Audi A4 B7 1.9TDi - 2006 - EnricoN
Tere taas, lõpuks sai ikkagi teoks tehtud oma pikaaegne soov. Peale B6 1.8TQ müüki ostsin omale B7 2.0TDi Avant kerel. Lisasid oli ning mugav sõita
kuid B7 meeldib mulle siiski vaid sedaanina. Müüsin siis Avanti maha ning hakkasin otsima sedaani. Kahjuks ei leidnud midagi sobivat. Siis meenus, et
mõni aeg tagasi vaatasin huvipärast lõuna- ning põhjanaabrite automüügiportaale. Nettiauto.FI's jäi mulle silma üks kena värviga sedaan B7 millel oli
ka sobiv mootor + hind. (Otsisin vaid 1.8T ning 1.9TDi mootoreid)
Pärast 29 e-maili müüjaga vahetades olin ma ühel laupäeva hommikul kell 6.00 laeva peal ning Soome poole teel. Sealt edasi veel mööda kiirteed
Tampere linna. 20 minutit Tamperes oldud, olin ma juba selle auto uus omanik.
Audi A4 aastast 2006. 1.9TDi 85kw BKE manuaal, esivedu. LZ5C (Mauritiusblau pearl blue) sinist värvi.
Lisadest väga hetkel polegi midagi. Istmesoendused, brushed alu salongiliistud, püsikiirusehoidja, DEFA mootorisoendus..
LS: 289 900
Salong musta värvi riidest. Kulumisjälgi kuskil pole
Auto ise on saanud just endale Soomes ülevaatuse ning masin väga heas korras. Ei oskagi vigu välja tuua peale kapotil oleva värvivigastuse juhipoolse
tule kohal.
Just on tehtud ka piduritehooldus, kõik uued kettad + klotsid ning rem. komplektid.
Plaanis on teda ka ikka enda jaoks meelepärasemaks muuta:
*Usa stiilis numbrimärgid - TEHTUD.
*Usa pagasiluuk -Ostetud.
*Usa parktuled
*Coilover vedrustus - Ostetud.
*R19 veljed - Ostetud.
*S esistange + S esivõre - Ostetud.
*Seat Cupra R stangelisa - Ostetud.
*Toonklaasid
*Kroom asendada mustaga
*Porilapakad eemaldada - Eemaldatud.
*Sportlikumad istmed