C6 klaasipesur ei tööta, abi vaja!
Tere.
2006 aasta C6 Avant. Naisel oleks vaja esmaspäeval ja teisipäeval Tallinnas olla ja öösel tagasi sõita. Seega klaasipesur võiks töötada turvalisuse
pärast Aga pump ei tee midagi. Voolu pistikusse ei lähe kui kangi tõmmata.
Sain auto nädal aega tagasi ja tühja klaasipesuri paagiga, pärast selle täitmist ja tükk aega pesurit lülitades paar korda hädise survega midagi tuli
aga nüüd on vaikus. Armatuuri all klõps käib kui kangi tõmmata aga pump tööle ei hakka. Pistsin uue pumba ka pistiku otsa ja see ei tee ka häält.
Samas ma ei saa aru, kuidas ta mõned korrad midagi pritsis. Kas see võib reaalne olla, et see tuli sealt hädise survega selle pärast, et paak oli
triiki täis ja tekkis teatud veesurve seetõttu. Aga mis seda vett siis vallandas? Tulede pesuri kaitse, kojameeste kaitse ja tagaklaasi kojamehe
kaitse olid terved. Ma tegelikult otsisin netist kaitsmete skeemi, võibolla vaatasin valesid kaitsmeid ka. http://www.audihowto.com/audi-a6-c6-2004-2011-fuse-box-location-and-fuses-list/
Autol on saksakeelne ja paljud lühendid, ma sealt ei saanud aru milliseid vaadata. Samas kas ta saab kaitsme viga olla kui paar korda midagi sealt
nirises.
|