Siim92
huviline
Registreerunud 20.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.10.18 16:25
|
|
|
Mure a6'ga
Tere. autoks siis audi a6 2.0 103kw disla.. Ostsin auto 3 nädalat tagasi, Tegin proovisõidu ja vaatasin üle ja üldmulje jäi hea. kui auto oli juba
minu käes olnud kuksil nädal siis hakkas probleeme tekkima. Käisin 4 kohas arvutitaga ja keegi ei saanud aru mis värk on ega arvuti ei näidanud ka
miskit. aind seda et esimese pihusti töö oli kehva võitu. Mis siis ikka, sain uued(mitte tutikad) pihustid lasin ära vahetda ja ei miskit ikka.
probleem autoga siis selline et kui sõidan ühtlase kiirusega linnas ja lasen gaasi maha siis auto hakkab jõnksutama, vahest ka siis kui ei lase gaasi
maha ka siis jõnksutab ja mängib pööretega. Lööb kuskil 2 tuhande pöörde peale ja siis mõne sekundi pärast alla tagasi ja nii teeb kuskil kolm korda
järjest. Järgmiseks lasin siis EGR maha võtta arvutiga. Pime ette ja auto ajust maha. Paar päeva tundus normaalne. Ja siis hakkas jälle pihta see
jant, ja veel hullemini juba. Kütuse filter ja õhufilter ka vahetatud. Nüüd siis otsin siit abi kas keegi oskab aitada või teab milles võib viga olla.
äkki keegi omad ka sellist autot ja kokkupuutunud sama veaga..
Tervitusega Siim
|
|
|
Fleep
huviline
Registreerunud 08.01.15
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9tdi/ Audi A6 2.0tdi
|
postitati 07.10.18 16:38
|
|
|
Oli enamvähem sama viga, kuid kadus EGR eemaldamisega. Aga proovi karla diislilisandit, ehk teeb midagi paremaks.
|
|
|
Siim92
huviline
Registreerunud 20.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.10.18 16:41
|
|
|
Käisin Pärnus Diisellandis ja sealt öeldi mulle, et müü see auto maha... arvuti pandi küll järgi aga targemaks ma sealt ei saanud.
Kas see lisand on okei? Kuulujutud et neid pole soovitatav kasutada.. ? Kas see igast autopoest saadaval?
|
|
|
kresetnjak
huviline
Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 C7 4.0 V8 396kw
|
postitati 07.10.18 17:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Siim92
Käisin Pärnus Diisellandis ja sealt öeldi mulle, et müü see auto maha... arvuti pandi küll järgi aga targemaks ma sealt ei saanud.
Kas see lisand on okei? Kuulujutud et neid pole soovitatav kasutada.. ? Kas see igast autopoest saadaval? |
Pärnus seda saada nii fixuses kui raunexis. Ise kasutan. Eelmise autoga kasutasin ja töötas ilusti kuni müügini. Enda c6 kui hakkasin kevadel kasutama
siis muutus mootor küll vaiksemaks ja küttekulu ka väheke paremaks. Seda siis peale paari paagitäit.
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 07.10.18 17:33
|
|
|
Mul tegi bensu passat sarnast jama ja kahtlustati ka pihustit. Tegelikult klapikambrikaane tihendid läbi ja küünlad olid õlivannis..
|
|
|
Siim92
huviline
Registreerunud 20.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.10.18 17:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kresetnjak
Kas see lisand on okei? Kuulujutud et neid pole soovitatav kasutada.. ? Kas see igast autopoest saadaval? |
Pärnus seda saada nii fixuses kui raunexis. Ise kasutan. Eelmise autoga kasutasin ja töötas ilusti kuni müügini. Enda c6 kui hakkasin kevadel kasutama
siis muutus mootor küll vaiksemaks ja küttekulu ka väheke paremaks. Seda siis peale paari paagitäit. |
Selge. Proovin ka selle järgi! Kaua seda kasutama peab umbestäpselt?
|
|
|
kresetnjak
huviline
Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 C7 4.0 V8 396kw
|
postitati 07.10.18 17:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kresetnjak
siis muutus mootor küll vaiksemaks ja küttekulu ka väheke paremaks. Seda siis peale paari paagitäit. |
Selge. Proovin ka selle järgi! Kaua seda kasutama peab umbestäpselt? |
Ühe pudeliga saab vist 5 paagitäit. Pudeli peal kirjas kui palju lisada võrdluses kütusega. Ei ole keegi ette määranud et kaua kasutama pead. Kasuta
aja jooksul terve pudel ära. Mina sain aru et kuidagi parem asi siis kui oli vist 2x paaki kallanud. Suvel nüüd ei kasutanud aga nüüd ostsin uue
pudeli ära just.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 08.10.18 03:02
|
|
|
Lisandiga küll selliseid muresid ei lahenda. Palju sõitnud reaaselt, kas vänt ja nukad ilusti paigas? Mis kast? 4 kohas diagnosti tehes võiks ja
teada. Kuigi teada on ka see, et Pärnus Audidest keegi eriti midagi ei jaga. Elu on näidanud seda. Arvatavasti, kui muu paigas, tuleks kõik pihustite
tihendid vahetada ( või vahetasid?), pesadesse piiluda ja samas nukad ning muu pudi üle mõõta ning vaadata. Ilma spets rakiseta ei õnnestu vänta ning
nukkasid korrelatsiooni saada. Paagis oleva pumba töövöimet vöiks ka kontrollida.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
teet82
huviline
Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro
|
postitati 08.10.18 04:32
|
|
|
Mis tüüpi käigukast ja kas selle viga ei või olla?
|
|
|
Siim92
huviline
Registreerunud 20.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.10.18 06:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Lisandiga küll selliseid muresid ei lahenda. Palju sõitnud reaaselt, kas vänt ja nukad ilusti paigas? Mis kast? 4 kohas diagnosti tehes võiks ja
teada. Kuigi teada on ka see, et Pärnus Audidest keegi eriti midagi ei jaga. Elu on näidanud seda. Arvatavasti, kui muu paigas, tuleks kõik pihustite
tihendid vahetada ( või vahetasid?), pesadesse piiluda ja samas nukad ning muu pudi üle mõõta ning vaadata. Ilma spets rakiseta ei õnnestu vänta ning
nukkasid korrelatsiooni saada. Paagis oleva pumba töövöimet vöiks ka kontrollida. [/quote
299tuh+ ees.seda ei oska öelda kui paigas need on.. aga pihustid vahetatud + kõik uued seibid ja tihendid. Kui mees kaane maha võttis siis ütles et
nukad korras. Cvt ehk variaator kast 7 nn käiguga.. ise ma enam ei oska seal miskit teha et seda kuskile viia kes üle vaataks ja ütleks mis
viga |
|
|
|
Siim92
huviline
Registreerunud 20.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.10.18 06:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: teet82
Mis tüüpi käigukast ja kas selle viga ei või olla? |
Cvt ehk variaator kast..ei tea ei oska öelda. Mina ise sellest aru ei saa kahjuks
|
|
|