Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mure ,upudab mootori üle... (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1150)
Aiku
huviline

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 16.07.05 05:47 Tsiteeri
Mure ,upudab mootori üle...

Peale avariid purunes see plastik korpus mille sees asub õhufilter. Kruttisin siis pritsungi mehhanismi maha ja võtsin katkise korpuse kaasa ja esimesest lammutusest saingi terve korpusega. Vahe ainult selles ,et sain 2,0 moto oma aga minul 2,3 . Nüüd pole ühte pisikest õhu voolikut kuskile ühend. See selleks aga käima ma enam mootorit praktiliselt ei saa. Gaasita tühikäigul kuidagi putrdab aga gaas andes sureb üldse välja. Paugub ja uputab ohtralt üle . Kas oskab keegi nõu anda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 325i

postitati 16.07.05 08:03 Tsiteeri

esiteks ei tohi see voolik sul lahti jääda.... pane "pime" ette
teiseke... oled sa kindel, et see pritsepea on korras? et ta on täpselt ärahäälestatud sinu pihustite ja muude asjade järgi?
kui ei ole kindel, siis mine ja lase speedsteri hannesel asi üle kontrollida. aga minna ei ole mõtet sul järgminenädal... ta puhkusel.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Aiku
huviline

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 16.07.05 08:48 Tsiteeri

pritsepea jäi minu enda oma ,ma vahetasin ainult plastik korpuse kus käib õhufilter

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.1% - SQL: 82.9%]