Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Uus auto - vanad harjumused (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 2295)
AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 27.07.05 14:54 Tsiteeri
Uus auto - vanad harjumused

Uue autoga on suht palju vanu harjumusi mida enam teostada ei saa:

Näiteks istmetes on andurid ja kui läptopikoti koos nodiga istmele panen siis kukub turvavöö andur röökima et paneks turvavöö peale.

Järgmine asi on kallaku peale parkinine - kui pargid kuskile autode vahele ja kallak on suht suur siis uue autoga on sealt vahelt suht jama ära sõita - käsipidur on elektrooniline ja tuleb maha ainult siis kui hoiad piduri pedaali all. Enam käsipidurit kasutades kallakult liikuma ei saa - tekib oht et kui ei ole piisavalt kiire vajud tagumisele autole otsa ja kui ees on ka auto siis puhta jama.

Talve käsipiduri rõõmud võib vist ka ära unustada!

Ei tea kuidas uute autodega autokoolis käsipiduriga kallakult sõidu alustamist tagasi vajumiseta teostama hakatakse?

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 27.07.05 16:19 Tsiteeri

Siis kui mina lube tegin (1995a),ei lubatudki käsipidurit kasutada,vähemalt mitte seal koolis kus mina käisin.Ja selle kallakult stardiga hävis vast 2 inimest 30-nest.Platsi ja linnasõiduga kokku oli lubatud kolm viga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6 V6

postitati 27.07.05 18:39 Tsiteeri

mulle õpetati sõidupiduriga ja praegu teen C kati ja seal suht raske kässariga tõusu teha :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 27.07.05 18:49 Tsiteeri

kas audil seda turvavöö piiksu maha ei anna progeda?

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AudiTeam
klubiliige

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.05 19:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: äss
kas audil seda turvavöö piiksu maha ei anna progeda?

Kindlasti annab mingit moodi aga samas on ta jälle väga hea tuletab meelde et vöö peale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 27.07.05 19:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Siis kui mina lube tegin (1995a),ei lubatudki käsipidurit kasutada,vähemalt mitte seal koolis kus mina käisin.Ja selle kallakult stardiga hävis vast 2 inimest 30-nest.Platsi ja linnasõiduga kokku oli lubatud kolm viga.

kui ma ei eksi siis minu meelest on see praegu sama moodi et ei pea kasutama käsipidurit :) vaid jalgpiduriga minnakse kallakult minema :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 27.07.05 21:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver
kui ma ei eksi siis minu meelest on see praegu sama moodi et ei pea kasutama käsipidurit :) vaid jalgpiduriga minnakse kallakult minema :)

see on õige et EI PEA kasutama seisu(käsi-)pidurit tõusult kohaltvõtuks... vaid võib teha ka sõidupiduriga. Aga hr. QUATTRO rääkis ajast, kui seda tehtigi ainult pedaalide abil.

lunatic @gf tegi eelmine nädal arkis platsieksamit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ull
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q, B4; Honda Accord Tourer

postitati 28.07.05 05:25 Tsiteeri

Kui ma aastal 97 autokoolis käisin siis ka nagu ei lubatud teha kässariga kallakult minekut, pidi ikka pedaalidega mässama:D!

tark ei torma
master003
huviline

Registreerunud 14.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.05 06:16 Tsiteeri

kui mina autkoolis käisin 2002a siis ei tohtinud ka kässarit kasutada vaid jalgpidur ja väiksemate kallakute puhul vaid sidur.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rixa
huviline

Registreerunud 22.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: 330XD

postitati 28.07.05 06:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AudiTeam
Järgmine asi on kallaku peale parkinine - kui pargid kuskile autode vahele ja kallak on suht suur siis uue autoga on sealt vahelt suht jama ära sõita - käsipidur on elektrooniline ja tuleb maha ainult siis kui hoiad piduri pedaali all. Enam käsipidurit kasutades kallakult liikuma ei saa - tekib oht et kui ei ole piisavalt kiire vajud tagumisele autole otsa ja kui ees on ka auto siis puhta jama.

Kas probleem ei ole pigem parkimisandurites, tänu millele sa teisele autole liiga ligidale pargid? :-) Ja meil sai koolis sõimata, kui seisupiduri kohta käsipidur öeldi.

jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 28.07.05 06:42 Tsiteeri

Kui mina aastal 87 B-kat. tegin siis pidi see olema käsipiduriga.Sõiduõpetaja ütles tol ajal et võid teha jalgpiduriga, aga eksami ajal kindlasti vaadatakse käsipiduri kasutamist.Sama kehtis ka C-kati tegemisel,auto pidi seisma kallakul käsipiduriga. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.05 06:49 Tsiteeri

Oot oot, mis sul AT uus auto polegi automaat kastiga?? Ostad sellise masina ja manuaali ve :D Ok, niisama norin.

Mis aga puudutab kallakult ära minekut, siis juht peaks oskama minu arvates mõlemat varianti. Ise ma oma neiule olen seletanud, et hoia sidurit haakumise punktis ja ei lähe see auto sul kuhugile ja paistab, et on siiani välja tulnud.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 28.07.05 06:50 Tsiteeri

Kui mina '95 eksamit andsin, siis oli kallakult minek -seisupiduri- :D abil.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AudiTeam
klubiliige

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.05 09:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rixa
Kas probleem ei ole pigem parkimisandurites, tänu millele sa teisele autole liiga ligidale pargid? :-) Ja meil sai koolis sõimata, kui seisupiduri kohta käsipidur öeldi.

Seda ka jah et anduritega saab tavaliselt päris väiksesse vahesse ka ära pargitud - aga üle 5m pikal masinal on nag igati teretulnud lisad. Kuna autol sport vedrud ja masin suht madal siis esimesed parkimis andurid on igati abiks äärekivi ette parkimisel ja üldse igasugusel kuumaastikul kulgemiseks.

Tsitaat:
Algselt postitas: jan-kos
Kui mina aastal 87 B-kat. tegin siis pidi see olema käsipiduriga.Sõiduõpetaja ütles tol ajal et võid teha jalgpiduriga, aga eksami ajal kindlasti vaadatakse käsipiduri kasutamist.Sama kehtis ka C-kati tegemisel,auto pidi seisma kallakul käsipiduriga. :)

Mul oli sama moodi eksamil pidi kasutama käsipidurit.

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Oot oot, mis sul AT uus auto polegi automaat kastiga?? Ostad sellise masina ja manuaali ve :D Ok, niisama norin.

Mulle põhimõtteliselt ei meeldi automaadid - väga mugav ja uuel autol juba võiks täitsa olla aga ikka sai võetud manuaal.
Olen omanud ka automaati ja suht jamad mälestused ja pole ikka see.

Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 28.07.05 14:02 Tsiteeri

Tsitaat:

1990 aastal oli selle kallakuga sama lugu:cool:

Satan will claim my soul.
catman
huviline

Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1.9 TDI '01

postitati 28.07.05 15:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dust Rocket
Tsitaat:

1990 aastal oli selle kallakuga sama lugu:cool:

Teemat lugedes tundub, et üks aasta on ühtemoodi ja järgmine aasta teistmoodi. Selle kinnituseks võin ise öelda, et kui mina käisin autokoolis 98. a lõpus siis õpetati sõidupiduriga ja kui ma 99. a suvel läksin teise kohta lube tegema ja võitsin veel lisaks paar sõidutundi siis pidin seisupiduriga tegema.

Kõige paremad Volkswagenid on AUDID!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
T2
huviline

Registreerunud 05.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Kaherattaline

postitati 28.07.05 21:11 Tsiteeri

tegin küll tsikli lube aga autoga ei kasutata eksamil kässarit.
see on siis võrdne mootorattaga.tuleb harjutada rohkem sidur ja gaas kombinatsiooni.
jõudu harjutamisel:P

siin ma nüüd olen
Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 28.07.05 21:32 Tsiteeri

ütleme nii, et oleneb eksamineerijast, kes nõuab, kes mitte.
Õpetati autokoolis üht, eksamil tegin teistpidi 2002a siis.

Nobody
huviline

Registreerunud 27.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.05 21:51 Tsiteeri

Ja et mitte halvemaks jääda, siis pool kuud tagasi arkis eksamit tehes seisupiduri abiga, koolis samamoodi, pidi kasutama seisupidurit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jürgen
klubiliige

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.05 03:42 Tsiteeri

mul on kyll tunne, et asi oleneb ikkagi suhtkoht autokooli õpetajast, kes ytleb, et nyyd mine seisu- või sõidupiduriga... Ise tegin aastal 2000 load ja siis käskis sõiduõp seisupidurit kasutada... paras siuke fiiling oli sees ning unustasin ära, et seisukat vaja ja läksin ikka sõidupiduriga tõusu pealt..

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 42.3% - SQL: 57.7%]