Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C5 tuhmunud lähituled (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2244)
MarMas
huviline

Registreerunud 02.11.19
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1.9 Tdi 96kw

postitati 02.11.19 19:40 Tsiteeri
A6 C5 tuhmunud lähituled

Tere,

Oleks natuke abi vaja tulede kohapealt. Nimelt autoks mul 2003 a. A6 C5 1.9Tdi ja originaaltuled, täpsemalt lähituled, on nii tuhmid, et teeb sama välja mis odava taskulambiga endale sõidu ajal valgust teele näidata. Olen ostnud igasugu vägevaid lambipirne sinna, nagu nightbreaker lasereid jne aga tulutult.

Igatahes eesmärk oleks masin jälle nägijaks teha ja seda legaalselt, et ülevaatustel hiljem probleeme ei tekiks.

Leidsin Alvadist omale meelepärased tuning tuled, Lingid: D2S + H7 ja H7 + H7

Küsimus oleks, siis et esiteks kas nende tuning tuledega tekib ülevaatusel probleeme? kui ei siis mida tuleks teha, et D2S + H7 peale üle minna, kuna originaalis on mul H7 + H7, otseselt H7 + H7 vastu pole mul midagi seniks kuni sõita näeb.

Tuning tulede ostmine on lihtsalt üks variant mille peale ise tulin, aga kui keegi on teinud ja oskab soovitada mõnda muud lahendust, mis valgustaks normaalselt ja ülevaatustel probleeme ei teki siis loen huviga.

Tänud juba ette asjalike vastuste eest :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 02.11.19 21:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MarMas
Tere,

Oleks natuke abi vaja tulede kohapealt. Nimelt autoks mul 2003 a. A6 C5 1.9Tdi ja originaaltuled, täpsemalt lähituled, on nii tuhmid, et teeb sama välja mis odava taskulambiga endale sõidu ajal valgust teele näidata. Olen ostnud igasugu vägevaid lambipirne sinna, nagu nightbreaker lasereid jne aga tulutult.

Igatahes eesmärk oleks masin jälle nägijaks teha ja seda legaalselt, et ülevaatustel hiljem probleeme ei tekiks.

Leidsin Alvadist omale meelepärased tuning tuled, Lingid: D2S + H7 ja H7 + H7

Küsimus oleks, siis et esiteks kas nende tuning tuledega tekib ülevaatusel probleeme? kui ei siis mida tuleks teha, et D2S + H7 peale üle minna, kuna originaalis on mul H7 + H7, otseselt H7 + H7 vastu pole mul midagi seniks kuni sõita näeb.

Tuning tulede ostmine on lihtsalt üks variant mille peale ise tulin, aga kui keegi on teinud ja oskab soovitada mõnda muud lahendust, mis valgustaks normaalselt ja ülevaatustel probleeme ei teki siis loen huviga.

Tänud juba ette asjalike vastuste eest :)

Unusta need tuuning tuled ära ja osta samasugused, nagu originaalid, aga B-osa lihtsalt.
Kuna tegemist on alates 1.10.2000 arvele võetud autoga, siis sellel on xenoni puhul nõutud ka tulede pesurid ning automaatne kõrguse reguleerimine sõltuvalt auto asendist. Seega xenoni võid kohe ära unustada...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 02.11.19 21:46 Tsiteeri

D2S mõeldav ennem 2000 aastat tulnud mudelile. Uuematele pole neid mõtet kui muid vajaminevaid vidinaid ei ole.
Ehk jäägu halogeen või siis pane sellele uuele halogeenile omal vastutusel H7 hid või H7 led sisse - iseasi kas valgustab teed ja kui valgustab, siis kas paistab selline kombo vastutulevale autole täpselt silma?

Mingi TYC tootja esitule saab vähem kui 170 euroga paar kätte. 17,5 lux Depo tuli on veidi alla 200 eur paar.
Bosch ja Hella toodang jääb päris kirveks, mingi 900+ euri kmpl.

Uus tuli on siiski uus tuli. Kellegi vana võib olla täpselt sama mis hetkel ees on. Tuuningtuled-oeh jah...

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.19 21:57 Tsiteeri

Uus projektor sisse retrofit-ist d2s pirniga ja elu lill, üv ajaks halogeenpirn. Juhtmesarjad saab kaasa tellida. Kahele autole teinud, kolmas ootel. Kui ise teha ei viitsi, siis Eestis teeb Retrofitparts.ee ja vexon auto.

antsvolli
huviline

Registreerunud 06.01.17
Kasutaja on eemal

Auto: 911T, A8 D2

postitati 05.11.19 22:39 Tsiteeri

Enda Allroadile paigaldasin Hella 5 3" bi-xenon projektorid, uued tuleklaasid ja katsin selle ka kilega, et rekkade taga lenduv liiv ja sodi neid ära ei retsiks.

Tulede mõttes sõidaks nagu uue autoga. Peale seda ÜVle ja tuled paika ning sõita ikka väga mõnus.

Ja need bi-xenoni kaugtuled on lihtsalt INSANE! :cool:

pildid kah

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
yks
huviline

Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.19 20:31 Tsiteeri

C5 faceliftile olen luupe vahetanud, isegi klaase pole vaja eest ära võtta, tagant luugist mahub vähese näpuosavusega sisse.
aliexpress ca. 50€ paar tuleb kaua, retrofitist saad kiiremini, maksad rohkem.
klaasid maaler lihvis ja lakkis, tulemus 5++, sama asja ka E mercedesele teinud, lakitud tuleklaas 2a. hiljem veel ok.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.2% - SQL: 66.8%]