teisel korral vanema Q5 seades.
EDIT: probleem mille välja tõin oli esikaamera lülituses, nüüd tean ka kuidas selle saab, aga üks pikk juhe on eest taha vaja vedada selleks.
"Kihutamisvideoid" saab juba teha https://youtu.be/Wlcnu-FGt0I
|
|
|
Ricky
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.06.20 13:38
|
|
|
Hiinast tuleb nagu ikka 6-8 nädalat millest nädala on julgelt veel Omnivas
|
|
|
wtf_
klubiliige
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: RS6 C7
|
|
Ricky
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.06.20 19:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aixx
Hiinast tuleb nagu ikka 6-8 nädalat millest nädala on julgelt veel Omnivas |
Selge. (Y)
Pole just sama toode mida ta müüb.
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.06.20 20:38
|
|
|
Need androidid tulevad kõigil pakkujatel Hiinast, mina ühtegi ei leidnud mis euroopast tuleks, enamikul olid ka liistud hõbedased aga mul on piano
black ja see oleks ka probleem olnud.
|
|
|
Ricky
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.20 12:14
|
|
|
Need androidid tulevad kõigil pakkujatel Hiinast, mina ühtegi ei leidnud mis euroopast tuleks, enamikul olid ka liistud hõbedased aga mul on piano
black ja see oleks ka probleem olnud. |
Selge. Mul liistud carbon, aga ekraaniraam ja spidoraam hõbedane, aga see ei ole ka probleem, aitab hüdrograafika.
|
|
|
venran
huviline
Registreerunud 28.12.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.20 17:37
|
|
|
Hiinast tuleb nagu ikka 6-8 nädalat millest nädala on julgelt veel Omnivas |
19. Mai tellisin ja 5 juuni juba käes.
Shipping method
YUN express (Duty Paid, Slow)
|
|
|
Ricky
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.20 09:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: venran
19. Mai tellisin ja 5 juuni juba käes.
Shipping method
YUN express (Duty Paid, Slow) |
Täitsa okei, lähen ise DHL-i teed. Aga ootan android 9 ära, seal riistvaralised muudatused.
|
|
|
venran
huviline
Registreerunud 28.12.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.20 14:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ricky
Täitsa okei, lähen ise DHL-i teed. Aga ootan android 9 ära, seal riistvaralised muudatused. |
Ise imestasin et YUN express iga nii kiiresti tuleb, aga sellega ei tule makse ka vist juurde. Ja kas mitte pärast neile ka Android 9 peale ei saa
lasta? Võtsin omale 10.25.
|
|
|
Ricky
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.06.20 17:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: venran
Ise imestasin et YUN express iga nii kiiresti tuleb, aga sellega ei tule makse ka vist juurde. Ja kas mitte pärast neile ka Android 9 peale ei saa
lasta? Võtsin omale 10.25. |
Ei saa, seal on riistvaraliselt midagi muud.
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 10.06.20 06:00
|
|
|
Küsimus; keegi viitsib paigaldada minu 2011a A4-le CarPlay moduli? Pakkumine "võtmedkätte" lahendusele u2u.
Õunatelefoni tarvis. Vajalik seade + paigaldus. Masinal olemas DVD mängija, navi, displei, B&O heli. Midagi veel vaja teada?
Tallinn.
Ootan pakkumisi.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
inaaris
huviline
Registreerunud 01.03.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.20 21:46
|
|
|
Tere!
Kui keegi tahab näha/kastuda C7-le paigaldatud nö täis Android lahendust (S.h Apple CarPlay, aga mitte Android auto), siis Minu C7-le on see peale
pandud.
Kogemusest ja Minu isiklikust arvamusest saate siin lugeda: VAJUTA SIIA!.
Terviklikult YouTube videod teevad natukene ebaõiglust vähemalt sellele lahendusele. Suures plaanis töötab suurepäraselt (just native Android osa,
pole mitteühtegi halba sõna).
Võtmed kätte lahendusega saab Eestis väga kenasti hakkama Audiofookus ja nö ekraanivahetus (mida Android HU panek on) ei ole ka kodus tehtuna väga
keeruline, kui õiged tööriistad on olemas (ja ainukene asi, mida vb kõigil ei ole, on need plastiktõmmitsad /vist on õige nimetus /, millega asju lahtikangutada, kruvikad ja otsad on ilmselt kõigil kuskil
olemas).
Auto on Tallinnas ja kui keegi soovib näha, olen valmis näitama, saate proovida ja mängida.
Indrek.
|
|
|
Raie
huviline
Registreerunud 15.05.19
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B8.5 2.0TDI Q
|
postitati 31.08.20 07:22
|
|
|
Jõle kaua venitasin seda kummi aga lõpuks leidsin siis töötava asja.
MMI3G Basic peaks siis olema süsteemiks mul ja sisse läks selline plönn: https://www.joyeauto.com/product/audi-a4-a5-q5-mmi-3g-3g-wireless-apple-carplay-retrofit/
Paigaldus on puust ja punaseks ees, et kui natukenegi oled kokkupuutunud asjaga, saad paika endal selle.
Hetkel veel üks probleem on - heli peaks tulema läbi AMI pistiku kus on põhiline see, et AMI näitaks, et sinna on midagi sisse pistetud ja source'ist
oleks valitud external source. Hetkel ei ole AMI junni aga kui saan, uuendan ka arvamust.
|
|
|
wtf_
klubiliige
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: RS6 C7
|
postitati 13.09.23 10:52
|
|
|
Kas kellelgi on C7 peal täiesti Android seadet, mida oleks nõus demoma või lihtsalt muljeid jagama?
Mõtlen siis selliseid:
Tahaks lihtsalt otsustada, kas tasub C7.5 originaal Carplay lasta aktiveerida või võtta kohe Android seade. Eks originaalekraanil veidi häirib ekraani
kvaliteet jne.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |