Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C6 2.7tdi pihustite tellimine saksast - kas tasub või mitte? (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 3095)
Stych
huviline

Registreerunud 19.10.13
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.19 18:34 Tsiteeri
A6 C6 2.7tdi pihustite tellimine saksast - kas tasub või mitte?

On kellegil juhuslikult kogemusi sellise müüjaga ebays? Tehinguid nagu on ja ei märganud väga negatiivseid kommentaare.
https://www.ebay.com/itm/Injektor-Audi-VW-2-7-TDI-0445115054-0445115039-059130277AC-059130277AJ/112393950902?epid=637403723&hash =item1a2b3396b6:g:-KwAAOSwOhVZtBCv&frcectupt=true

Tasub siit osta või pigem ikka juba Boschi tehase taastatud pihustid, mida olen eestis näinud 250€ tükk. Mis rahvas arvab? Hinnavahe on muidugi märgatav.
Teine küsimus on see kui panna nüüd kõik 6 uut pihustit siis kas tasuks kaaluda ka pumba vahetusele või on see metallipuru teema pigem ebaõnn? Praegused pihustid on lihtsalt oma aja ära elanud ehk auto sõidab ja töötab iseenesest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ahti
klubiliige

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 3.0 TDI S-line

postitati 17.04.19 19:21 Tsiteeri

On olnud siin foorumis teema ka pihustitest. Lõppkokkuvõttes saad varsti jälle neid taastatud pihusteid vahetada, kui need siin Eestis üldse normaalselt stendi tulemused saavutavad, et peale panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mkb
meeskond

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Avant Q

postitati 18.04.19 09:01 Tsiteeri

Telli parem mitu komplekti kohe, võib-olla saad 6 toimivat kokku.

https://images.spritmonitor.de/1472718.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
stihl
huviline

Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II

postitati 18.04.19 09:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Stych
Tasub siit osta või pigem ikka juba Boschi tehase taastatud pihustid, mida olen eestis näinud 250€ tükk. Mis rahvas arvab? Hinnavahe on muidugi märgatav.

Kas sealt firmast otse ei saa? https://www.diesel-technik-biberach.de/

Ja ma ei näe mitte mingit põhjust, miks peaks selline saksa kontor tegema endale sellise kodulehe, tegema Ebays 25000 tehingut saam 99,9% positiivset tagasisidet ja samas müüma mingit sitta?
Ma ostaks muidugi selat, milleks mingeid vahendajaid või pakendajaid veel lisaks toita, ega see autole midagi juurde ei anna...

.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Stych
huviline

Registreerunud 19.10.13
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.19 09:21 Tsiteeri

Siis pole mõtet sealt tellida. Uurin siis veidi ehk saab kasutatud korralikud originaalid või siis tuleb järjekordne 1500 euri ja uued boshi taastatud..

Pumba suhtes? Annab seda pumpa kontrollida ka kuidagi? Mina isiklikult olen siiamaani iga õlivahetusega vahetanud ka küttefiltrit. Pole aimu mis enne mind muidugi tehtud on.

E:Saab ikka otse ka osta. See müüja ebays muidu ongi see sama koht. Ise mõtlesin sama aga siin tehti kohe nii maha:(

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 18.04.19 09:35 Tsiteeri

Uuri ka Valori Teenused OÜ-st. Ise sain sealt TFSI-le uued Boschi pihustid koos km-ga odavamalt, kui ilma km-ta läbi tutvuste pakuti...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
stihl
huviline

Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II

postitati 18.04.19 14:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Ise mõtlesin sama aga siin tehti kohe nii maha:(

Ära pane tähele.
Normaalne inimese reaaktsioon, kui esimest korda tundmatut asja näeb.

P.S. Pärast tuleb välja, et Bosch ise laseb samuti oma pihustid neil taastada.

.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 18.04.19 14:13 Tsiteeri

Küsi, kas pihustiga tuleb kaasa uus IMA kood (kindlasti mitte see, mis sinna peale trükitud, sest see enam ei kehti, kui pihusti lahti võetakse/juppe vahetatakse).
Kui ei tule, siis on see sama hea, nagu külamehe põlve otsas "taastatud".

Lisaks pead tagasi saatma oma omasolevad pihustid, ka see ei ole tasuta + pihustite saatmise saatekulu.
Aga noh, ilmselt tuleb ikkagi hind ca. 110 EUR per pihusti.

Originaalpihusti hind on ca. 250 koos km-ga.
Kui otsid, ilmselt leiad veelgi soodsamalt (nett täis kohti, kes 0,1% kattega müüb asju).

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
stonestick
huviline

Registreerunud 08.07.15
Kasutaja on eemal

Auto: S3 8P

postitati 18.04.19 15:33 Tsiteeri

Teadmata midagi sellest, kuidas pihusteid taastatakse, siis kas ei ole võimalik, et taastamise käigus vahetatakse ära ka see jupp, kuhu peale IMA kood trükitud on? Või siis terve korpus, kui see korpuse peal on. Tekkis huvi, kuna siin on varasemalt kohe verbaalselt sisse sõidetud, kui keegi on väitnud, et on kasutanud taastatud pihusti peal olevat koodi. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 18.04.19 17:07 Tsiteeri

Äkki see teeb natukenegi pealiskaudselt selgemaks, miks ei ole võimalik vana IMA koodi kasutada ja mida see üldse tähendab.
https://www.carwood.co.uk/latest-news/test-article-one-copy-copy-copy

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 18.04.19 17:31 Tsiteeri

Sellest on niiiiii palju räägitud ja ikka jälle ilmub keegi õnneotsija. UUED on õige lahendus, isegi kaasaantud IMA koodidega ja nendega kodeeritud taastatud pihustid on aasta pärast suurtes miinustes väga tihti ja see on paras loterii. Ma ei tea, mida seal tehakse või vahetatakse, kuid see ei toimi või toimib liiga lühikest aega. Veel enam, inimestele müüakse Eestis kaupluste poolt "uute" pähe ikkagi taastatuid tihti, karbil ülipeen kiri "remanufactured". See selgub alles hiljem, kui üldse selgub. Läbiaetud C6 vajabki suurt rahakulutust, kes veel ei tea. Odav lahendus tehakse müügiks ja nii see ring keerleb. Ausalt, ei taha inimesi traumeerida, aga väga tihti peab seda paraku tegema eriti pre fl C6-ga. :mad:

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Stych
huviline

Registreerunud 19.10.13
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.19 18:17 Tsiteeri

Jah ma olen nõus, et seda pihustite teemat on palju arutatud aga ei suutnud ei eesti foorumitest ega ka välismaalt selle ettevõtte kohta midagi leida. Selle küsisin ja sellejaoks ju see foorum ongi? Aga siis on selge. Järgmine nädal pöördun ilmselt autoga ikkagi asjatundjate poole, midagi on ikka väga valesti ja minu mõistus otsas. Eks siis näis mis saab. Täna panin kaabli sappa ja avastasin, et kütuserõhk latis oli miskit 480 juures. Programm näitas, et normaalne on miskit 200 kandis. Külma mootoriga on ikka vibratsioon ka sees üle kere.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.19 21:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Jah ma olen nõus, et seda pihustite teemat on palju arutatud aga ei suutnud ei eesti foorumitest ega ka välismaalt selle ettevõtte kohta midagi leida. Selle küsisin ja sellejaoks ju see foorum ongi? Aga siis on selge. Järgmine nädal pöördun ilmselt autoga ikkagi asjatundjate poole, midagi on ikka väga valesti ja minu mõistus otsas. Eks siis näis mis saab. Täna panin kaabli sappa ja avastasin, et kütuserõhk latis oli miskit 480 juures. Programm näitas, et normaalne on miskit 200 kandis. Külma mootoriga on ikka vibratsioon ka sees üle kere.

Ma ei tea, mida sulle mingisugune programm näitas, aga see on täiesti normaalne töörõhk.
Kui juhtplokk küsib 480 ja saab 480, siis on kõik korras. Ei ole mõtet tekitada asjatut paanikat, kui diisli toitesüsteemist ülevaadet ei oma. Nii saab igasuguste numbritega ennast surnuks hirmutada.

antsvolli
huviline

Registreerunud 06.01.17
Kasutaja on eemal

Auto: 911T, A8 D2

postitati 19.04.19 07:10 Tsiteeri

Kõige mõistlikum on alustada diagnostikast ja siis uurida varuosi muidu jäävad rahakotist ainult riismed järgi:D

Stych
huviline

Registreerunud 19.10.13
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.19 08:12 Tsiteeri

Vcds näitab nii, tõsi ta on toitesüsteemide kohalt olen suht võhik.
Ega ma huupi nagunii midagi ostma ei hakka. Järgmine nädal lähen käin ühes kohas jutul. Samas kui keegi oskab soovitada kohta kus on teada spetsialistid Lõuna Eestis siis võib soovitada.

Panen ka pildid, et näidata mida ma mõtlesin ja miks ma pihusteid kahtlustan.

https://www.upload.ee/thumb/9845841/Untitled.png
https://www.upload.ee/thumb/9845843/pihustid.PNG
https://www.upload.ee/thumb/9845844/pihustid_2.PNG

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.19 18:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Vcds näitab nii, tõsi ta on toitesüsteemide kohalt olen suht võhik.

Ilmselgelt oled, sest see VCDS-i tekst seal on täiesti suvaline.
Vaata, mis on küsitud rõhk ja mis on tegelik. Kui need ei ühtiks, siis oleks sul auto kohe avariire˛iimis.

Enda kogemusest võin öelda, et täiesti tavaline rõhk sellel mootoril olenevalt tarkvara versioonist.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.3% - SQL: 60.7%]