Puldist ei ava ega sulge uksi. Sisse saab keerates ja seest vajutades avab kõik uksed. Probleemi tekkimise alguses ei tahtnud seest vajutades
tagaluuki avada, aga praegu avab.
Kust võiks probleemi otsima hakata?
Proovitud mitut originaalvõtit.
A4 B7 2007 a. 1.9Tdi
Kremlin
klubiliige
Registreerunud 26.01.10
Kasutaja on eemal
Pane üks võti ette ja süüde sisse ja teise võtmega keera välisust kinni / lahti ja siis proovi nuppe võtmel, mis oli süütelukus. Teise võtmega
samamoodi.
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Ma proovisin uuesti tutvustada küll, kuid see ei aidanud. Puldil olev punane tuli vilgub, kui see mingi näitaja on. Mul on kaks pulti ja puldi
probleemi välistaks.
Asun Tartus
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Algselt postitas: MB_1
Ma proovisin uuesti tutvustada küll, kuid see ei aidanud. Puldil olev punane tuli vilgub, kui see mingi näitaja on. Mul on kaks pulti ja puldi
probleemi välistaks.
Asun Tartus
Punase tule vilkumine küll kahjuks midagi ei näita (peale selle, et patareis vunki on ja nupp toimib).
Kui mõlemad puldid lõpetasid korraga toimimise, siis kahtlustaks ma comfort aju. Kui on VCDS võimalus siis vaata measuring blocks alt, kas auto
mingeid puldi signaale näeb üldse. Kui enda pultide signaali ei näe, võib ka mõne kindlasti toimiva teise B7-me (või ka 2003-2004 B6-e) puldiga
proovida - selles suhtes, et pult ei pea olema selleks autoga tutvustatud.
Tänud mõlemale abi eest. Uskumatu, aga kasutaja Kremlini väide pidas paika. Toimis lahendus, kus üks pult oli süütes ja teisega keerasin auto uksed
kinni ja lahti. Koheselt hakkasid mõlemad puldid tööle.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.9% - SQL: 71.1%]